Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elijah Kane (Steven Seagal) pracuje znovu pro vládu poté, co mu bylo slíbeno, že CIA poskytne informace o tom, kdo zaútočil na jeho předchozí tým. Kane s novým týmem musí zabít šéfa gangu na vysoké úrovni zapojeného do pašování lidí, ale vyšetřování odhaluje mnohem větší zločinecké spiknutí zahrnující obchodování s lidskými orgány. Po nezdařilém zásahu pronásleduje Kane notoricky známého obchodníka s orgány, aby ho dovedl blíže k tajemnému Duchovi. (rublik05)

(více)

Recenze (7)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solídne akčné béčko, v ktorom Steven Všechnopárty Seagal ešte nenosí bradu a ani okuliare. Páčilo sa mi, že je to v podstate tímovka, ktorá síce pozostáva z dosť nudných hercov, ale minimálne Lochlyn Munro je celkom sympaťák. Pozdávalo sa mi aj finále, ktoré realisticky ukazuje prácu snajpera (nič nie je ďalej od pravdy, ako predstava snajpera ako osamelého vlka bez parťáka). Zaujala ma ústredná zápletka o obchodníkoch s ľudskými orgánmi, čo je oproti všetkým tým seagalovským klasikám drogy/prostitútky/pašovanie zbraní osviežujúce a drsné. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem se rozhodl poněkud upravit a rozšířit svůj původně velmi stručný komentář k tomuto veledílu. A navíc se musím přiznat, že napoprvé jsem z toho viděl jenom útržky, takže to vlastně z mojí strany bylo trochu nefér. Teď jsem se odhodlal shlédnou to celé a nemůžu si pomoct to aspoň trochu nerozebrat obzvlášť když je to takové úžasné dílko a v něm v hlavní roli poslední dobou naprosto neodolatelný Steven všechnomámvpíči Seagal. Tentokrát nám naservíruje tu pravou spravedlnost a po zásluze potrestá bezohledné obchodníky z lidskými orgány. No co si budeme povídat je to furt ta samá bída sádelník občas povolá svého dabéra do akce je tu docela dost přestřelek, ale všechny jsou takový děsně tuctový a nezáživný. No a konec mě rozsekal totálně kdy Seagal dospěl už do takový fáze, že se nejenom nepobije, ale už ani nejde do přestřelky a všechny pohodlně oddělá odstřelovačkou pěkně z dálky v klidu a v pohodě. Tak to upřímná gratulace, to bylo teda fakt cool... No a na úplném konci má proslov ke svým lidem o tom, že ještě neskončili, takže jim pravděpodobně naservíruje další úkol. No pokud by došli nápady ohledně na všechny seru a mám to totálně v prdeli stylu, může se mi Stevo ozvat a já helfnu klidně ze scénářem. V rámci postoupení na ještě vyšší level bych to viděl tak, že Seagal bude sedět v KFC cpát se cheeseburgery a po telefonu koordinovat svoje lidi co mají dělat. To není špatnej nápad nemyslíte? Aspoň je to něco co tu ještě nebylo. Takže abych to shrnul tohle je od začátku do konce jasně odpadní záležitost, ale za to, že jsem se několikrát (asi nechtěně) slušně pobavil a na konci se přesvědčil, že když už má našinec pocit, že víc se na to už srát nedá a je vyveden z omylu přihodím k dobru aspoň 10% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle bylo ještě záživnější, než Dark Vengeance, co jsem viděl jako první. Na televizní/video záležitost slušná práce. Docela dobré obsazení (Seagal, Munro, Lind). Já jsem zcela spokojen. 3.5* ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Na to,že je to Seagalovka tak to není špatný,možná ,že je to i tím,že tady právě Seagal skoro nic nepředvede a je upozaděň.55%. ()

Testament 

všechny recenze uživatele

Je to pořád dokola. Nic se nezměnilo, žádný progres, a když už, tak pouze v mezích zákona. Novinka se Stevenem zaujme jen v pár okamžicích - asi 3x jsem se lehce pousmál s filmem (nikoliv filmu, jako tomu bylo v minulosti) a Seagal má možná o jednu bitku ve filmu navíc, oproti tomu minulému. Jinak je to pořád ta samá báchorka dokola, točíme filmy, směřující rovnou na DVD, béčkový scénář, žádné překvapení, bychom nevypadli ze zavedené škatulky, nuže jen tak dál... Naposled by to bylo ještě s přimhouřením oka na 40%, dneska je to už za "dvacku". ()

Reklama

Reklama