Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rusty je beagle, který nikoho nenechá "vorat" se svými páníčky - nedávno osiřelými sourozenci Jory a Tess, kteří jsou v péči prarodičů, majitelů kouzelné zvířecí farmy. Když se proto vypočítaví příbuzní Bart a Berta rozhodnou získat poručnictví dětí a s ním i jejich majetek, rozhodne se Rusty jednat. S pomocí bláznivých kamarádů z farmy, od slona, přes husu až k hadovi, vymyslí plán, na který všichni zúčastnění hned tak nezapomenou. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (3)

Deimos odpad!

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 1/10 Děj 0/10 Hudba 3/10 Efekty 4/10/// +dvě mluvící želvičky, taky mám doma jednu, ještě jednu k nim a jsou z nich čtyři želvý ninžové a nebo čtyři mušketýři a nebo je z nich dobrá želvý polívka -věková hranice je tak 6 let, ani mi nevadilo, že zvířátka mluví, po pěti pivech mluví všechny zvířátka, ale vadila mi naprostá demence a pitvoření herců, přiznám se, poprvé jsem nějaký film přetáčel/// "Haf haf, kikiriký, mňau mňau, béééé, bůůůů, chrocht, blééé" toto prosím nejsou zvířecí zvuky ve filmu, tam zvířátka mluví, tohle byl jen pokus o správný dabing./// Celkem 15%/// PS: jestli vám poslední souvětí nepříjde vtipné, vězte, že jsem s vámi zajedno, ale pořád je to vtipnější než tento film. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Typický film pro děti (ne, to není rodinný film, to je film pro děti), kterých jsou mraky. Starší diváci budou možná u tohoto filmu zvracet, ale malým dětem se to určitě bude líbit. Jinak nenechte se nalákat na slibné herecké obsazení, které je zde uvedeno - já jsem čekal, že ve filmu uvidím Boba Goldthwaita (Zed z Policejní akademie) a Suzanne Somers s Patrickem Duffym (Carol a Frank ze seriálu Krok za krokem). Nic z toho se ale nestalo. Oni sice v tomto filmu vystupují, ale pouze v originální verzi - dabují některá mluvící zvířata. No, děckám se to tedy asi líbit bude, ale i tak pro ně existují mnohem lepší filmy. ()

Reklama

Reklama