Reklama

Reklama

Obsahy(1)

28-ročná Megan (Keira Knightley) má zamestnanie, ktoré nie je primerané jej vysokoškolskému vzdelaniu, a prechádza urputnou krízou poškolského veku. Je vhodená do života dospelých, bez kariéry, motivácie či plánov o svojej budúcnosti, a tak pohodlne zostáva v úzadí, zatiaľ čo jej priatelia dosahujú rôzne míľniky a oslavujú nové a nové úspechy. Keď ju jej stredoškolská láska Anthony (Mark Webber) požiada o ruku, Megan spanikári, no naskytne sa jej nečakaná príležitosť na útek. Na týždeň sa skryje v dome jej novej kamarátky, šestnásťročnej Anniky (Chloë Grace Moretz), a jej životom unaveného slobodného otca Craiga (Sam Rockwell)... (figliar)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (131)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Shelton nie je zase až tak dobrá režisérka. Témy ktoré si vyberá sú všedné a ako režisérka nepridáva takmer žiadnu pridanú hodnotu do príbehu. Je to taký priemerný film o životných rozhodnutiach s celkom jasným koncom a takmer žiadnou výrazne vtipnou situáciou. Ale aby som bol úplne férový, bolo mi to celkom jedno. Neviem či je to mojim momentálnym pocitom, alebo faktom, že na všetkých hercov sa tam dobre pozerá, ale páčilo sa mi to, takým tým svojským GP spôsobom. Knightley ako obvykle krásna, Rockwell si mohol toho ukradnúť viac a Moretz od prvého Kick-assu, konečne predvádza na plátne prečo je taká čarovná a okúzľujúca. Film, ktorý zapadne skôr ako sa o ňom niekto dozvie. Rovnako ako Sheltonovej predchádzajúce Touchy Feely. Ale tentoraz je to bez tej depresívnej nálady. Independent asi v tom najtrefnejšom poňatí. ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

Nenáročné, milé, ničím špatné ani ničím výjimečné, nezklame ani nenadchne. Je to prostě jedna z tuctových romantických komedií, kde holka neví co se životem a vlastně ani neví, jestli miluje svýho kluka. Prostě kráva (Keira no...). Ale v zásadě mě to i celkem bavilo, (hlavně asi proto že miluju Rockwella) a to i přes to, že už na začátku filmu víte, jak to dopadne a asi byste byli i naštvaný, kdyby to dopadlo jinak. Note: posledních asi patnáct minut filmu se mi nestáhlo, takže jsem si akorát přečetl titulky. Mám pocit, že jsem o moc nepřišel. ()

Reklama

cmuchalprvni 

všechny recenze uživatele

Film se nesnaží za každou cenu líbit, příběh není tuctový a děj je poměrně nevyzpytatelný. Oddechová komedie s romantickými prvky, takže nijak hlubokosmyslné. Líbí se mi spontánnost Megan, nestylizuje se do dospělé ženy a nemá potřebu být povrchní a "sucharská" jako zbytek jejich přátel. Má chuť se změnit v lepší bytost a přestat být Anthonyho "figurkou", která se nechá zmanipulovat a žít s růžovými brýlemi falešný život. Ironické průpovídky Craiga mě jednoduše během filmu dostávaly. I přes výše uvedená pozitiva nepatří film mezi mou vysoko hodnocenou kvalitu kvůli jistým sentimentálním a patetickým chvílím... ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Chovat se v necelých 30 jako puberťák? Já se obávám, že jestli nezasáhne nějaká síla z hůry boží, tak se mi to taky stane :D Ale je pravda, že na tom nebudu snad zas až tak totálně mimo jako ona. Ale rozhodně se nehodlám měnit a ani vyvíjet a jsem ráda, že už šest let je mi stále osmnáct :D Myslím, že Megan a Craig se hledali až se našli. On je sice už otec, ale jako takový nemá chybu.... naprostý pohodář a taky tak trochu v určitých věcech zaseklý v jistém věku. Viděli jste někdy létající želvu? Nebo želvu anorektičku? Anebo obojí v jedné želvě? Ne??? Tak to si hned pusťte tento film. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pokud bych měl tento film hodnotit jako celek, tak se jedná o takovou nevýraznější, zároveň ale i příjemně snesitelnou, odlehčenější romanticko /dramatickou podívanou, nicméně já se zde musím zmínit jeden zásadní fakt, a to že podle mě bude tento snímek rozdělovat publikum na dva tábory. Na ženský a mužský. Zatímco se totiž něžné pohlaví bude asi dost ztotožňovat s ústřední hrdinkou a bude chápat její veškeré myšlenkové pochody, její chování, jednání a rozhodování, tak to mužské jí bude považovat za naprostou noční můru každého chlapa, nerozhodná, rozháraná, infantilní a i přes veškerou partnerovu náklonnost stejně nespokojená frnda, toužící po sebeuspokojivé budoucnosti, na kterou ovšem nemá. Je zkrátka znát, že jak za scénářem, tak réžií stojí ženy, jejichž pohled na vnímání vztahů, a vlastně i světa je prostě odlišný než ten mužský a zde to zkrátka zformulovali do ukázkového příkladu, respektive příběhu. Každopádně, film samotný, jak už jsem ale zmiňoval, není zas až takový průser, ovšem ani zázrak. První půlhodinka se sice táhne, později ale nabere docela spád, postavy jsou pak poměrně výrazné a živelné a dialogy nepůsobí až tak nudně, mimózně. Nutné je ovšem i podotknout, že za celou tu dobu se tam nestane ale ani nic zásadnějšího, či jakkoliv dramaticky, či emočně působivého, prostě se na to jen příjemně dívá, obsahově ovšem nemá Laggies zkrátka co nabídnout. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama