Reklama

Reklama

Byla by to dokonalá akční krimikomedie o dvou policajtech a velkých parťácích, až na jednu maličkost: naši hlavní hrdinové vůbec nejsou poldové. Do služeb zákona se totiž kamarádi Justin a Ryan dostali tak trochu nelegálně a to jen díky tomu, že se oblékli do policejních kostýmů a vyrazili na jednu párty. Jenže už cestou na mejdan rychle zjistili, že jim policejní uniforma nabízí i jiné zajímavé možnosti. Třeba trochu pobuzerovat pár lidí na ulici, zabavit mladejm jointa, dostat zadara panáka nebo mnohem úspěšněji balit holky. A tak se vedle svého civilního života, v němž Justin vyvíjí novou počítačovou hru o policajtech a Ryan se hlavně poflakuje, začnou skvěle bavit životem falešných poldů. A jsou v tom čím dál tím víc lepší. Stačí přeci na eBay koupit vyřazené policejní auto a pár dalších pomůcek, jako je například vysílačka, díky které se dostanou včas k lidem, kteří potřebují policejní pomoc. Ale jakmile se tito zbrusu noví „hrdinové" zamotají do sítě skutečných policajtů, mafiánů a zkorumpovaných detektivů, musí dát v sázku nejen své falešné odznaky. A tak začíná hodně zajímavá a pro diváky vtipná hra na kočku a myš, která může našim „policajtům" přerůst přes hlavu... pokud jim ta hlava zůstane na jejich krku. (CinemArt)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (293)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Když dva mentálně retardovaní kamarádi, na sebe oblíknou policejní uniformy, jeden by řekl že se z toho vyklube povedená komedie, plná hlášek, šíleností a divných jedinců, jenž svoji afektovaností,mě dostanou do křeči smíchu. A ono to tak je, po akční stránce sice nic moc, ale všechno vynahrazuje pubertální humor a kulometná salva hlášek všeho druhu. Ze začátku mně docela i Justin štval, protože neměl ten zápal a to nadšení kterým Ryan překypoval, ale jasně vždycky jeden musí být o něco chytřejší než ten druhý. Ale od poloviny dobrý, i Justin se pak do toho dostal a začala legrace. Dost mě potěšili vedlejší postavy, ať už jde o bratrance, sjetou nymfomanku a nebo policejního kámoše. Takže sem se fakt nenudil, ale ani tenhle film se nevyhnul klasickému kliše, jako je rozchod parťáků, prozrazení a podobný věci. Na tohle všechny filmy dojedou, ale je to ještě v míře. Takže jo, zábavná komedie na zpříjemnění dne, doporučuji. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nápad je zajímavej, i když jsem tedy docela čuměl, jak může být takhle naivní scénář, aby to těm dvěma stále procházelo. Jako komedie to není zrovna moc k popukání. Nějaký vtípek navíc by určitě neškodil. Potenciál k nim určitě byl. Nedá se říct že by ústřední duo bylo zrovna sympatické. Veliké pozitivum sebou přináší "Jumpstreetský" Rob Riggle, stejně jako záporácké duo D'Arcy/Garcia. 50% ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Stále stejně ohraná písnička v tom smyslu, že někdo střihačům traileru zapomněl vzkázat, ať nám také něco laskavě nechají do filmu. Všechny ultimátní gagy jsou tudíž v první nahláškované půlhodině, ta poslední je potom čiré, bezduchým kecáním natahované zlo. Chtěl to být mix Mizerů 3 a Pařby v Los Angeles, tvůrci ale stěží došli do poloviny jejich akčně-komediální cesty. P.S. Je to americká taškařice pro teenagery (a ve školních lavicích se to minimálně do konce roku parafrázováním určitých momentek opravdu provaří), upocené koule obézního chlapíka v jedné ze scén tedy nemohou chybět. Bezvadíkyještěprosím. ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Ale jo, sice nic nového pod sluncem, ale i poměrně okoukané zápletky a očekávatelné fórky zde celkem fungují. Především ústřední myšlenka falešných policajtů je sama o sobě docela vtipná a přináší řadu k popukání momentů. Pokud si ordinujete jednu komedii na deset jiných filmů, zaručeně vám to sedne :). ()

erased 

všechny recenze uživatele

Ani mé oblíbené tváře z New Girl nijak nepomohly k pozitivním dojmům z veskrze průměrné komedie. Na každý povedený gag připadá pět slabších, takže i když jsem se několikrát od srdce zasmál, nudná vata mezi těmito světlými momenty ubila jakékoli nadšení, které společný projekt právě té skvělé dvojice Nicka a Coache zpočátku vyvolal. Hrají totiž úplně to samé, jako ve zmíněném seriálu, a to je tak nakonec spolu s nadrženou milovnicí mužů v uniformách to nejlepší, co můžou Falešní poldové nabídnout. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy parťáci vstupují do bytu na sledovačku, má Ryan (Jake Johnson) na sobě košili jako detektiv. V další scéně je oblečen v policejní uniformě. (vita.moravek)

Reklama

Reklama