Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V odlehlé oblasti Chantaburi u Thajského zálivu, se najde vyděšená, napůl vyhladovělá dívka, která vůbec nemluví. Zdá se, že dítě žilo delší dobu v džungli. Nikdo totiž nenahlásil pohřešované děvče ... Zdá se, že nikomu nechybí. Se značnou dávkou trpělivosti pediatrička Julia Wagnerová se snaží získat její důvěru. Dívku si vezme pod svá křídla a pojmenuje jí Alice. Julia má podporu svého školitele v nemocnici v Chataburi, ale různí psychologové se začínají eminentně zajímat o netradiční případ dívky. Julia má přesvědčit profesora Liruta, že o Alice je třeba starat se s láskou a ne jako o laboratorní zvíře. Trpělivá terapeutka je blízko k dosažení pokroku s traumatizovanou dívkou, když se nečekaně objeví muž jménem Henry Thomas a tvrdí, že je její otec. Bohatý majitel stavebního podniku strávil posledních několik měsíců ve vazbě, podezřelý z vraždy své rodiny. Nakonec byl propuštěn pro nedostatek důkazů. Thomas tvrdí, že jeho manželka a dcera byly uneseny. Ale Alice má z něj strach a nezdá se, že by ho poznávala. Doktorka Wagnerová vidí pouze jeden způsob, jak zjistit pravdu. Následuje Alice a jejího malého psa Zippyho zpátky do džungle .... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

-marti- 

všechny recenze uživatele

Jako kulisa k žehlení nebo jiné nudné domácí práci to ujde. Bylo to takové... nijaké. Když už se zdálo, že nějaká scéna konečně vygraduje... tak zase nic. Děj sám sebe předem prozrazoval. Postavy se nevyvíjely, až na otce, který na závěr prozřel. Aspoň kdyby využili exotických kulis Thajska, ale on tam byl jen žlutý cvičený kanárek! Pardon, ještě pár opic a pták s velkým zobákem. Tak nic. ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Občas nevím, jestli se mám smát nebo brečet, když si představím, kolik toho asi ještě v životě budu muset u televize vydržet. Rozebírat tenhle německo-bangkokský opus nemá smysl, on se totiž dokonale rozebral sám. No nic, přetočím si orloj o 87 minut nazpět a budu předstírat, že - po vzoru filmu - k ničemu nedošlo. ()

Reklama

Galerie (17)

Reklama

Reklama