Reklama

Reklama

Snadný prachy 3: Život deluxe

  • Švédsko Snabba cash - Livet deluxe (více)
Trailer

Obsahy(1)

JW žije na útěku a je rozhodnut zjistit, co se stalo s jeho zmizelou sestru Camillou. Každá stopa ho stále více zavádí do světa stockholmského organizovaného zločinu. Jorge chce provést svou poslední akci – největší loupež švédské historie. Během komplikovaných příprav však potkává Nadju, ženu ze své minulosti. Současně se do prostředí vůdce srbské mafie ve Stockholmu infiltruje policista Martin Hägerström. Série událostí vede k bojům uvnitř srbské mafie, do kterých je i nedobrovolně vtažena Natalie, dcera hlavy srbské mafie. (Film Europe)

(více)

Recenze (38)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JE TO POSLEDNÍ PRÁCE. ZNÁTE MOU SITUACI...“ /// Tvá to, než to začne bavit. Lidí a jmen jak v korejskejch filmech, a nějak se to přes ně né a né dostat do tempa. Vona ta stopáž taky není pro nic za nic, nebo spíš jednoduše řečeno – je na nic. Naštěstí v půlce už film baví. Nejdřív dlouhou loupeží, díky který mrknem podrobněji na osud Jorgeho. JW? Tak toho si moc neužijete. Je to tak nějak divně poskládaný, spousta linií je k ničemu a ta Jorgeho by vydala na samostatnej film. Dobrej film. Nakonec maj co dělat, aby to na konci jednoduše a rychle rozmotali a řekli, že ,,život je tak krásná a přepychová věc, ale prachy si za něj nekoupíš“. Spíš zklamání. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu žít v luxusu. Za každou cenu. 2.) Zajímá se o mě Cpпска мафија. 3.) Thx za titule ,,veronika.indruchova“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tohle už mi přišlo úplně mimo. Vždycky jsem si myslel, že největší devízou severoevropských filmů je realističnost a uvěřitelnost, ale tady to evidentně neplatí. No slabý 2* ať nežeru. Za víc to nestojí.25% ()

petero 

všechny recenze uživatele

Vydarené trilógia, niečo na spôsob Pushera. Jednotka zaujala, to som ešte netušil že bude najaká trilógia a odporúčal som ju v kolektíve. Dvojka trošku slabšia, ale ubehla ani som nevedel ako. Dobré na tom bolo, že čo sa mohlo to sa tiež pokazilo. Trojka mi prišla, že sa tam toho dosť odohralo v krátkom čase i keď mi tak hladko neubehla ako dvojka. Pôvodná postava (Joel Kinnaman) je tu už totálne upozadená, ale vôbec to nebolo na škodu, práve naopak, prišlo mi to, že tu ide o niečo viac i keď to nebolo tak precítené. Celkovo však dobrý pocit z celej trilógie. Kto má rád srbských mafiánov, do toho. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Pre mňa osobne najlepšia časť trilogie. Všetko nádherne do seba zapadlo. Dokonca ma bavila až tak, že som pomýšľal nad piatou hviezdičkou. Avšak to prišla akcia v kameňolome a spolu s ňou sled udalostí, kedy mi spadla sánka, pretože toľko hovadín sa v rozmedzí pár minút udialo naraz, ako ani vo všetkých troch častiach dokopy! Chlap, čo písal knihu, zrejme stratil súdnosť, alebo to jednoducho režisér Jens Jonsson pojebal. Nedokážem posúdiť, kedže knihu nepoznám. Ale rozhodne silné štyri hviezdičky i napriek tomu. ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Upřímně - druhý díl šel naprosto mimo mě a doteď nevím, zda jsem jej vůbec pochopila... Livet Deluxe se mi však zdá promyšlenější a dává mi i větší smysl. Je zřejmé, že na jedničku stále nemá, ale nuto říci, že jí slušně šlape na paty. 75% ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Žvatlání, pak se k něčemu schyluje konečně jenže kreténi to opět přerušej žvástama. Strčte si tuhle třídilnou švedskou sračku doprdele. Já jdu blejt. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Možná taky znáte ten pocit, že jste svědkem něčeho tak trapného, že je vám za tu trapnost až stydno, i když to není trapnost vaše. Tak tenhle pocit jsem měl teď přes dvě hodiny, díky třetímu dílu trapného švédského pokusu o jakousi severskou mafiánskou ságu. I nepříliš působivý první díl trilogie je proti tomuhle třetímu filmový majstrštyk. Nehodlám ztrácet příliš času s detailním rozborem tohohle lejna, jen aspoň s dovolením vyhlásím výherce mé soukromé ankety o nejtrapnější postavu. Není to karikatura zlověstného gangstera Radovana, ani nesmrtelného gangstera Jorgeho, zcela poprávu a zaslouženě s obrovským náskokem vítězí postava švédského policejního špicla uvnitř srbské mafie, kterého přijme Radovan dobráckými slovanskými polibky do rodiny a do kterého se bezhlavě zamiluje Radovanova dcera i přesto, že onen... ono stvoření vypadá, tváří se i mluví jako... já nevím, asi jako žalud. V anketě o nejtrapnější dějovou linii už to ovšem bylo složitější, kandidátů bylo několik a hodně vyrovnaných, ale nakonec těsně vítězí láska Jorgeho a Nadji před hledáním ztracené JWho sestry a jejím silným příběhem... Jedna hvězda za to, že jsem viděl ještě větší sračky. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Důstojné zakončení celé trilogie. Opět tu jsou tři linky, které se vzájemně dotýkají, přičemž tu mahmoudovu nahradil policista Martin, který je nasazen k Radovanovi a jeho dceři, zatímco JW se přesunul do Ameriky, aby pátral po své sestře a Jorge má v plánu jednorázově se zabezpečit na zbytek života. JW je tentokrát upozaděn a film se věnuje převážně Jorgemu a Martinovi, jenž se účastní bojů uvnitř srbské mafie. není to sice takové zjevení, jako jednička a ani tak přímočaré jako dvojka, ale kvalitu snabba série to nijak nesnižuje. Ten konec bych si u postavy JW představoval sice trochu jinak, ale tak to holt v životě chodí. Těším se, s čím Švédové přijdou příště. Tohle jim sakra jde. 85% ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Společenské minoritní skupiny přistěhovalců ze zemí nikoho, kterým nevoní poctivá práce nebo vůbec způsob života postavený na pevných etických zásadách, se konečně dočkaly. Natočili o nich film. A rovnou celou volně provázanou trilogii. Podsvětí současné švédské metropole je zde vykresleno v konturách lapkovství jako ze středověku, akorát s tím rozdílem, že kočovné kmeny se zde ohánějí nabitýma kvérama. Jinak se nic moc nezměnilo. Krade se vše, co není pod zámkem a pokud to pod zámkem je, je to jen kosmetická překážka. Koks, kurvy, rychlá auta a společenský status zvířete, všechno chceme a chceme to hned. Trpělivost je nám cizí. Snadný prachy jsou něco mezi akční gangsterkou a sociálním dramatem s občasným moralizačním šťouchancem do slabin. Pestrá mozaika lidských osudů z opačného spektra společnosti, zábavná, napínavá a ošklivá. Refnova spanilá jízda napříč severským kanálem plným smrdutého marastu je ale přeci jen o nějaký ten stupínek výše (okoštujte: Pusher / Pusher II / Pusher III). ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Slušné zakončení severské trilogie, i když hlavní postava JW byla poněkud upozaděna, rozhodně dodala filmu zakončení, které si servítky nebralo.Chceš-li se stát největším mafiánem, počítej se vším. Celkový pocit mám ze všech tří filmů rozhodně velmi dobrý. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Za peníze si lepší život nekoupíš zjišťují svým způsobem snad všechny postavy třetí - a bohužel nejslabší - části trilogie. Zamrzí, že doposud hlavní postava JW v podání švédského sympaťáka Joela Kinnamana je odsunutá až na vedlejší kolej a vše se tentokráte točí okolo srbské mafie. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Má to odvážnou loupež jako z Nelítostného souboje, krvavý boj o moc v mafiánském klanu jako z Kmotra (chybělo snad jen "Nikdy jsem to nechtěl předat tobě"), milostná dilemata policajta v utajení jako z dvojky Lepšího zítřku a nezapomněli ani na motiv zmizelé sestry hlavní postavy z původního filmu. Celé to ale působí dost nesoudržně, jediné štěstí, že Kinneman se tentokrát objevuje úplně minimálně. Trilogie ze švédského podsvětí, kde o rodilého Švéda prakticky nezakopneš, doklopýtala do finále víceméně se ctí. ()

Diego 

všechny recenze uživatele

Klasicky kvalita s dalšími díly nějaké série většinou upadá, tady to není vyjímkou, ale stále si to drží slušnou laťku. Škoda, že se více nevyužilo JWho a místo toho se do děje vložil infiltrovaný policajt, který se postupem času ztrácí sám v sobě a to už je známý klišé. ****Spoiler**** : přijde mi divný, že člověk, kterýho si JW najal, aby zabil radovana, se pak dá dohromady s jeho dcerou..já nic já muzikant. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Závěr trilogie mě kupodivu zaujal více než druhý díl. Kinnamana jsem si sice moc neužil, ale celkový kruh příběhu se pěkně uzavřel a nesl se v duchu pomsty, která se vyvedla i když pro některé za cenu nejvyšší. ()

Ramones77 

všechny recenze uživatele

Už to nemá ten správný nádech jedničky a dvojky. Atmosféra kriminality jako takové se vytratila, děj je poněkud rozpačitý a konec ničím nepřekvapí. Ale dohromady je Snabba Cash velmi slušná trilogie, která určitě stojí za zhlédnutí. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

O trochu lepší než dvojka a o trochu horší než jednička. Co konečně (někdo) pochopil je drobnost, kterou jsem vyčítal předchozímu Snadný prachy #2. Je potřeba nacpat do děje nové postavy se kterýma se dá seznamovat + trošku i přidat na akci. Také se stal jeden "zázrak". V předchozím díle totálně retardovaný Jorge se proměnil ve strategického a plánovacího génia. Do slova a do písmene exceluje po všech stránkách. Co s ním v té base udělali? ;). V principu jde o to, že se nechová jako "vypatlaný latino", ale strategicky uvažující "organizovaný zločinec". A vypadá to dobře. Převzal žezlo "hlavní role" a na Snadný prachy se zase dá dívat. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Tohle už se mi nelíbilo...hodně zmatené a přitazené za vlasy... Přišlo mi, že samotní tvůrci do poslední chvíle netušili, jak to ukončit. ()

vander19 

všechny recenze uživatele

Trochu pokles formy zaznamenáva posledný diel. JW hladá sestru a pod. po celom svete a snaží sa zistiť čo sa jej stalo. A tešil som sa na exotické destinácie a krásne zábery. Namiesto toho nosná postava celej trilógie dostáva minimum priestoru. Namiesto toho sa rozpytváva prípad srbskej mafie a drogového kartelu. Zbytočne sa do toho mixujú love story potreté krvou nepriateľa. Skôr som čakal príbeh pomsty a namiesto toho je to slabý odvar predošlých dvoch častí, čo sa týka obsahu akcie, napätia. Proste romantická krimi. ()

Reklama

Reklama