Reklama

Reklama

Snadný prachy 3: Život deluxe

  • Švédsko Snabba cash - Livet deluxe (více)
Trailer

Obsahy(1)

JW žije na útěku a je rozhodnut zjistit, co se stalo s jeho zmizelou sestru Camillou. Každá stopa ho stále více zavádí do světa stockholmského organizovaného zločinu. Jorge chce provést svou poslední akci – největší loupež švédské historie. Během komplikovaných příprav však potkává Nadju, ženu ze své minulosti. Současně se do prostředí vůdce srbské mafie ve Stockholmu infiltruje policista Martin Hägerström. Série událostí vede k bojům uvnitř srbské mafie, do kterých je i nedobrovolně vtažena Natalie, dcera hlavy srbské mafie. (Film Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

petero 

všechny recenze uživatele

Vydarené trilógia, niečo na spôsob Pushera. Jednotka zaujala, to som ešte netušil že bude najaká trilógia a odporúčal som ju v kolektíve. Dvojka trošku slabšia, ale ubehla ani som nevedel ako. Dobré na tom bolo, že čo sa mohlo to sa tiež pokazilo. Trojka mi prišla, že sa tam toho dosť odohralo v krátkom čase i keď mi tak hladko neubehla ako dvojka. Pôvodná postava (Joel Kinnaman) je tu už totálne upozadená, ale vôbec to nebolo na škodu, práve naopak, prišlo mi to, že tu ide o niečo viac i keď to nebolo tak precítené. Celkovo však dobrý pocit z celej trilógie. Kto má rád srbských mafiánov, do toho. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Má to odvážnou loupež jako z Nelítostného souboje, krvavý boj o moc v mafiánském klanu jako z Kmotra (chybělo snad jen "Nikdy jsem to nechtěl předat tobě"), milostná dilemata policajta v utajení jako z dvojky Lepšího zítřku a nezapomněli ani na motiv zmizelé sestry hlavní postavy z původního filmu. Celé to ale působí dost nesoudržně, jediné štěstí, že Kinneman se tentokrát objevuje úplně minimálně. Trilogie ze švédského podsvětí, kde o rodilého Švéda prakticky nezakopneš, doklopýtala do finále víceméně se ctí. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

O trochu lepší než dvojka a o trochu horší než jednička. Co konečně (někdo) pochopil je drobnost, kterou jsem vyčítal předchozímu Snadný prachy #2. Je potřeba nacpat do děje nové postavy se kterýma se dá seznamovat + trošku i přidat na akci. Také se stal jeden "zázrak". V předchozím díle totálně retardovaný Jorge se proměnil ve strategického a plánovacího génia. Do slova a do písmene exceluje po všech stránkách. Co s ním v té base udělali? ;). V principu jde o to, že se nechová jako "vypatlaný latino", ale strategicky uvažující "organizovaný zločinec". A vypadá to dobře. Převzal žezlo "hlavní role" a na Snadný prachy se zase dá dívat. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Důstojné zakončení celé trilogie. Opět tu jsou tři linky, které se vzájemně dotýkají, přičemž tu mahmoudovu nahradil policista Martin, který je nasazen k Radovanovi a jeho dceři, zatímco JW se přesunul do Ameriky, aby pátral po své sestře a Jorge má v plánu jednorázově se zabezpečit na zbytek života. JW je tentokrát upozaděn a film se věnuje převážně Jorgemu a Martinovi, jenž se účastní bojů uvnitř srbské mafie. není to sice takové zjevení, jako jednička a ani tak přímočaré jako dvojka, ale kvalitu snabba série to nijak nesnižuje. Ten konec bych si u postavy JW představoval sice trochu jinak, ale tak to holt v životě chodí. Těším se, s čím Švédové přijdou příště. Tohle jim sakra jde. 85% ()

Diego 

všechny recenze uživatele

Klasicky kvalita s dalšími díly nějaké série většinou upadá, tady to není vyjímkou, ale stále si to drží slušnou laťku. Škoda, že se více nevyužilo JWho a místo toho se do děje vložil infiltrovaný policajt, který se postupem času ztrácí sám v sobě a to už je známý klišé. ****Spoiler**** : přijde mi divný, že člověk, kterýho si JW najal, aby zabil radovana, se pak dá dohromady s jeho dcerou..já nic já muzikant. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama