Reklama

Reklama

Goodbye World

Trailer 1

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (16)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Velmi křehké vztahy během rané fáze apokalypsy. Film rozhodně není komedie (uvedený žánr je úplně mimo) a postapo je to jen velice okrajově (plakát je hodně zavádějící). Goodbye World je klasická neškodná indie konverzačka a aby to nebyla taková nuda, tak s jedním headshotem na závěr. Abych pravdu řekl, nenudil jsem se. Je to docela slušně napsané, dobře zahrané, ale tak nějak je podobných filmů tak velké množství, že Goodbye World mezi nimi strašně rychle zapadne, protože nepřináší nic, co by výrazněji zaujalo. Navíc, v závěru se až moc tlačí na pilu a opravdu jsem měl pocit, že sleduju 587. epizodu nějakého nekonečného seriálu. Ale má to fajn hudbu, to jo. ()

pilarius 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý film, kde je postapo jen pozadím pro to, aby se sešla banda vcelku plochých, avšak docela zajímavých a hlavně výborně zahraných postav. Nečekejte žádné zvláštní napětí ani žádnou zvláštní akci, tady se řeší jen vztahy a postoje vůči světu plus nějaká ta základní morálka. Nenudil jsem se a film na mě zapůsobil takovým příjemným optimismem, prvních pár minut ale ukazovalo na něco ještě mnohem zajímavějšího. Škoda. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy, které se vztahují k tomu, že končí život tak, jak doposud existoval. Mám je rád hlavně tehdy, kdy vlastně o apokalypsu nejde, jde o to, jak se zachovají lidé, jak budou jednat, jak se mění jejich hodnoty. V tomhle směru mi "Goodbye World" prostě sedl, i když konec prostě není šálek mého čaje. Komická rovina byla přesně dávkována. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Několik kamarádů z vysoké (+ partneři) se sjede na soběstačné usedlosti v přírodě jedněch z nich zrovna v době, kdy dochází ke "kolapsu civilizace" (protože hackeři vypnuli elektřinu a teroristi vyhodili do vzduchu zásobovací kamióny - okamžitě tak společnost ochromily nezvladatelné nepokoje a krvavé výtržnosti, ehm). No a tam se opíjejí, zkuřují, baví a tlachají jak na třídním srazu, narážejí na "dávné křivdy" a samozřejmě se také trochu promíchají v partnerských rovnicích. A ani mi tento pohlednicově mělký přístup k "apokalypse" nevadil, i když se tu přirozeně moc zásadního či dramatického nedělo. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ach jaj, ďalší film s motívom "apokalypsy" a o tom ako sa skupina zachránených pokúša nájsť riešenie. Neviem aký má tento film vlastne zmysel, ale prvú hodinu sa prakticky nič zásadné nedialo. Akurát tak partia starých známych sa stretnú v nejakom domčeku mimo civilizácie a diskutujú. A čo? No nič... Potom sa to síce čiastočne rozbehlo, ale aj tak to bolo úplne fádne, ničím výnimočné. No a popravde, všetky tie postavy mi pomaly ale isto postupne už išli na nervy. Najsympatickejšia "postava" z celého príbehu bol napokon ten veľký plyšový medveď... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama