Reklama

Reklama

Obsahy(1)

28-ročná Megan (Keira Knightley) má zamestnanie, ktoré nie je primerané jej vysokoškolskému vzdelaniu, a prechádza urputnou krízou poškolského veku. Je vhodená do života dospelých, bez kariéry, motivácie či plánov o svojej budúcnosti, a tak pohodlne zostáva v úzadí, zatiaľ čo jej priatelia dosahujú rôzne míľniky a oslavujú nové a nové úspechy. Keď ju jej stredoškolská láska Anthony (Mark Webber) požiada o ruku, Megan spanikári, no naskytne sa jej nečakaná príležitosť na útek. Na týždeň sa skryje v dome jej novej kamarátky, šestnásťročnej Anniky (Chloë Grace Moretz), a jej životom unaveného slobodného otca Craiga (Sam Rockwell)... (figliar)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (131)

castor 

všechny recenze uživatele

Lynn Shelton u mě zabodovala s nezávislým dramatem Sestra její sestry. Příjemně plynoucí konverzačku přináší i tentokrát, prohodí několik životních pravd, pár postav nechá na scestí a postupně je tlačí na tu, nebo tamtu stranu. Hořkosladká komedie představuje přerostlé dítě Keiru Knightley na prahu třicítky, která nemá práci ani žádnou praxi, respektive netuší, co chce jednou v životě dělat, která očekává, že lehce troubovitý přítel jednou poklekne na koleno, která nechápe své letité kamarádky, a která by si občas chtěla zkusit jen tak pro radost sjet na prkně. Pocitových snímků o „koulích na noze“ tu už bylo nesčetně, často s nevýraznou dějovou linkou, nicméně s hledáním té pravé životní cesty. I Keira zahazuje na týden „svůj“ život a nastěhuje se k náctileté náhodné kamarádce, která jí nebude soudit. A ta má osamělého tátu právníka, který se zdá být přísný, ale ve skutečnosti je to bourák s tváří (nedoceněného) Sama Rockwella. Každý udělá nějakou tu chybku, a přiznejme si, má je i scénář, ale ve výsledku to hlavně díky výtečným hercům skvěle klape, původně dokumentaristku Shelton milerád pochválím za solidní atmosféru a cynické rejpaly poprosím, ať jdou o dům dál. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Spíše průměrný indie kousek, v němž naprosto klišovitý příběh zachraňuje nepřekvapivě hlavně herecké obsazení. Co ale také jiného čekat, když namixujete dohromady cute Keiru a jako vždy výtečného Rockwella. Je proto trochu škoda, že je jejich romantická linie značně odfláknutá a zasloužila by si více prostoru. I tak vás ale tento kousek ničím neurazí, ale vlastně ani moc nenadchne. ()

Reklama

evanka 

všechny recenze uživatele

Milá odechovka pro klidné večery. Příběh dívky/ženy, která se ještě hledá a neví, co od života chtít a očekávat. Tohle jí pomáhají si ujasnit jedna puberťačka a její otec, nebo spíš jí pomohou ujasnit, co vlastně nechtít. Film, kde všechny hlavní postavy (Keira, Sam, Chloe) jsou sympatické a film, který vám nakonec vykouzlí úsměv na tváři. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Tohle je velice příjemná romantika. Megan má v hlavě guláš, což by už ve svém věku mít neměla. Navíc se z jejích kamarádek staly klasické slepice se zájmem o hadříky a lesk konzumního života. Jedné noci, kdy prchá ze svatby své nejlepší kámošky, kde jí její přítel mimochodem požádal o ruku, narazí na partu teenagerů. Zjistí, že se s nimi cítí líp, jde s nimi na večírek a už to jede. Cesty Páně jsou klikaté a štěstí nečeká na každém konci těchto cest. Ani tady to není jisté, ale je to romantika. Pěkně napsaná a zahraná. 80% ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Film Laggies vypráví o dětech, co už odrostly, ale pořád zůstavají dětmi. Jestli je to dobře nebo ne, to ukáže až čas. No a já si myslím, že v tomhle případě bylo dobře, že Keira zůstala dítětem, protože bych se nejspíš rozhodla stejně. Jen škoda, že Keira nedokáže dýchat se zavřenou pusou. A na Chloe je mi sympatické, že Keiru podržela a na plakátu má taky otevřeno. A teď vážně: v tomhle filmu to Keiře Knightley opravdu sedlo. Jak ta role, tak vývoj, jakým procházela. Asi proto dávám čtyři hvězdy, protože ač nešlo o žádný akční biják, přesto jsem film napjatě sledovala. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama