Reklama

Reklama

Green Day - Wake Me Up When September Ends

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební / Drama / Válečný
USA, 2005, 7 min

Obsahy(1)

Hudobný videoklip americkej punk rockovej kapely Green Day patrí do žánru kalifornského neo-punku. Pieseň "Wake Me Up When September Ends" je z ich siedmeho štúdiového albumu "American Idiot". (MM_Ramone)

Recenze (10)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vo videu dvaja sympaťáci s radov hollywoodskych nováčikov dávajú výrazu ´´odvod´´ nový rozmer. Alebo, vlastne stále ten istý, ako vždy. Smútok, hnev, prosby. Že by to... ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Moje hodnotenie je asi trošku skreslujúce, keďže kapelu Green Day mám veľmi rád, a song Wake Me Up When September Ends patrí medzi tie najobľúbenejšie. Ale keď sa zameriam na klip, tak vidno, že GD si na nich dalo naozaj záležať (obzvlášť pri klipoch z American Idiot). Ale nič nie je pre hudobný klip lepšie, keď sa vyvíja epicky a ešte aj dokonalo odráža text. Najviac z celého klipu ma vždy dojmú tie dialógy medzi ústrednou dvojicou Jamie Bell a Evan Rachel Wood, ktoré sú naozaj nabité emóciami. Na niektorých možno pôsobí táto skladba mierne propagandisticky, ale práve pri tomto mi to až tak nevadilo, pretože tí vojaci neboli vykreslení ako hrdinovia. ()

GreatestFan 

všechny recenze uživatele

Hudební videoklip přesně tak jak má být, takový ten se scénářem. No trochu mi to připomíná GN'R trilogii z Use Your Illusions, takhle by měly hudební klipy vypadat a basta. // ZAJÍMAVOSTI: Video bylo nominované celkem na 5 MTV Awards kategorií ze 4 různých zemí, vyhrálo cenu pro nejlepší mezinárodní video na MTV Awards na Filipínách. // Jedná se druhé video, kde se objevil cestovní kytarista Jason White. První byl klip k písní ''When I Come Around'', kde to bylo poprvé, kdx se objevil v klipu jako člen kapely. // Herci Jaime Bell a Evan Rachel Wood, kteří ve filmu hrají hlavní role, se v roce 2012 vzali a o rok později se jim narodil syn. // viděno 5X ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Tento klip jsem prvně zhlédla v době, kdy jsem už za sebou měla mé první seznámení s Evan Rachel Wood ve filmu Thirteen. Pamatuju si, jak jsem si v závěru Wake Me Up When September Ends říkala, co je to za nádhernou holku a v tu chvíli jsem si ještě snad ani neuvědomovala, že je to ta stejná, jako v Třináctce. Vím však, že v té době jsem začala Evan milovat:) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Jedná se druhé video, kde se objevil cestovní kytarista Jason White. První byl klip k písní ''When I Come Around'', kde to bylo poprvé, kdx se objevil v klipu jako člen kapely. (GreatestFan)
  • Herci Jaime Bell a Evan Rachel Wood, kteří ve filmu hrají hlavní role, se v roce 2012 vzali a o rok později se jim narodil syn. (GreatestFan)
  • Video bylo nominované celkem na 5 MTV Awards kategorií ze 4 různých zemí, vyhrálo cenu pro nejlepší mezinárodní video na MTV Awards na Filipínách. (GreatestFan)

Reklama

Reklama