Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejslabší série. Poprvé mám chuť dát jen 3hvězdu, protože děj se fakt nikam neposouvá - na druhou stranu je to pořád pohodová zábava, u které příští rok zase budu. ()

geklon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle partička extra pošahaných rádoby it revolucionářů, jede. Už déle, než jsem čekal, že to HBO vydrží, ale vypadá to, že se Richard a jeho Octopussys celkem chytli. Richardova postava je totální asociální blb a strašně mě baví ty momenty, kde se nic neděje a Richard je prostě jen předimenzovanej trapák. Njevíc fungujou i ty nejmíň viditelná postavy, jako třeba Richardův lékař, toho chlapa zbožnuju. Vtipy zůstavají apsurdní a i v téhle serii se našel elspoň jeden, kterej mě dostal do kolen v slzách. Takže hurá na šestou řadu. 82%. ()

Reklama

Sasanka20 

všechny recenze uživatele

První série v mých očích není úplný strop. Následující série mě ale bavily tak moc, že jsem musel pozměnit žebříček svých TOP 3 seriálů. Musím však přiznat, že pátá série už bohužel často opakuje zápletky a vtipy ze sérií předešlých, takže to není taková čurina jako dřív. Navíc mě opravud hrozně moc mrzí, že už v ní nefiguruje moje oblíbená postava Erlicha Bachmana. Pořád se ale jedná o seriál, jehož sledování si hrozně užívám a těším se na každý následující díl. Nezbývá tedy než dodat, že už se nemůžu dočkat na šestou sérii :-) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bál som sa, že keď dáte niekoľko dielov so série preč, tak to stratí svoje čaro. Ale Pied Paper a gang nesklamal. Strašne dobre sa mi na to pozeralo. Seriál dozrel ako víno a finále 5. série bolo nadmieru uspokojivé. 5. séria - 100% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (2)

  • Gavin Belson (Matt Ross) nosí náramek, který má z Tibetu, kde byl ve 4. sérii. (KGBelik)
  • Zkratku PPC pro PiedPiperCoin již ve skutečnosti používá kryptoměna Peercoin, jenž se na trhu kryptoměn vyskytuje již od roku 2013. (orkadimenza)

Reklama

Reklama