Reklama

Reklama

Chcete-li sestavit vrtulník

(festivalový název)
  • Mexiko Para armar un helicóptero (více)
Trailer 1
Krátkometrážní / Drama / Dobrodružný
Mexiko, 2012, 35 min

Obsahy(1)

Oliverio bydlí v domě, ve kterém se usadili přistěhovalci z mexického venkova. Ti musí bez ustání pracovat, aby zajistili základní služby, které v příbytku chybí. Oliveriovi je ale teprve sedmnáct let. Čas tak tráví především u videoher, i když elektřiny je nedostatek a její přísun je nestabilní. (MFF Karlovy Vary)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (5)

CiTrus007 odpad!

všechny recenze uživatele

První film v mém životě, který mě donutil prchnout z kinosálu ještě před závěrečnými titulky. Gratuluji Acevedovi! 0/10 [KVIFF 2013] ()

H34D odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli tohle patří mezi nejlepší studentské debuty, tak už fakt nevím... Vizuál silně připomíná černochy v tunelu, takže většinu filmu se snažíte, kromě udržení moči, udržet také pozornost na to, kdo se na obrazovce vlastně vyskytuje. Pochopit "co" tam dělá, to už je oříšek, a to pěkně smradlavý oříšek, neboť ve filmu se neděje téměř ani to hovno, které v záplavu temnoty nemáte šanci spatřit... Jen po 35 minutách si uvědomíte, že jste si ho měli radši rozmazat na obličej, aby vaše utrpení bylo menší... 0/10 ()

Zed70 odpad!

všechny recenze uživatele

Když na začátku filmu vypnou proud a pak je celou dobu skoro pořád tma, je to špatné. Opravdu nevím kdo takový film vybere na festival. Ale beru to jako daň za to, že mezi krátkými filmy se vždy alespoň jedna taková hrůza musí objevit. Letos ty hrůzy byly dvě a obě na začátku (Vepsáno inkoustem). Ale proč to bylo 37 minut dlouhé?! Třeba takový CiTrus007, který jak píše nevydržel a odešel, neviděl výborné Pandy, Mass of the men nebo Až po uši. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama