Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partia mladých ľudí sa v deň sv. Patrika stáva terčom nevyberaných útokov. Tí čo masaker "neznámych" prežili bez väčšej ujmy na zdraví, sa spoločne ukryjú v opustenej vile mimo mestskú civilizáciu. Ich domnienky, že sa konečne dostali do bezpečia, však budú čoskoro vyvrátené... (*CARNIFEX*)

Recenze (43)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Jak by řekla Krnáčová, za tímhle projektem musí stát asi nějaký debil. Odpady se snažím programově nedávat, ale tady bylo solidně našlápnuto. Laciná, nesmyslná vyvražďovačka (a slovem laciná nemusím nutně myslet peníze), kde se úplně zbytečně skáče tam a zpátky a postavy nemají na práci nic jiného, než ukázat kozy a prdelku (v ženském případě) či vypracovanou hruď (v mužském případě). Humor má sem tam náběhy do sympatické sebeuvědomělosti, ale celkově převládá toxičnost. Já moc nevím, co o tom dál psát. Nebavilo, bolelo. Jestli chce autor tomuhle věnovat další dva filmy, tak celkem obdivuju jeho úsilí a vytrvalost, ale imho to za to fakt nestojí. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

No ja neviem, mne to prišlo ako neskutočná kravina, dokonca som uvažoval aj nad odpadom. Nakrútené to bolo síce pekne, čo sa nedivím, keď na to minuli 3 milióny, ale podľa mňa sa aj tak jedná o vyhodené peniaze. A aj tú jednu hviezdu dávam len za pekné herečky, ktoré nemajú problém sa vyzliecť. Horšie to už bolo s ich hereckými výkonmi, pretože táto teen skupinka mohla zaujať max. tak vzhľadom. Zmysluplný dej tomu chýbal (a problém nevidím len v neobjasnenosti), preskakovalo to totiž z jednej scény na druhú a nechápal som, čo tým režisér chce povedať (scenér som hľadal, no márne), možno po ďalších častiach pochopím, aj keď pochybujem, lebo podľa mňa ani sám režisér nevedel, čo chce točiť. Hororové to nebolo ani trochu, omnoho viac komediálne, ale aj ako komédia mi to prišlo až príliš stupídne. A keď sa už tí teeni vyvražďovali s tým plešatým močiarnym klanom (či čo to bolo), tak to malo byť aspoň poriadne, čiže s GORE, a nie mimo záber s pár striekancami krvi. Keď sa nevyvražďovali, tak sa tam aj tak dialo veľké guľové. A po tej temnej atmosfére som ja osobne nenašiel ani stopy. Hororovo až príliš nefunkčné, komediálne až príliš trápne, dejovo a herecky nezvládnuté, je mi ľúto, ale toto mi absolútne nesadlo. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ale ano ... ona je to na jednu stranu strašná kravina, ale výborná kravina! :)) Ten film se nebere vůbec vážně, je to takovej moderní "trash", kterej si ze sebe utahuje. To naprosto zásadní, čemu se film věnuje, je 1) svlíkání všech protagonistů před kamerou z nesmyslných důvodů, když už se nesvlíknou dobrovolně, tak z nich strhaj šaty útočný hovada (který jsou taky nahý!! :-DD ) ... takže už to jasně napovídá, vo co gou. 2) Debilní a naprosto nesmyslný rozhovory, který vůbec neřeší těžkou situaci hlavních hrdinů, evidentně reakce na starý grindhousy a "trash movies" 3) pak až teprve vraždění a mučení, stříkání krve na nahý těla, kozy apod. No covíc si sakra přát?? :))) Navíc to má dokonalej titulkovej úvod a závěr. Tvůrci rozhodně uměli. Bohužel "neumí" a hlavně NEZNAJÍ místní kritici a nedokázali se filmu přizpůsobit a brát jakej je. Kdyby se pod tímto podepsal Tarantino, tak z toho všichni pokrytecky serou a jsou zde samý pětky. ... ;))) THINK PEOPLE proboha!! :))) Já se bavil prostě. Sledovat v noci, je tam všechno ve tmě ... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Jako by Troma (poněkud senilní a bez zubů) chtěla natočit svůj Hatchet. Avšak bez atmosféry, kterou nechala utopit v bažinách. I bez typických gore prasárniček a fekálního humoru. Za to s demencí, jež dostala novou tvář. To, že film nemá začátek ani konec, je jedna věc. Bolestivější je však ono nelineární vyprávění příběhu, jenž ve skutečnosti neexistuje, a časové skoky, díky kterým působí celek jako jeden velký chaos. Tak proč, kurva, tři hvězdy?! Protože baby, kurva! Wolsh se neuvěřitelně vyžívá v detailech na ženské křivky a diváka svou vášní bohatě obdarovává. Ať už dlouhými pohledy na krásně stavěné zadky a proporčně dokonalé kozy, nebo jen „mucky muck“ záběry na sprchující, či převlékající se playmate kočičky. Tímhle voyeur stylem trochu připomene nedávný Girlhouse, ten je však kvalitativně na úplně jiném levelu a tamní nahota nepůsobí tolik nuceně. Tahle „guilty pleasure“ demence mě ale pobavila. Upalte mě. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Celý horor je o nahých ženách. A to má byť ešte prequel a final sequence. Očakávam že to bude už zo žánru porno a nie horor. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Partia mladých má na Deň sv. Patrika problém prežiť nočný teror, ktorého sa náhodou stanú súčasťou. Krvavý slasher s old-school nádychom, natočený v novodobom, kryštalicky krásnom 4K Ultra HD vizuále, s praktickými FX´s bez akýchkoľvek CGI trikov a doplnený o nemenej kvalitnú hudobnú zložku. Má to správne temný nádych, počiatočné mystery napätie, výborné prostredie a nekonvenčné úlety čiernohumorným smerom. Osobne ma tiež teší, že ako jeden z vraždiacich, zaujímavo namaskovaných „creepers“ sa tu predvedie aj môj obľúbený horror-killer Kane Hodder a podobne potešiteľné je obsadenie sporo odetých sexi girls do rolí potenciálnych obetí. O "Muck" som sa trochu obával, keďže napriek lákavým infoškám a trailerom mu to trvalo až podozrivo dlho, no nakoniec sa za pomoci Kickstarteru prebojoval k úspešnému vydaniu. To sa zrejme vyplatilo, keďže aktuálne sú v príprave už aj prequel (odohrávajúci sa deň predtým) + sequel (deň po tom) a aj preto vyznieva táto stredná časť trilógie obsahovo neobjasnene. Trochu mi vadila nekonzistentná dejová skladba a preskakovanie v čase i scénach, kedy si asi režisér myslel že má na viac, no zbytočne to rozhádzal. Ale napriek nedostatkom je to podľa mňa vydarený, s chuťou natočený nezávislácky horor. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Dívčiny dělají v prádle nejrůznější trhavé pohyby, aby se to celé o to víc natřásalo, před zrcadlem se desetkrát otočí, nakloní a prohlédnou, divák neprotestuje (divačky ať si raději pustí něco jiného), logické myšlení co pět minut raději vypíná a banda přátel se ocitá uprostřed ničeho. Okolo bažiny a jeden opuštěný barák. Vyčerpaní, zranění, samozřejmě bez telefonu. A moc koukající na hororové filmy a komentující jejich pravidla. Jenže žádný další Vřískot se rozhodně nekoná. Jakmile se trochu zorientujeme, nabízí nám tvůrci intermezza, kdy si nějaká playmate na záchodě převléká spodní prádlo a řeší, ve kterém jí to víc sekne, když zrovna ulovila nějakého zajíčka. Nelineární porcování vyprávění má zřejmě navodit snahu o nějaké ambice, ale samozřejmě jen natahuje dietní děj, ve kterém se potkal Pach krve s libovolným dílem nějakého italského seriálu. Jistý nadšenec Steve Wolsh si vybral herečky, film napsal, produkoval, sestříhal i zrežíroval. A zřejmě hodně mluvil i do kamery, kdy se neuvěřitelně vyžívá v detailech na ženské křivky. Neprotestoval jsem. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Partia mladých ľudí sa v deň Sv. Patrika stáva terčom nevyberaných útokov. Tí čo masaker "neznámych", bez väčšej ujmy na zdravý prežili, sa spoločne ukryjú v opustenej vile mimo mestskú civilizáciu. Ich domnienky, že sa konečne dostali do bezpečia už čoskoro pominú! Je vôbec možné aby nám horor v samom úvode nedokázal ponúknuť nič, čo by fanúšika tohto žánru navnadilo, alebo aspoň z časti zaujalo? JE! Prvá hororová scénka (ak sa to vôbec dá tak povedať) spatrí svetlo sveta po 30 minútach, čo pôsobí dosť zvláštne, takže pokiaľ niekto "Muck" vypol a najebal mu bez mihnutia oka "odpad", niet sa mu čo čudovať. Jediné čoho sa divák dočká sú sexi krivky sporo-odetých cundier, ktoré vďačne predvádzajú svoje vňady či prdelky, takže sledovaním tohto snímku možno dosiahnuť akurát tak preblafnutie "Karla". Primitívne dialógy či správanie postáv v novodobých hororoch snáď už v dnešnej dobe ani nemôže prekvapiť. Dnes už točí horory každý čurák čo skončí "umeleckú". A tak ma napadá, či by som s tou mojou Kórejskou nadhodnotenou píčovinou, ktorá neustále mrzne, ktorú každoročne tí hlúpejší, vrátane mňa, smelo preplácame, predsa len nepokúsil natočiť niečo, čo sa odpadu podobá. Tento snímok sa jedinému slovu medzi hviezdami vyhol len vďaka kvalitnej kamere a čiernovláske, ktorá v 35 minúte jasne ukázala, že by mohla byť matkou mojich detí - 25%. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Jsi v pohodě? - Pokud se zeptáte umírající a ona odpoví, že ano, pak je něco špatně. Nevím, kam se vydala skupina sedmi mladých, ale každopádně skončili v bažině. Zde je cosi napadlo a pět se jich dostane z bažiny ven a vlezou do zdánlivě opuštěného domu. Zatímco Billy je zraněný a zůstane s dívkami v domě, Noah se vydá pro pomoc. Masakr na sebe nenechá dlouho čekat. Tak zpět, masakr na sebe nechá dlouho čekat. Klady - řada pěkných děveček, co mají potřebu se neustále svlékat, a nějaké to gore, i když většina jde mimo kameru, takže dominují rudé (černé, většina je v šeru) gejzíry. Neuvěřitelně chaotický střih a rozklepaná kamera dávají takový prostor fantazii tak, až se jeden ztrácí. Hudba by asi nebyla špatná, většinou je ale zvolena naprosto nevhodně. Postavy mají klasicky tak hovadské chování, že vám musí být naprosto ukradené. Navíc jsou dřevácké, zejména děvečky pořád padají a k tomu všude ječí. Kromě amatérského hraní vypouští postavy z úst děsivé dialogy nebo úvahy, nad nimiž zůstává rozum stát - když chtějí zapálit dům, tak zatímco v krbu plápolá oheň, dohadují se, kde najít sirky... Ale! Pokud se na film budete dívat jako na komedii, pak je zábava (téměř) zaručená! Být finále šťavnatější, tak si nezadá s výkonem Ashe či Lionela (Braindead). Naopak smutné je, když v titulcích vidíte, kolik lidí se na filmu podílelo... ()

juta 

všechny recenze uživatele

Kdo zase tohle vymejšlel? Jediné pozitivum vidím u albínů, kteří alespoň udrželi laťku nad odpadem. Myslím si, že jediným důvodem pro vytvoření tohodle "díla" byl ten, aby tu před kamerou mohl režisér a scénárista v jedné osobě svléknout ženský a natočit je z několika různých úhlů, jak se sprchují, obdivují se v zrcadlech a předvádějí před ostatními. Hrůza... ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Za ty prachy je Muck natočený pěkně, o tom žádná, bohužel ani otřepaná fráze "vítězství formy nad obsahem" zde není díky chaotickému naporcování prezentovaného příběhu na místě. Ten se sám o sobě dost blbě hodnotí, protože pořádně nezačínajíc nekončíc pravděpodobně spoléhá na připravované další díly, nad čímž by se dalo (u mě teda jen se skřípěním zubů) přivřít oko, ale Steve Wolsh má potřebu ze začátku vyprávět dvě paralelní větve zároveň, čímž nemilosrdně dusí každý náznak kontinuální atmosféry. Krve je zde dostatek, bohužel s gore si hlavu nikdo nelámal, casting dámské části herectva probíhal nejspíš ve strip baru nebo ve reklamce na spodní prádlo, takže povětšinou moc pěkný kozy jsou na pastvě v každým třetím záběru. Naopak v závěru už sledujeme klasické béčko, kdy jsem musel i zasmát. Pokud se nám dostane něčeho víc, možná Muck přehodnotím, ale tohle mě samo o sobě moc nebavilo. 40% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Ajajaj. Tak koukám, že spousta lidí tenhle old scholl(ově) laděnej film nepobralo. Hned úvodní titulky jsou skvěle udělaný. Totéž platí i o těch závěrečnejch. Co mi naopak na snímku nesedlo - byl pomalej rozjezd. Naštěstí je tu spousta výživnejch hlášek takže se to dá do chvíle akce přežít. Navíc všudypřítomná, " nesmyslná " nahota a spousta naprosto nesouvisejících rozhovorů dává jasně najevo, že film se sám nebere příliš vážně. Prostě old scholl styl. Další věcí po pomalejším rozjezdu, která mi na filmu nesedla je hudba. Hudba pro mě byla nevhodně vybraná a k některým scénám se absolutně nehodila. Ale chápu to jako další odkaz na starší fláky. Další věcí, která trošku sníží moje hodnocení je - akce. Spousta akce je mimo záběr a když už je něco vidět tak se hodně pomáhá ( chaotickým )střihem. Naopak co mě na filmu potěšilo je - učast Kane Hoodera. Další věcí co se dle mýho názoru povedlo bylo přeskakování v čase a pak následný najetí do vyjetejch kolejí. Film plnej nahoty, krve, hlášek, albínskejch killerů a plno odkazů na grindhouse filmy. Je už na každým jak k tomuto filmu přistoupí. Já už se každopádně těším jak na prequel tak sequel. A tuhle " střední " část příběhu hodnotím víceméně pozitivně a volím zlatou střední cestu. Ikdyž bych šel nejraději s hodnocením výš, protože bejt v šedejch číslech si tenhle film určitě nezaslouží. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tenhle porn-slasher se nehodlá s nikým MUCKat. Jen je třeba počítat s tím, že začínající režisér, který sebekriticky v závěrečných titulcích filmu přiznává, že Hollywood na něj není připraven, se dlouho a rád MUCKá s lepými slečnami, než je pošle pod vidle lebkounům. Steve Wolsh je můj člověk. Vedle režie, scénáře, střihu, produkce, si dělal i casting a dal si na něm záležet. Je řeč o ženském osazenstvu, které vám dokonale provětrá trenky. I dámy se inspirují v tom, jaké spodní prádlo je in, neboť film je pojatý jako přehlídka dámského prádla. Prakticky každý druhý záběr je na ně cílen, režisér s velkou zálibou snímá dokonalé ženské křivky, nebojí se ani svlékacích scén. Nahou kůži ukáže debutující Laura Jacobs, jen ke vší škodě jde pod vidle jako první, následně solidní airbag výbavu předvede Stephanie Danielson, ty její lajdáky mě překvapily. Reklamu na zadek připravil s Playmate Jaclyn Swedberg. Nádherná scéna, ve které před zrcadlem vystřídá asi půl tuctu kalhotek s podprsenkou, než bude s výběrem spokojená. Vraždění přijde na řadu až ve druhé polovině. Banda rozzuřených holohlavých týpků si postupně bere na paškál veškerou omladinu, která se ocitla v jejich teritoriu. O nemluvných hnusácích se nic podstatného nedozvíme, největším zjištěním je, že se z nějakého důvodu bojí vstoupit do okolních bažin. Jak se dostali do zapadákova, kde dosud přebývali, proč zabíjejí, to už film neřeší. Jejich původ bude zřejmě objasněn v následném pokračování. Film byl zajímavý svojí nepředvídatelností v tom, kdo přebere v příštích minutách otěže hlavní role. Nejdříve to vypadá, že hlavní postavou bude Kylie (Stephanie Danielson). Následně pozornost přebere expert killer Kane Hodder v roli vůdce zabijáků. Od prostředka filmu už je však definitivně jasné, že hlavním tahounem je australský herec Lachlan Buchanan specializující se na role v nízkorozpočtových filmech. Film má porci originálních, vtipných hlášek. Do finále se s ním ještě dostane exoticky působící akvizice s exotickým jménem Puja Pohindra a trio přeživších uzavírá debutant Bryce Draper. Steva Wolshe beru jako novodobého průkopníka nového odvětví anti-logického slasheru s přídomkem "porn", jenž stejný prostor dává prezentaci erotiky a nahoty, stejně jako brutálním zabitím, na které však diváka připravuje velmi postupně přes dlouhé, fetiš záběry na lepé a polonahé dívky a jejich spodní prádlo. Zdejší uživatelé jsou teprve u Krkonošských pohádek a anti-hororový Golfista shání prodlouženou verzi Terminátora dvojky ve zlaté reedici v domnění, že jde o hardcore zástupce žánru, není tedy divu, že film zde vyhořel. Podle mě to byl neo-mámrd v hororech. Nebyl jsem spokojený pouze s dvěma drobnostmi: 1/ Zabít vysoustruhovanou krásku Laura Jacobs jako první oběť fakt nebyl nejlepší nápad, 2/ Zabití mohla být pestřejší a hlavně explicitně pojaté. Jestli šílený fetišista Steve Wolsh dokončí nějaký svůj další plánovaný film, mám se na co těšit. Vy ostatní se netěšte, Steva Wolshe jste poslali do piče, ale on má piče moc rád, takže mu to ani moc nevadilo. 90% () (méně) (více)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Sice jsem skoro 3/4 filmu nevěděl která bije a neměl jsem nejmenší tušení kdo, co, jak a proč, ale od začátku tu pobíhají holky ve spodním prádle (Lauren Francesca je tu kurevsky sexy), každá se tu převléká a svléká a tahle jde do sprchy, no prostě není tu nouze o pěkný zadečky a kozičky a to já rád, když se toho rejža nebojí. Párkrát jsem se i zasmál, pár hlášek tu je. Vše ostatní - příběh, Gore, dialogy - celkem o ničem, ale jednou za čas to chce nějakou amatérskou záležitost a snažit se spíše vyhledat ty pozitivita. Pokud bude Muck: Chapter 1 kvalitnější, určitě to bude stát za to. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Partička zdegenerovaných vidláckých skinheadů nahání stádo tupých hovad. Člověk by řekl, že takhle jednoduchý "příběh" nelze znepřehlednit, ale díky časovým skokům mi ani takováhle stupidní "zápletka" nedávala smysl. Jediné, co stojí za pozornost, jsou katalogové kozy a katalogové zadky zúčastněných dam. Ale ani za ně si tahle sračka nezaslouží jediné procento. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Muck“ je béčko, je to brak, ale nemyslím si, že by to byl vyloženě odpad. Tvůrci se neberou vážně, dívky jsou zde odvážné, záporáci nejsou až tak špatní. Prostě to jen nemá nějakou zásadní dějovou linku, jede se jen na to, že děj míří svižně kupředu, moc se nezastavuje, a zase tolik se neřeší to, proč se vlastně všechno děje. Jednoduché, rozhodně vás to nenaplní, ale vyloženě odkopnout snímek nemusíte. ()

Havaj8 odpad!

všechny recenze uživatele

Věděl jsem dopředu, že to je v šedejch číslech a stejně jsem do toho šel. Trochu sázka na riziko, ale očividně byli tvůrci nadšenci žánru, jen to trochu nedomysleli. Jednotlivý scény tak nějak zvláštně naslepovaný do sebe. Dialogy byly snad nejhorší, co jsem kdy viděl/slyšel. Logiku postav asi nemá smysl řešit, protože to převážně vypadalo na parodii. Ty zloduši nebyli úplně zlí na vidláky. ale jednou měli super sílu, pak jim asi došla. To že tam byli všechny holky nahý, to byl podle mě pouze záměr jak upoutat pozornost diváka a nevypadalo to vůbec zle, ale až moc na to tlačili. Ač přemýšlím, jak přemýšlím, nevím za co bych nějakou hvězdu měl dát. Až se divím, kolik lidí na tom vidělo něco pozitivního. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Bylo to tak hloupé, že to až bolelo! Nějak tam něco chybělo na to, aby celý příběh držel hustou a slepenou atmosféru hororu! Takhle je to jen plitký snímek, který vyprchá u závěrečných titulků z paměti....ztráta času pro fandy hororů! 15% ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

No , film víceméně velmi vystihl už samotný název , dal by se lehce popsat jako přehlídka polonahých hezkých žen . Málokdy se vidí , že by si někdo tolik pohrál s obsazením , aby každý herec lahodil oku , zde si na tom dali opravdu záležet a muži si tu jistě příjdou na své , bohužel film jako takový měl do slušného hororu hodně daleko a první 3/4 filmu bylo opravdu pouze a jenom přehlídka polonahých slečen , zombíci byli pánové lehce při těle potření bílou barvou a byli tam spíš jako to něco navíc , co by mi tam vlastně vůbec nechybělo a celé to bylo natočeno tak nějak jednoduše , až si člověk říkal , že stejný film by dokázal splácat doma na koleni z kamerou na domáci video , trocha barvy , trocha bláta a je to . V poslední čtvrtině filmu jsem se i trochu zasmála a věta takřka na konci filmu ,,Už mě nikdy nevolej´´ mě opravdu pobavila , nevím zda to bylo v plánu , ale za humornou stránku a obsazení dávám **. V podstatě je to taková slabá parodie na horor , která působí až komicky a hlavní téma jsou zde sexy ženy , o tom žádná . Viděno v rámci Hororového maratónu 2015/4.kolo ()

Reklama

Reklama