Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Soukromý vyšetřovatel a senzibil společně vedou detektivní agenturu. Když dostanou za úkol vyřešit únos kardinála z Bostonu, v případu nastane bizarní zvrat a dosud normální spolupráce se změní v amok. Wills, zahořklý bývalý policista; Bobby Magee, mimořádně schopný senzibil, jenž je jinak totální blb, a psycholog Dr Preston Pickett společně rozjedou detektivní agenturu Druhý pohled, jež se specializuje na vyšetřování pomocí jasnovideckých metod. Když je osloví krásná jeptiška z místního katolického kostela, Wills souhlasí, že vezmou rutinní případ krádeže auta. Místní kardinál, jenž je kandidátem na papeže, je následně unesen a detektivové se vrhnou do velkého případu. Jenže v průběhu vyšetřování Bobbyho senzibilství způsobí totální chaos. (HBO Europe)

(více)

Recenze (4)

mr.twizta 

všechny recenze uživatele

HDTGM. Pani, co jsem to prave dokoukal? Predstavte si zcela uhozeny mix Ghostbusters a cehokoli s mladym Jimem Carreym a dostanete Second Sight. Jen je to cele samozrejme o tri filamrske tridy horsi. Odpad nebo plny pocet, jinak to nejde. Skvela a zabavna sracka. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

On ten nápad není úplně špatný, jen to chtělo lepší scénář, který by mířil víc na cíl, a vyváženější humor. Protože některé scénky a hlášky jsou naprosto geniální a smál jsem se u nich, a jiné naprosto, ale naprosto trapné nebo dokonce fekální (naštěstí jen dvakrát), a ty nemusím už vůbec. V podstatě sledujeme divnou trojku - poldu, kterého vyhodili, nějakého bláznivého vědce, a médium, které si vědec doma „chová“, ztřeštěného chlápka, který má různé telepatické schopnosti a občas skrze něho mluví chlápek, kterého zabila zmrzlina a jeho duše nemůže najít klid. Příběh se nejprve motá kolem jeptišky, jejíž asistentce někdo zničil auto a ujel, a posléze dojde na únos biskupa, přičemž vše spolu souvisí. Škoda, fakt škoda, že to lavíruje mezi crazy komedií, parodií a vcelku sofistikovaným nadhledem, že si tvůrci nevybrali jeden směr a nešli jen a pouze jím. ()

Frank234 odpad!

všechny recenze uživatele

Ani rok natáčení, ani fakt, že cílem asi nebylo ohromit a změnit svět... Nic nezachrání trapnost komediální části, efektů, výkonů všech herců na place a vůbec tak nehorázně trapný scénář, že jsem po polovině filmu vypnul televizi... 0% bez naděje. ()

Reklama

Reklama