Reklama

Reklama

Zločiny nad Seinou

(seriál)
  • Francie Jo (více)
Francie / Velká Británie, 2013, 6 h 56 min (Minutáž: 52 min)

Hrají:

Jean Reno, Jill Hennessy, Orla Brady, Wunmi Mosaku, Sean Pertwee, Eriq Ebouaney, Joe Tucker, Hugo Becker, Nicholas Gleaves, Matthew Marsh, Patrick Baladi (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

V tomto koprodukčním kriminálním televizním seriálu se setkáme s policejním vyšetřovatelem z oddělení vražd Joachimem Saint-Clairem (Jean Reno), kterému všichni říkají Jo. Společně se svým mladým kolegou Marcem Bayardem (Tom Austen) řeší řadu závažných zločinů na nejznámějších pařížských místech a také se snaží urovnat vztahy se svou dcerou Adèlou s pomocí jeptišky Karyn. (Trajektt)

(více)

Diskuze

Nefra

Nefra (hodnocení, recenze)

Viděla jsem první díl v nadabované verzi a nijak mě ten díl nepřišel výjimečný. Zkusila jsem na základě doporučení originál s titulky a díl vás úplně strhne úžasnou hudbou do děje.... Vidíte odsoudit film blbým dabingem by byla škoda. Zkuste to stejné jako já a dejte vědět, zda to vidíte stejně :)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Ondrej1115

Ondrej1115 (hodnocení, recenze)

Mne sa serial páči dá sa to pozerať len škoda že 2seria asi nebude lebo Reno dostava ponuky jak na bežiacom páse asi nebude stihať natočit aj 2seriu no uvidime

Apophis

Apophis (hodnocení, recenze)

Jen jeden postřeh, fascinují mě lidé, kteří po prvním díle televizního seriálu hodnotí celý seriál.

Po prvním díle má podle mě člověk morální právo dát jen "odpad", za předpokladu, že se jedná o takovou sr*čku, že už to více vidět nechce. Pokud mu to tak špatné nepřijde, je lepší si s hodnocením snad chvilku počkat, ne? ;)

Reklama

Reklama