Reklama

Reklama

VOD (1)

Mercy Callo, člen americké speciální vojenské jednotky, jako jediný přežije nezdařený pokus o osvobození vězně. Nyní se musí probojovat z přísně střežené čečenské věznice ven, ale tak, aby jeho cílová osoba zůstala živá a zdravá, protože to je jediná možnost, jak zachránit tisíce životů. (Film+)

Recenze (17)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Možná je to celkem roztahané a ten závěr už je docela zbytečně zamotaný, ač divák stejně celou dobu ví, kdo bude stát za nějakým tím šmejdem. Hlavní hrdinové docela dobře vybráni, zajímavé role pro herce za zenitem, hlavně Danny Glovera. No, zajímavé... spíš jsem rád, že se sem tam někde objeví. Film jsem si ale docela užil, což jsem ani nečekal. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Pohodová oddechárna, pokud si oddechnete u filmu, kde se střílí, rube a lámou se krky na potkání. Mercy je drsný tak, že mu do očí ani neřeknete - Mercy je moje děkuji atd atd. Každopádně i když je člověk tvrďák, tak co si budeme povídat, když skončí pod zemí ve vězení, kde po něm jdou úplně všichni, tak se mu i čelo mírně orosí potem. Naštěstí jeho "zásilka" mu kreje záda a když jste na asi 500 lidí, kterým šéfuje chlap co má v akvárku místo rybiček náboje, dva a jako bonus máte přítelkyni na telefonu, tak už není čeho se bát a je jasné, že si cestu ven prosekáte. A že za naším duem zůstane dle všeho kupa mrtvol? Alespoň je nač se dívat no ne? ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak tymto filmom ma Tony Giglio velmi sklamal. Asi som ho vdaka jedinemu velmi solidnemu akcnemu filmu Chaos precenil. Po dejovej stranke je to klasicke tupe becko. Ale to by nevadilo. Obsadenie je tiez slusne. Hlavnym problemom su akcne sceny, ktore su fadne a bitky prekvapivo tiez za vela nestoja. Vdaka tomu je tento film strasne nudny a nestoji za to ho vidiet. 3/10. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Tisíckrát ošúchaná story o skupinke špecialistov, ktorí majú ísť do nejakej nepriateľskej riti vyslobodiť / uniesť nenahraditeľného jedinca. Toho však stráži vycvičená väzenská banda, ktorej šéfuje Vinnie Jones a vďaka ktorému film ponúkol zopár scén, pre ktoré neľutujem, že som ho videl. Zvyšok je ale iba chabý akčný shit lacnej produkcie, ktorý mi akurát tak liezol na nervy. Hlavný hrdina vyzerá ako nejaký smiešny adolescent a v jeho trápnosti ho predbieha už iba Danny Glover, ktorý sa z niekdajšieho sympaťáka vyvinul na otravného starého deda v absolútne zbytočných úlohách. ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Určitě ne špatná akce, která se rozprostírá před 90% filmu, což je super a právem se může honosit přizviskem akční film. To, že Mercy dokáže prolomit a porazit celou obranu čečenského vězení s nejvyšší kontrolou je samozřejmě "sci-fi americké", ale dejme tomu. Jen škoda, že to takhle nejde i ve skutečnosti. Extrakce mě vůbec nezklamala, dávám 60% - tři hvězdy. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Prvý film realizovaný veľkým štúdiom určený špeciálne pre internet. (beso74)
  • Film bol natočený za 18 dní v okolí Los Angeles. (beso74)
  • Vo filme neboli použití kaskadéri, všetky nebezpečné scény, vrátane tých bojových, absolvovali samotní herci. (beso74)

Reklama

Reklama