Reklama

Reklama

Byla by to dokonalá akční krimikomedie o dvou policajtech a velkých parťácích, až na jednu maličkost: naši hlavní hrdinové vůbec nejsou poldové. Do služeb zákona se totiž kamarádi Justin a Ryan dostali tak trochu nelegálně a to jen díky tomu, že se oblékli do policejních kostýmů a vyrazili na jednu párty. Jenže už cestou na mejdan rychle zjistili, že jim policejní uniforma nabízí i jiné zajímavé možnosti. Třeba trochu pobuzerovat pár lidí na ulici, zabavit mladejm jointa, dostat zadara panáka nebo mnohem úspěšněji balit holky. A tak se vedle svého civilního života, v němž Justin vyvíjí novou počítačovou hru o policajtech a Ryan se hlavně poflakuje, začnou skvěle bavit životem falešných poldů. A jsou v tom čím dál tím víc lepší. Stačí přeci na eBay koupit vyřazené policejní auto a pár dalších pomůcek, jako je například vysílačka, díky které se dostanou včas k lidem, kteří potřebují policejní pomoc. Ale jakmile se tito zbrusu noví „hrdinové" zamotají do sítě skutečných policajtů, mafiánů a zkorumpovaných detektivů, musí dát v sázku nejen své falešné odznaky. A tak začíná hodně zajímavá a pro diváky vtipná hra na kočku a myš, která může našim „policajtům" přerůst přes hlavu... pokud jim ta hlava zůstane na jejich krku. (CinemArt)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (293)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Když dva mentálně retardovaní kamarádi, na sebe oblíknou policejní uniformy, jeden by řekl že se z toho vyklube povedená komedie, plná hlášek, šíleností a divných jedinců, jenž svoji afektovaností,mě dostanou do křeči smíchu. A ono to tak je, po akční stránce sice nic moc, ale všechno vynahrazuje pubertální humor a kulometná salva hlášek všeho druhu. Ze začátku mně docela i Justin štval, protože neměl ten zápal a to nadšení kterým Ryan překypoval, ale jasně vždycky jeden musí být o něco chytřejší než ten druhý. Ale od poloviny dobrý, i Justin se pak do toho dostal a začala legrace. Dost mě potěšili vedlejší postavy, ať už jde o bratrance, sjetou nymfomanku a nebo policejního kámoše. Takže sem se fakt nenudil, ale ani tenhle film se nevyhnul klasickému kliše, jako je rozchod parťáků, prozrazení a podobný věci. Na tohle všechny filmy dojedou, ale je to ještě v míře. Takže jo, zábavná komedie na zpříjemnění dne, doporučuji. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tak toto by nebolo vtipné a originálne ani v osemdesiatych rokoch, natož v dobe, kedy sú už asi všetky námety a charaktery postáv buddy-policajných komédií vyčerpané. Nápad nebol zlý, ale chcelo to viac, než len osvedčenú stávku na istotu, predvídateľné vtipy, ktoré mali navyše nulové načasovanie. Ústredná dvojica takisto nedokázala strhnúť moju pozornosť a celé sa to viezlo na vlne klišé a opozeraných situácií, pri ktorých budete mať dojem, že ste ich už predsa niekde videli. Dokonca ani Andy Garcia ako hlavný záporák nebol ničím zapamätateľný. Jednoducho každý si odkrútil pred kamerou nejakú tú svoju rutinu a toto bol výsledok.Áno, hlúpučké americké publikum muselo krochkať blahom. 45%. ()

Reklama

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

V komedii se dokážou skvěle vyblbnout ve variaci na situaci, kdybych mohl předstírat, že jsem polda, co by se stalo? Naneštěstí do tématu vnáší dramatickou a pěkně závažnou akční rovinu, která dobrou zábavu jaksi kazí, přesto si to alespoň trochu dovede film omluvit vnitřním uspořádáním o hledání sebe sama skrze práci na vývoji počítačové hry. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Další věc kterou se vyplatí ripnout. Fakt nečekejte až někdo tuto rádoby vtipnou polišskou émerickou story lupne do kin je to ztráta času. Další podobná vocasovina jako například předchozí Fízlové hajzlové. A je lautr úplně fuck kdo to točí. Stejně to je na jedno brdo a žádná pořádná zábavička se nekoná.30% ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Za mě maximální spokojenost, protože takové záchvaty smíchu jsem nezažil od 22 Jump street a ani tam možná ne. Falešní poldové na mě sypali jeden situační typ za druhým a já tak nestíhal zašívat svou bránici. Už dlouho se nestalo abych se při první scéně svíjel jak kdyby mě někdo lechtal na varlatech. Wayans je neskutečnej grimasák a jeho pohyby, kecy a všechno co dělal mě dostávali do kolen, Jde vidět, že to má v rodině. Jeh kolega je zas Takovej Mclane amatér a oba dva si chemicky náramně sedli. Už jen z principu, že tento film je silně podhodnocený dávám plný počet. Tempo skvělé, kadence humoru výborná a akce? Taky byla. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • Pracovným označením filmu bol názov Untitled Luke Greenfield Project. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama