Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Soukromý vyšetřovatel a senzibil společně vedou detektivní agenturu. Když dostanou za úkol vyřešit únos kardinála z Bostonu, v případu nastane bizarní zvrat a dosud normální spolupráce se změní v amok. Wills, zahořklý bývalý policista; Bobby Magee, mimořádně schopný senzibil, jenž je jinak totální blb, a psycholog Dr Preston Pickett společně rozjedou detektivní agenturu Druhý pohled, jež se specializuje na vyšetřování pomocí jasnovideckých metod. Když je osloví krásná jeptiška z místního katolického kostela, Wills souhlasí, že vezmou rutinní případ krádeže auta. Místní kardinál, jenž je kandidátem na papeže, je následně unesen a detektivové se vrhnou do velkého případu. Jenže v průběhu vyšetřování Bobbyho senzibilství způsobí totální chaos. (HBO Europe)

(více)

Recenze (4)

honajz 

všechny recenze uživatele

On ten nápad není úplně špatný, jen to chtělo lepší scénář, který by mířil víc na cíl, a vyváženější humor. Protože některé scénky a hlášky jsou naprosto geniální a smál jsem se u nich, a jiné naprosto, ale naprosto trapné nebo dokonce fekální (naštěstí jen dvakrát), a ty nemusím už vůbec. V podstatě sledujeme divnou trojku - poldu, kterého vyhodili, nějakého bláznivého vědce, a médium, které si vědec doma „chová“, ztřeštěného chlápka, který má různé telepatické schopnosti a občas skrze něho mluví chlápek, kterého zabila zmrzlina a jeho duše nemůže najít klid. Příběh se nejprve motá kolem jeptišky, jejíž asistentce někdo zničil auto a ujel, a posléze dojde na únos biskupa, přičemž vše spolu souvisí. Škoda, fakt škoda, že to lavíruje mezi crazy komedií, parodií a vcelku sofistikovaným nadhledem, že si tvůrci nevybrali jeden směr a nešli jen a pouze jím. ()

Frank234 odpad!

všechny recenze uživatele

Ani rok natáčení, ani fakt, že cílem asi nebylo ohromit a změnit svět... Nic nezachrání trapnost komediální části, efektů, výkonů všech herců na place a vůbec tak nehorázně trapný scénář, že jsem po polovině filmu vypnul televizi... 0% bez naděje. ()

Reklama

mr.twizta 

všechny recenze uživatele

HDTGM. Pani, co jsem to prave dokoukal? Predstavte si zcela uhozeny mix Ghostbusters a cehokoli s mladym Jimem Carreym a dostanete Second Sight. Jen je to cele samozrejme o tri filamrske tridy horsi. Odpad nebo plny pocet, jinak to nejde. Skvela a zabavna sracka. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama