Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Štyria priatelia – John, Ben, Tim a Michael – okradnú v Londýne nesprávneho človeka. Nesprávny človek sa vyznačuje tým, že potom, ako urobíte prvú a zároveň i najzávažnejšiu chybu – necháte ho žiť – vám pôjde po krku až za hrob! A navyše, ak sa dotknete i jeho masívneho zlatého prsteňa, na ktorý je veľmi chúlostivý, máte istú záruku, že okrem vás bude trpieť i vaša rodina a vaši blízki. Olúpiť Golden Polea (Vinnie Jones) bolo prvou veľkou chybou našej štvorice (pričom obzvlášť Michael je v tom naozaj nevinne). Tou druhou bolo narodiť sa s hlavou bez mozgu a omylom si za ukradnuté peniaze kúpiť letenky na dovolenku miesto Malajzie do Litvy... (sochoking)

(více)

Recenze (52)

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Je to blbost,která baví.Je to trochu i křupanský styl,kdy chudáci Litevci se nejspíš obrací v hrobech,ale co. Výborná jednohubka,která jede od prvního momentu až do konce.Nechápu,kde člověk viděl nudu.Tempo jelo od první minuty,vzalo styling z Británie,přes mluvu,humor a jelo se do Litvy se vší parádou,kde v hlavní roli Vinnie Jones si musel jet pro svůj prsten o kterýho ho banda blbců obrala.S nima si člověk užije až až a hlavně nejsou vůbec pospolu,ale každý zvlášť a tady je síla toho filmu.Pořád se mění prostředí a herci a jenom kuprospěchu.Je tu mnich co si rád zašpásuje a má rád sádlo máslo, Staska co je kápo v Litvě a obchoduje s lidma,pěkná kočinka,dva tupce co si jednou užijou pořádný mejdlo,Michael co pořád dostává finishery do ksichtu,aby vzápětí zas jel na plný obrátky a pořád se snažil dostat peníze i pro sebe,Johhny co běží skoro od půlky filmu s radiátorem v ruce atd.Prostě je tam toho hodně,aby to bavilo tak trochu jinak.Moc velkých fórů určitě zde není,ale možná právě proto to bohatě stačí. ()

MorraEddie 

všechny recenze uživatele

Vinnie Jones a jeho psycho pohled to je záruka dobré zábavy. Redirected naplnilo mé očekávání a navíc pobavilo a to je nejdůležitější. Mám rád tento tip filmu,které umí točit snad jen Martin McDonagh a Guy Ritchie. ()

mr.twizta 

všechny recenze uživatele

To, co se zpocatku jevi jako klasicka post-ritchieovka, se v poslednim aktu totalne zvrhne na karneval ulitlosti. Ja rad crazy, dokonce crazy stupid, ale tohle je ve finale proste preplacana magorina, ktera me proste prestala bavit. ()

Hlavonozec 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neviděl tak šílený film, který se tak dobře přibližoval k Ritchieho filmům. Vtipné, akční, šílené a pořád lepší než Troška. Vinnie Jones jako hlavní záporák mě úplně odtáhl do dob, kdy jsem prvně viděl skvosty jako Sbal prachy a vypadni nebo Podfu(c)k. ()

danny79 

všechny recenze uživatele

Stylem "ritchiovske" i kdyz nizsi kvality. Blaznive, jednoduche a nenarocne, ale zaroven bavici a slusne zpracovane - herecke vykona, akcni sceny jsou na lepsi nez prumerne urovni. ()

Reklama

Reklama