Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nestabilní Amy (Heather Graham) sní o dni, kdy bude mít svůj vlastní kulinářský pořad. Životem často zkoušená Saffron (Carrie-Anne Moss) tráví většinu času sama, až do té doby, než se setká se svou sousedkou Amy. Obě ženy postupně zjišťují, jak toxická jejich chemie může být... (Mrs.Blue)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Amy (Heather Graham) hrozně ráda vaří, a sní o tom, že bude mít jednoho dne svoji vlastní kulinářskou show. Její přítel Fred (Kevin Dillon) z jejího nadšení a každodenního slavnostního menu tolik nadšený není, a radši si sem tam skočí na hambáče se svojí sekretářkou. Ale Amy si brzy nalezne nový cíl svého kuchařského umění - sousedku Saffron (Carrie-Anne Moss), známou hereckou hvězdu. Ta ale pro Amy nemá moc pochopení, neb se utápí v depresích. A pak náhle Saffron zmizí ... Jelikož obě hlavní hrdinky, Heather Graham i Carrie-Anne Moss mám docela rád, tak jsem se na tento filmeček docela těšil - a naštěstí mne nezklamal. Sice je celý příběh hrozně moc předvídatelný (včetně samotného závěru), ale to mi tentokrát nijak nevadilo, a docela hezky jsem si filmu užíval (akorát jsem skoro celý film trochu trpěl, při sledování všech pokrmů, které Heather Graham vytvářela). Takže určitě nemohu film doporučit těm, kteří jsou právě na dietě a nemají opravdu silnou vůli :) ()

BOURQUE odpad!

všechny recenze uživatele

Vôbec nemám rád, keď nejaký film „musím“ hodnotiť s najnižšou možnou známkou. Ale tento fakt musím. Okrem dobre vypadajúceho jedla tu v podstate nič nie je v poriadku. Keď vo filme máte dohromady 10 „slušných“ minút, tak to dneska už vôbec nestačí. PS: A ešte jedna vec? Prečo ponuku účinkovať vo filme prijala Carrie-Anne Moss? Osobné hodnotenie: 42% (odpad!) ()

Reklama

elanista1 

všechny recenze uživatele

Toto okolo Thrilleru ani nepreslo, mozno tak poslednych 5 minut, ale nepopieram ze sa mi na to dobre pozeralo. Ani neviem co okrem Heather Graham mam na tomto filme hodnotit; ono sa tu len vari a rozprava o jedle, nic viac. Pravda, vystrih Heather Graham vedel zamestnat moju pozornost, a nevadil mi ani fakt, ze film bol slaby...ale uz po polhodine som sa zacinal citit na svojom gauci trocha nepohodlne. ()

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Už při spuštění snímek působí hodně lacině a tak tomu bude po celou dobu.Není se čemu divit,ve filmu hrají aktivně tři osoby,které nijak neosilni,teda až na H.Graham ,ta Vás bude celou dobu osilňovat svým dekoltem.Navíc se děj odehrává ve dvou prostředí a z toho jedno je kuchyňský pult.Dějově se film snaží o jakousi kriminální záležitost,ale nakonec stejně nepochopíte jak to dopadlo.Film Vám bude připadat spíš jako nějaký studentský projekt. KOMORNÍ!!! ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za slušnou hudbu a Heather Graham. Jinak se ptám, co to mělo "kurva" znamenat? Možná jsem dementní, ale 88 minut koukat, jak Heather vaří, to jsem si mohl pustit pořad "Mňam aneb Prima varečka" s Martinem Zounarem. Příběh je naprosto nicotní, děj téměř žádný a nějaké napětí, nebo něco co k drama/thrilleru patří, jsem nenašel. Ano sexy scéna jak Kevin Dillon líže p*ču Heather Graham byla k nezaplacení, ale to je vše co si z Compulsion odnesu. Na závěr se dočkáme trošku lesbického řádění, škoda že se nepřitvrdilo, možná bych začal uvažovat o vyšším hodnocení .. 2/10 = 20% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Carrie-Anne Moss četla scénář několik let před tím, než začala produkce filmu. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama