Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elijah Kane (Steven Seagal) pracuje znovu pro vládu poté, co mu bylo slíbeno, že CIA poskytne informace o tom, kdo zaútočil na jeho předchozí tým. Kane s novým týmem musí zabít šéfa gangu na vysoké úrovni zapojeného do pašování lidí, ale vyšetřování odhaluje mnohem větší zločinecké spiknutí zahrnující obchodování s lidskými orgány. Po nezdařilém zásahu pronásleduje Kane notoricky známého obchodníka s orgány, aby ho dovedl blíže k tajemnému Duchovi. (rublik05)

(více)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Já už mám taky splněno. Teď si odpočinu než vyjde ten kontraktor na zabíjení nebo jak se jmenuje ta poslední vocasárna která by letos měla vyjít. Tu nám Stevo nadělí tuším pod stromeček :-)

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Asi by sme sa z tej sadelnikovej choroby mali ist liecit.

Minimalne ja si dam od neho dlhsiu pauzu. Je to strata casu a ked, tak si radsej pustim nejaku jeho staru pecku.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Heh to je sranda přesně po třech letech jsem si to pustil znova včetně famózního finále který sádelník celý odsedí za sniperkou. Tehdy jsem z toho byl upřímně v šoku, a nevěděl co si o tom mám myslet, ale to nás Stevo jenom připravoval na to co nás čeká za pár let :-)

na příspěvěk reagoval Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Dobrá kokotina. Typickej Seagal jako vždy. Kámoš to někde stáhnul, tak jsem na to po očku koukal, ale nic se nezměnilo. Tyhle televizní krimi srágory už by měl zabalit.

Reklama

Reklama