Reklama

Reklama

Silicon Valley - Série 4

(série)
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Mike Judge a Alec Berg přicházejí s novou řadou komediálního seriálu nominovaného na cenu Emmy®, který paroduje velké nápady a ještě větší ega rodící se ve světě Silicon Valley. Čtvrtá řada přichází s příslibem velkých změn - chlapci z Pied Piperu se totiž chystají spustit novou aplikaci pro video chat s názvem PiperChat, ale Richard se nedokáže vzdát svého snu najít pro algoritmus lepší využití. Zatímco si Dinesh koleduje o špatnou pověst a Gilfoyle tomu pobaveně přihlíží, Erlich hledá další dobrou příležitost, Jared se snaží změnit strategii firmy a Hlavoun vstoupí do akademické obce. V Hooli je mezitím Gavin zastrašován Jackem Barkerem a Monica se v Ravize snaží vzpamatovat po svém fiasku s Laurie. Tento drsný, neuctivý a k popukání vtipný seriál i nadále kritizuje domýšlivý svět nových technologií v sérii, v níž se hoši z Pied Piperu snaží zanechat stopy, přestože na své kýžené cestě k úspěchu nepřestávají tápat. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (5)

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Počínaje prvním dílem čtvrté řady nastává citelný pokles kvality na všech frontách a až do úplného konce seriálu se to nijak výrazně nezlepší. Vzhledem k tomu bych měl Silicon Valley ubrat minimálně jednu hvězdičku, ale kašlu na to. Jinak je hodnocení jednoduché: První tři série za slabší čtyři, poslední tři pak za silnější dvě hvězdy. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po nářezové trojce trochu slabší série (ty liché mi asi sedí víc), ikdyž i tady se najdou luxusní momenty a plno skvělých nápadů (Dinesh a jeho holka, Hlavoun ve škole atd). Poprvé sledováno v originále. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá série mě nejen nezklamala, ale naopak mám dojem, že se mi zatím líbila nejvíc. Zatímco předchozí řady měly poněkud pomalejší rozjezd, úvodní tři epizody čtvrté řady mě bavily velice velmi a celá sezóna mě ani chvilku nenudila, protože byla prošpikovaná skvělými momenty, v nichž hrál většinou prim Bertram Gilfoyle. Ano přiznávám, nejsem nezaujatý, Gilfoyle je mou nejoblíbenější postavou a v žádném případě nehrozí, že by ho na této pozici někdo nahradil. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štvrtá séria je jeden skvelý diel za dielom. Postavy prechádzajú vývinom, ich fuck upy majú ďalekosiahlejšie následky a nastáva tu aj pár dejových zvratov. Náhoda a chaos sú často priamo úmerne priateľstvu a snahe preraziť či už ako hajzel, alebo dobrák. Silicon Valley sa tak pre mňa stáva štvrtou sériou prvotriednou záležitosťou so silným príbehom a s postavami, ktoré som si úprimne zamiloval. Teším sa na 5. sériu - 4. séria - 95%. ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama