Reklama

Reklama

Byla by to dokonalá akční krimikomedie o dvou policajtech a velkých parťácích, až na jednu maličkost: naši hlavní hrdinové vůbec nejsou poldové. Do služeb zákona se totiž kamarádi Justin a Ryan dostali tak trochu nelegálně a to jen díky tomu, že se oblékli do policejních kostýmů a vyrazili na jednu párty. Jenže už cestou na mejdan rychle zjistili, že jim policejní uniforma nabízí i jiné zajímavé možnosti. Třeba trochu pobuzerovat pár lidí na ulici, zabavit mladejm jointa, dostat zadara panáka nebo mnohem úspěšněji balit holky. A tak se vedle svého civilního života, v němž Justin vyvíjí novou počítačovou hru o policajtech a Ryan se hlavně poflakuje, začnou skvěle bavit životem falešných poldů. A jsou v tom čím dál tím víc lepší. Stačí přeci na eBay koupit vyřazené policejní auto a pár dalších pomůcek, jako je například vysílačka, díky které se dostanou včas k lidem, kteří potřebují policejní pomoc. Ale jakmile se tito zbrusu noví „hrdinové" zamotají do sítě skutečných policajtů, mafiánů a zkorumpovaných detektivů, musí dát v sázku nejen své falešné odznaky. A tak začíná hodně zajímavá a pro diváky vtipná hra na kočku a myš, která může našim „policajtům" přerůst přes hlavu... pokud jim ta hlava zůstane na jejich krku. (CinemArt)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (293)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Opravdu dobrá komedie. Hodně jsem se nasmál, hlavně ze začátku. Ten mi přišel docela originální, ke konci už to bylo trochu klišé. Každopádně vtipných scén je tam vážně dost. Samozřejmě že by si s tímhle konceptem celý film nevystačili, takže se nakonec opravdu zapletou do policejního vyšetřování. A jde jim to překvapivě dobře. O samotné reálnosti asi nemá cenu přemýšlet. Ale jako lehká komedie to funguje skvěle. Hodně mě tam dostával James D'Arcy v roli drsného gangstera. Taky se mi dost líbila volba hudby. "Jsem seržant!" :D ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Tak na něco takového už jsem čekal snad rok či dva. A že už bylo na čase! Dlouhou předlouhou dobu jsem neviděl komedii, u které bych se tak bavil. Kvanta vtipných scének, hlášek, událostí. Obsazení hlavní dvojice perfektně vybráno a perfektně zahráno. Vše doplněno o povedený soundtrack. Tak tohle si brzy zhlédnu znovu. ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Z nepříliš oslnivého začátku se to rozjelo do parádní podívané, jakou jsem opravdu nečekala. Už dlouho jsem se takhle neválela smíchy. Do nebes musím vynést vskutku originální nápad, nechápu, že to nikoho nenapadlo dříve. Mezery v příběhu a logice by se našly, ale u komedií nic dokonalého nehledám. Jako oddechovka funguje parádně. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Hodně chudý příbuzný 21 a 22 Jump Street. Mělo to potenciál i náběh, ale klišé ve scénáři (hrdinové, co potřebují dospět, provalení tajné identity těsně před koncem a s tím spojená romantická krize) převažuji nad fóry a hláškami a do konce se to vyloženě doplazí. Třeba scéna prezentace videohry o policajtech přerušená skutečnou policejní razií je vyloženě zazděná, přitom to byl skvělý nápad. Dobrý záporák. Od rejži parádní Sexbomby od vedle bych čekal mnohem víc. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době zase komedie, kdy jsem vřískal smíchy a nemusel jsem se křečovitě smát a předstírat, že mě ten film vážně baví. Možná otřepaný nápad, ale s touhle dvojkou to neskutečně klape a ani na mžik se nenudíte. Tohle byl můj šálek kávy u kterého jsem načerpal potřebnou energii a rozhodně se nestydím ji doporučit na nudné nedělní odpoledne. 80% ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • Pracovným označením filmu bol názov Untitled Luke Greenfield Project. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama