Reklama

Reklama

Poté, co mistr světa v kickboxu David Sloan pomstil v Thajsku své dva bratry, jejichž sportovní kariéru a v případě Kurta i život, zákeřným zničil způsobem podlý Tong Pom, přijíždí se svým trenérem Xianem do slunečného Ria. Seznámí se tu s uličníkem Marcosem a jeho půvabnou sestrou Isabellou (někde jmenována jako Lora). David vybojuje několik přátelský dobročinných zápasů a střetne se také s brutálním argentinským šampiónem Erikem Martinem. Po boji pozve Martinův manažer Lane celou společnost do soukromého klubu. Ve skutečnosti je však majitelem celé sítě veřejných domů, kde pro něj pracuje mnoho místních žen. Přitažlivá Isabella rychle padne Lsneovi do ok, a protože je to bezcharakterní padouch, dá svým mužům pokyn, aby ji unesli. Zoufalý Marcos se obrátí s prosbou o pomoc na Davida a jeho starého společníka. A protože Isabella také není Davidovi lhostejná, vydá se ji zachránit. Přitom je proti své vůli nucen svým bojovým uměním čelit brutálním gangsterům a zabijákům ve službách Lanea. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Pekne blba slatanina. Tvurci chteli vydelat dalsi prachy, tak natocily pokracovani prumernyho filmu, takze to samozrejme nemohlo dopadnout nijak dobre. Jenze zatimco na dvojku se jeste dalo divat tohle uz je jen nastavovana kase. Koudak tu uz neni jako v minulym dile takovej cestnej, jediny o co mu jde sou prachy, jeho mistr je na tom stejne, navic ocumuje zensky a snazi se o radoby drsny hlasky. Reziser se snazil zvysit atraktivitu snimku tim, ze se odehrava v Riu, coz se mu celkem povedlo, jenze pak to zazdil tak nehorazne trapnym pribehem, ze to snad ani neni mozny. Kickboxovy zapasy jsou tady 2 a nijak uzasny a Koudak si vetsinu casu hraje spolu s mistrem na akcniho hrdinu a pomaha somrakum. Sasha Mitchell sice jako kickboxer celkem i vypada, jenze se smeje uchylacky jako Koudak a bitky sou desne toporny. Ta 1* je za to, ze jsem mel Koudaka v Krok za krokem rad, ale jinak tenhle film stoji za hovno. ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Čéče, nemám, co bych dodal. Všechno je špatně. Nefalšované filmové dno. Ani se mi nechce do žádných posměšků, protože tady končí veškerá sranda. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

jsem myslel že to snad horší být nemůže, ale krutě jsem se zmýlil. Sasha Mitchell se tady pořád houpá a klátí jako kouďák, to by bylo ještě v pohodě, ale když se tam začne snažit kopat a mlátit, jako nějakej mistr a pritom to dělá šíleně pomalu a nemotorně, ale i to bych ještě snes.Dokonce bych dokázal vydržet i to, že dědek se snaží o trapný vtipy a dokáže zmlátit nějaý trapáky a oba dohromady pomáhaj somrákům, ale když tam tomu malýmu parchantovi řikaj, že zabíjet se nemá, že zemře něco i v něm a pak vtrhnou do domu a všechny rádoby zlý tam zmasakrujou a ještě se tomu smějou, tak to už mě fakt dostalo a připadalo mi to spíš jako nějaká groteska, ale to asi tvůrci neměla tak úplně v úmyslu ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Kickboxer 3 se již nenese v duchu jedničky a i od dvojky se celkem oddálil svou akčně-střílecí pomstou kde kopy vystřídaly kulky z pistole a i když byl závěrečný Final Fight povedenějším než ve dvojce, nesplnil Kickboxer 3: The Art of War má očekávání. Horší 2* i díky hrozné hudbě. 35 % ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1989 mal premieru "Kickboxer". Stal sa kultovou záležitosťou v oblasti filmov zaoberajúcimi sa bojovými umeniami. Hlavnú úlohu stvárnil Jean-Claude Van Damme. O dva roky neskôr bola natočená druhá časť "Kickboxer 2: Cesta späť". Lenže sa zmenil predstaviteľ hlavnej úlohy. Charizmatického Van Dammeho nahradil smiešny Sasha Mitchell. Bolo to veľmi slabé pokračovanie, ale ešte väčšej mizérie som sa dočkal pri sledovaní tretej časti "Kickboxer 3: Umenie vojny". Hodnotím to s veľkým nadhľadom ako filmový bonus ku seriálu "Krok za krokom". Mohlo by sa to volať "Codyho akčné dobrodružstvo v Rio de Janeiro". ** ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mitchell a jeho ťamanskej mentor vyráží společně bojovat do Ria a tam se jenom tak mimochodem přimíchají do obchodu z lidským masem (ehm to jsem napsal fakt blbě) ale ne zželí se jim ubohé děvky a tak vystřílí gang jejího pasáka a Šáša mimo to samozřejmě triumfálně zvládne i svůj mač v ringu. Guilty pleasure záležitost.35% ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Po tom, co v minulém díle bez větší přípravy vypráskal samotného Tong Poa, vydává se mistr světa v kickboxu David Sloan hledat novou výzvu do slunečné Brazílie. Pokud jste ovšem měli rádi zásadového Davida Sloana z minulého dílu, který nechával v tělocvičně trénovat amatérské kickboxery skoro zadarmo a do ringu by dobrovolně téměř nevlezl, budete si nevěřícně protírat oči. Už ne David, ale v podstatě jen "Kouďák" přilétá do Ria zápasit čistě pro prachy a když si pak se svým mistrem nakoupí bouchačky a pěkně natvrdo vystřílí elitní ochranku kuplířského bosse, máčkáte skoro slzu v oku. Protože samotný zápas by jako dějová linka asi neobstál, musí se pod Kouďákovými mocnými údery sklonit samotná De Janeirská kuplířská mafie. Příběh je holt asi tak tupý, jak tady na "papíře" zní, ale pokud jde o primitivní zábavu, drží se Kickboxer trojka v nejvyšších hodnotách. Kouďák je holt sympaťák od přírody, kope mu to slušně a na jeho specialitu - "kop do prdele" - asi jenom tak nezapomenu. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Neviem čím to je, ale Kickboxer III mi nepríde nijak otrasný. Nie je to dobrý film, ale ak som dal dvojke 40%, tu musím dať 60%. Sasha Mitchell je dobrý. Nuž to len preto, lebo svoju postavu hrá úplne inak ako iní herci. Jeho Sloan nie je taký ako ostatní, je proste iný (ach áno, je to čistý Kouďák). Navyše tento film má takú pohodovú atmosféru a toľko nechceného humoru, že pod 60 ísť nemôžem. Jeden príklad: Cody, ehm Sloan, vysvetľuje chlapcovi, že zabíjať je zlé a nie je to dobrý pocit. O niečo neskôr s radosťou vyzabíja 7 "zloduchov", aby zachránil 1 dievča!!! A ani ju vtedy nezachráni. :D Ja proste pod 60 ísť nemôžem. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Říkejte si co chcete, ale já tuhle béčkovou sérii zbožnuju. Film se trochu odlišuje od předchozích, kde šlo především o souboje v ringu. Zde v Riu si David se Zienem opravdu užijou. Zapletou se do ilegálního obchodu s mladýma holkama a vypukne boj. Film je napínavej od začátku do konce, i se tu dost střílí, hudba je příjemná a David se pere hlava nehlava. Celkově film hodnotím na slušných 85% = **** ()

nash. odpad!

všechny recenze uživatele

Chápu, že poslat do ringu dalšího bratra Sloana, aby mstil ty předchozí, už by působilo komicky, a v ringu už se toho nejspíš taky moc nového vymyslet nedalo, alespoň ne v dané tvůrčí sestavě. Zvolený způsob inovace zdá se mi však býti poněkud nešťastným. Tohle prostě nedokázal zachránit ani rychloposuv. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

2004: Sasha Mitchell jako akční hrdina ??? Jako "Kouďáka" z Kroku za krokem jsem ho měl rád, tohleto je jedna z největších supersraček, co jsem kdy viděl, to Hasselhoff v Knight Rider byl lepší herec a ty trapné rádoby bojové scény, ach jo, radši toho nechám 2014: No ano, tenhle film jsem měl zafixovaný jako jeden z největších filmových průserů a po deseti letech a nové projekci to sice není žádná sláva, ale takhle přísný rozhodně nebudu. Saša není herec a neumí pořádně prodat ani své bojové umění, ale v tomhle dovolenkovém díle hodně "zcodyovatěl" a nebere se tak vážně jako minule, nechybí sice tuna prázdných moralitek a tupě podaných mouder, zejména z úst učitele Dennise Chana, ale přibylo akce, sice tragické, ale lepší než drátem do oka, a finální ringový souboj byl slušně zvládnutý. Na tři to sice není, ale lepší dvě zcela bez uzardění. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Lepšie ako dvojka... Ale zbytočne veľa strieľania a snaha o príbeh s presahom (zneužívanie dievčat) na úkor bitiek... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Akčnější než druhý díl, z Mitchella se stala z vážné roli ze dvojky taková pohodová postava (to bude asi tou rolí v Krok za krokem), příběh byl úplně dementní, ale já se ani tak nenudil. Hodnotím stejně jako předchozí díl. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Slušně pokračujeme trošku odbíháme ale tak se na to nejlepším základu držíme a uvidíme co dál, protože je tady hodně věci na zpravení. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dvojka sa este snazila pôsobit vazne ako jednotka ale trojka je uz regulerna komedia v ktorej Koudak vtipkuje jak v seriáli Krok za krokom a do toho este hadze infantilne pohlady. Pozadu nezaostava ani majster Xian, ktoreho mudra su oproti minulemu dielu aj fakt vtipne. O triedu sa zlepsili aj bitky. Odpadli otravne spomalovacky a aj ked je choreografia primitivna, tak sa na ne celkom dobre pozera. Nudil ma len finalny zapas, ktory postradal gradaciu. Na tomto diely sa mi paci, ze je taky pohodovy, obsahuje dostatok humoru a ani zapletka neobsahuje ziadnu pomstu, ale Sloan tu len zachrani par deti v Riu. Proste ziadna pecka to nie je, ale po legendarnej jednotke, to je jediny diel, ktory som schopny vidiet znova bez toho, aby som pri nom trpel. 4/10. ()

Reklama

Reklama