Reklama

Reklama

Drama hasiče, který uprostřed hořícího pekla zachraňuje víc než jen život jedné dívky. Max Tucker patří k nejodvážnějším v celém hasičském sboru. Jako první reaguje na volání o pomoc a chrabře se vrhá do plamenů, aby pomohl neznámým lidem v nebezpečí. Bohužel se totéž nedá říci o jeho soukromí. Ženatý otec dvou dcer nedokáže vyslyšet volání své ženy po lásce a odpovědnosti za rodinu, a tak nedokáže zabránit tomu, aby ho jednoho dne i s dcerami neopustila. Sklíčený sebevraždou kolegy a kamaráda a zmítán pocitem viny, že neobstál v očích rodiny, vrhá se do práce, aby se vyhnul nepříjemným myšlenkám. Jeho osud se změní, když se srazí benzínová cisterna s osobním autem a uvězní v hořících troskách dvanáctiletou dívku. Max se okamžitě vrhá do zuřivých plamenů a plazí se k ní. Když zjistí, že převrácená cisterna uvěznila její nohy, zůstává s ní, snaží se ji uklidnit a dodat jí odvahy. Během děsivých okamžiků se o jejím životě a snech dozví víc, než se kdy dozvěděl o vlastních dcerách. Dokonce i když se zdá, že oba zemřou, Max zůstává a snaží se ji povzbudit, zatímco jeho kolegové se pokoušejí zvednout hořící auto. A přestože oba zázrakem přežijí, už nikdy nebude jejich živost stejný jako dřív. Prožité drama je změní. On si uvědomí vážnost závazku k rodině, ona přijde o nohy a snaží se vrátit do života díky neobvyklému poutu k muži, který ji zachránil. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Patrick Duffy jako neohrožený hrdina, který se vrhá do spáru plamenů, aby zachránil mladou dívenku a uvědomil si, co je pro něj v životě nejdůležitější. ()

sklennenka 

všechny recenze uživatele

Ráda se nechám dojímat, takže nehledíc na nepříliš vysoké hodnocení a lacinou romantikou zavánějící název filmu jsem usedla před obrazovku. Náš starý známý Patrick Duffy nezklamal. Neumím si ho představit jinak než jako kladného hrdinu, bohužel tím má chvála končí. Předvídatelný děj i konec a hlavně odbytý dabing vše dokonale zazdil. Dialog obou hlavních hrdinů v život ohrožující situaci mi zněl, asi tak jako tlachání u zmrzlinového poháru v cukrárně. ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele

Nic skvělého, ale dalo se na to dívat. Trochu mi to připomínalo ty klasické německé rádoby-hrdinské filmy.. ()

Reklama

Reklama