Reklama

Reklama

Sázka na život

Trailer

VOD (1)

Hazardní hráč je vtažen do života peněz a moci, ale rychle si uvědomí, že se stal součástí systému, který by ho mohl stát  život... Jack (George Eads) je profesionální pokerový hráč, který se zaplete s podsvětím poté, co přijme sázku od gamblera Duffyho (Stephen Lang). Ten nešťastnou náhodou přijde o život. A tak, aby chránil svou rodinu a sebe, musí Jack přelstít Duffyho bratra Lewise (Ted Levine) a jeho intrikánskou manželku May (AnnaLynne McCord). Oba se ho snaží donutit, aby zavraždil toho druhého. Jack hledá pomoc u Paulieho Trunkse (Steven Seagal), lichváře, kterému jde o to shromáždit Jackovy pokerové dluhy a chránit svou investici. Jack se musí naučit hrát chytřeji, aby byl krok před ostatními. (TV JOJ)

(více)

Recenze (25)

tron 

všechny recenze uživatele

Toto by bol klasický noir – ničnetušiaci muž sa ocitne pod vplyvom tajomnej femme fatale, ktorá ho prostredníctvom (zdanlivo nezáväzného) sexu namočí do krvavých problémov. Je tu ale jeden rušivý element. Steven Seagal. Práve kvôli kompletizácii jeho filmografie som si Život v stávke pozrel. Nikdy by som si ho nepozrel, keby v ňom nehral Seagal. Avšak, jedná sa o podraz! Hlavným hrdinom je niekto úplne iný!! Seagal vystupuje len minútu na začiatku, dve minúty pred finále a minútu a pol počas finále. Ústredným hrdinom je chlap, ktorý je asi taký sympatický, ako podomový predajca elektriky, ktorý sa vás snaží stoj čo stoj presvedčiť o tom, že jeho zamestnávateľ by bol pre vás oveľa výhodnejším dodávateľom elektrickej energie, než vás súčasný dodávateľ. Popri Seagalovi, ktorý tu hrá ozaj netuším prečo (za tie štyri a pol minúty mu fakt boli ochotní a schopní dať honorár, za ktorý mu to stálo?), je ďalším tajomstvom tohto béčka prítomnosť Vinnieho Jonesa (má tu asi tak o 60 sekúnd väčší priestor, než Seagal), Stephena Langa a Teda Levineho (Mlčanie jahniat, Monk) v ponožkách. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ale copak se stalo milý Šotku? Tebe nasralo, že Stývn mámrádburgery sádelník se tu jenom mihnul? Stejně jako Vinej Jonesák? Tak to se dalo čekat. Jinak to je řádná porce filmových ejakulátů o akční scény ani bitky tu nezavadíte, ale je to občas prča. Pobavili mě úvodní titulky jak z nějaký Bondovky a je fajn, že Sumista Seagal tu konečně zase vystupuje bez bradky a nevypadá tudíž jako totální čůrák. No jak málo stačí ke štěstí. Sádlo aspoň na konci naběhne ve vojenských hadrech a sejme padoucha. Asi nemám ten správnej odjebávací den.25% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Znáte ty filmy, u kterých se často píše že by na odvyprávění příběhu stačila třeba půlhodinka? Tak tohle se tady děje naprosto doslovně. Protože 1/3 záběrů jsou flashbacky a 1/3 jsou zpomalované záběry. Občas jsem jen s úžasem koukal nad úmysly Justina Steela. Steven zde opravdu vlastně nehraje a hlavní postava je docela dřevák. 20% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|13%| What the fuck ? Tak jako nevím, ale mě to přišlo jako úplná nudná blbost. Děj to snad ani nemá. Vše tak pozvolně a líně ubíhá a na to, že má tak krátkou stopáž tak jsem se nudil příšerně. Něco se tu občas děje – něco co pozornost udrží, ale tak na pár minut. Pak se tu aspon objeví dva herci: Steven Seagal a Vinnie Jones. No, moc se teda nepředvedou. Seagal za stolem něco moudrého povídá a Vinnie Jones se také moc nepředvede. O nějaké akci tu už vůbec nemůžem mluvit. A jako thriller ? Také nic extra. Hudba v normálu. Odpad jsem teda nedal, ty dávám málokdy, ale moc k tomu nechybělo – bylo to na hraně. Já vím, že je tohle strašný nízkorozpočták, ale neříkejte mi, že by se to nedalo vylepšit ? Nemělo to nějakou velkou ultrachybu, takže proto ta nejslabší možná 1 hvězda u mě. No, nikdy víc, nudil jsem se dost, příště už budu sázet odpady. Proč já jsem tak hodný. No nic, už tu nebudu dál nadávat, béčka mám rád, ale tohle mě ničilo. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Seagal tam jenom dřepí a otvírá chřtán, Jones tam předvede behěm dvou minut svého času naký zamračený vopičárny. Zbytek filmu čumim na vola co neumí hrát v situaci, co mě akorát uměla srát. Béčková nuda, zase. Kurvadrát. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Než se příběh začal uzavírat, tak to šlo. Rozjezd byl zajímavý, hlavní hrdina sympatický. Seagal s Jonesem zcela zbyteční, jen taková lákací vějička. Alespoň ta Tia Carrere potěšila. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Vo vesmire v ktorom niektori pomätenci porovnavaju tento film s peckou typu U-Turn a dokonca mu daju 3* by musel U-Turn dostat 100* pretoze je presne o 97* lepsim filmom. Problemom tohto filmu je, ze mu chyba akykolvek spad a dramaticnost. Uplne vsetkym postavam je ich vlastny osud u prdele aj ked sa im obcas deju nepekne veci. V takom pripade je aj divakovi ich osud u prdele. Jednu * davam za Seagala, ktory je paradoxne tou najlepsou vecou na tomto filme. A to tu hra iba par minut a väcsinu casu len sedi a keca. Lenze tentokrat nepôsobi otravne ako vypasena svina ale sympaticky ako roztomilý medvedik. Vyzera dobre a dokonca sa aj usmeje. Kedy naposledy sa v nejakom filme usmial? Uz si to ani nepamätam. Pre väcsinu pricetnych ludi je tento film stratou casu. 2/10. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak je tu nová Seagalovka (tak jsem k tomu přistoupil),ale není tomu tak,protože Steven je tu asi 3-5 minut a to ještě přeháním.Jinak nevím jak vám a jestli jsem sám,ale mě ten film respektive scénář přišel snad nedopsaný nebo minimálně padesátkrát předělávání...pomalu bez příběhu kde přes půl filmu čekáte co z toho zase vyleze a ono v podstatě nic neboť to zůstalo někde schovaný.A ta vábnička v podobě účasti Stevena nebo Vinnieho Jonesa aby film přiláká alespoň pár diváku už je taky celkem trapný.Jediné pozitivum nebo dvě jsou docela pohodový výkon George Eadse z Kriminálky LA a pak pohled na některý ženský těla,ale to je vše.Takže sečteno podtrženo za mě 40 % a dvě hvězdy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pokud se nepletu, tohle je první film, kde vidíme George Eadse, mimo jeho účinkování v "CSI" - snadným ověřením jsem si to skutečně potvrdil. Ten film má celkem dobrý rozjezd, objeví se zde zajímaví herci, ale pak to v polovině prostě chcípne a tvůrci vlastně nemají o čem natáčet. Prostě to jen protrpíte do konce. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Ač plakáty vzbuzují dojem, že Gunshot Straight bude zábavná gangsterka ve stylu Guye Richieho, film má mnohem blíž k Red Rock West Johna Dahla a především k U-Turnu Olivera Stonea. Což ovšem neznamená, že je stejně dobrý. Největší problém je, že film jede na půl plynu a divák vůbec nemá pocit naléhavosti. Hlavní hrdina je sice v průseru, ale tak nějak je pořád v pohodě. Člověk se slzou v oku vzpomena na Penna, na kterýho se v U-Turnu valil jeden průser za druhým a nemělo to konce. Taky tempo by mohlo být svižnější. Scénář je sice obstojný v dialozích, ale mdlý v zápletce. Člověk by u filmu o zkrachovalým gamblerovi, co se zabouchne do nesprávný ženský, čekal vetší porci zvratů a zlomyslnýho násilí. I přes docela hezkou kameru, působí vizuál spíš televizním dojmem, za což může nejen režisér, který to příliš nehrotí, tak i použité digitální video, který se dá u podobně drahého filmu čekat. Celkově to působí jako takový obstojně natočený televizní film. Na druhou stranu to nenudí a pořád jsem čekal, kam se zápletka vyvine. Kdybych neviděl trailer, udělal bych úplně nejlíp. Jinak herci super. Pochvalu si tvůrci zaslouží především za obsazení starejch mazáků jako Ted Levin nebo Stephen Lang, který dokážou dát vcelku plochej postavám slušnej drajv. Seagal je ve filmu pár minut a jeho role se musela točit tak den, maximálně dva. Celkově sympatickej, zábavnej, ale hrubě nedotaženej film, kterej z hlavy vyšumí dřív, než dojedou závěrečný titulky. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Zalesacky kotlik beckovejch plodin s primesi spatneho vtipu, nudy, kvetinove kosile Stevena Seagala a opravdu velike snahy natocit film, ktery by byl smesici inteligentniho thrilleru. No smula, protoze nam mali pihovati skautici v kotliku filmove zabavy pripravili pouze hloupy, nudny a nezazivny blabol o looserovi ve srackach, ktery se ve srackach topil cely film a pak proste jen tak odjel. Wow no pááni, to je namet jako hovado, nenatocime o tom nahodou film!!!! A ne sorry uz tu nejakej takovej je,jmenuje se nejak fakt dementne Gutshit Street .. Stejt... Strejt...Strejda.... už fakt nevim! ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ako ho vola Wacoslav1 : "sadelnik si jede porad to svoje" - mno a ja dodavam, ze jo, navyse ma v xichte zas ten vyraz vsechnomamtotalnevprdelihlavnezabiteazjedzmetiedveprasiatka. Sa cudujem fajnej Tii Carrere /You may not kiss the Bride 2011/ ze sa ukazuje v takychto hnojoch 6 % ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Kdyby ve filmu více zazářil Steven a Vinnie byl bych o dost veselejší. Takhle se musím spokojit s tím tetelením George, který se tváří jako hrdina, ale ve skutečnosti je k smíchu na každém kroku. Pokus o napínavý thriller s nápaditou zápletkou se podařilo zhruba do poloviny filmu, pak ta razance vyšumí a je náhle po všem. Škoda, ale i tak sem si to užil. 50% ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Gutshot Straight není klasická Seagalovka. Ten je tady jen krátce na začátku a na konci celkem ve dvou scénách. Nick Stokes ze CSI hraje ztroskotance, co se za vidinou peněz, namočí do problému. Nemá to pořádně hlavu ani patu. Místy se to snažilo aspoň o atmosféru. Herce to na takové béčko nemá špatné a úvodní titulky byl zajímavý nápad. 1-2* ()

Beky odpad!

všechny recenze uživatele

Vypadá to jak televizní film, který je tak akorát při žehlení v jiné místnosti ideální!! :) Jako film..video, dvd, blue-ray, VHS, disketa....:) ..na kino ani nemyslete...nekoukatelná kravina!!! ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Mysteriózní thriller, který je hodně zvláštní. Nebylo to sice nejhorší, ale žádný výkvět. Upřímně jsem při pohledu na Seagala vyprskl smíchy, díky jeho totálně nabarvené kštici ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ako sa tu nabral Steven, to chápem, ale ako sa tu preboha ocitol Stephen Lang, tak to mi zostáva záhadou. Vinnie je tiež jasný, keďže berie každé céčko, ale Stephen? ()

Reklama

Reklama