Reklama

Reklama

Mladá policistka Ha Yoon-joo se připojí k zvláštní policejní jednotce, která se zabývá sledováním a dozorem zločinců. Tento tým vede zkušený detektiv Hwang, jemuž zrovna spadl do klína nový případ. Gang kriminálníků právě vykradl banku a bez problémů se jim povedlo utéci. Jejich vůdcem je chladnokrevný James, který netoleruje žádné chyby a vždy se drží pečlivě naplánované akce. Střetnutí mezi těmito dvěma skupinami je nevyhnutelné a metropolitní Soul se stává hrou mezi kočkou a myší. Film je remakem hongkongského snímku Pod dohledem (2007), jehož režisérem je Nai-Hoi Yau, dlouholetý spolupracovník Johnnieho Toa. (Jigvell)

(více)

Recenze (72)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Takže mládeži, že nemám rád remaky je všeobecně známo. Nicméně, i přesto, že originál Eye In The Sky z roku 2007 zůstává nepřekonán, byl tento film celkem napínavým akčním thriller i přes různé wtf momenty (nesmrtelný komisař, kterého nějaké zranění tepen přece nezastaví, natož nakládačka). Užil jsem si hlavně díky tomu, že v něm hraje pan Charismatický (Jung Woo Sung), který je v roli padoucha vynikající. Škoda, že ostatní postavy jsou už dosti bezvýrazné, nebo zpotvořené proti originálu (policejní šéfka je hysterická krává a nikoliv chladný profesionál jako v předloze a tak by se dalo na téma pokračovat dále). Nicméně oceňuji snahu napumpovat do filmu akci v HK stylu, precizní kamera, potěší cameo Simona Yama. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Svižná sledovačka a krimidráma v jednom. Neutápa sa v únavných výsluchoch svedkov či podozrivých. Jednoducho, kombináciou šachovej partie a najdostupnejšej techniky sa ide na to. Nik sa ničím veľmi nemaže, ani zloduchovia, ani pátrači. Sympatické oživenie žánru, so skvostnou herečkou v hlavnej úlohe. ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Celkom vydarená vec. Ak si chcete vychutnať kvalitné sledovačky toto je pre vás ten správny film. Na druhú stranu akčnému fanúšikovi film nemá až tak moc čo ponúknuť. Akcia je väčšinou krátka, takže s celkovej stopáže zaberá len prá minút. Napriek tomu to pôsobí drsne a hlavnému záporákovi som tú jeho hrozivosť žral. Tiež ma pobavilo určité buranstvo sledovacej jednotky. Zatvárajú mladíkov do skriniek, vymýšlajú hlúpe prezívky nováčikom, robia si srandu s obezity. "Not a single fat ass in sight". Ako na základnej škole. Ale to je iba taká drobnosť, žiadna komédia sa nekoná. Je to napínavý thriller, ktorý ťaží z situácií, s ktorými sa pozorovaní a pozorovatelia musia vyrovnať. 70% ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

I když začátek byl jakýsi nijaký, tak díky záporné roli Jung Woo-sung naprosto dominuje celému filmu. Kromě začátku a konce jde o velmi velmi dobrý film, právě díky tak skvělému záporakovi. Bavili mě i detaily, které znám z běžného života v Soulu (Gangnam čtvrt, tzv. green line linka metra a zástavkou 역삼 atd.). Napytel je, že ta záporná role byla tak skvělá, že těm policajtům vůbec nefandíte, ba naopak. Takže nakonec se dostanem k závěru, který jsme mohli vidět skoro ve všech podobně laděných filmech, což je velká škoda. Ve filmu mi ale strašně překážely ty strašné CGI, já vím, je to levnější, ale strašně to degraduje poctivý film. Tady to prostě by nemělo být. Další chyba, resp. detail byl u 3. akce, která se odehrávála u burzy cenných papírů, jenže korejci si dělají ze mě prdel, že z 여의도 došel pěšky až k 청계천, to byla docela fraška. Je mi jasné, že si tohoto asi kromě některých, kteří znají Soul, nikdo nevšimne. No a i když se opakuji, tak ten konec mě mrzel, že to takhle dají podle šablony. Samo, že cameo Simona bylo pěkné na závěr, ale to nic nemění na tom, že tento kousek měl sakra potenciál. Ale pro mě, díky výše uvedeným chybám, tomu nedám tak vysoké hodnocení, mrzí mě to dost, ale nejde to jinak. BTW bylo pěkné se dozvědět, že iP 4s je tak skvělá zbraň.:D:D ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,A R G O S… STOOKÝ OBR ZNÁMÝ Z ŘECKÉ MYTOLOGIE. PROTOŽE MĚL STO OČÍ, NIKDY MU NIC NEUNIKLO. POTŘEBUJI NĚKOHO, KDO VŠECHNO VIDÍ A JE SCHOPEN SI NA VŠE VZPOMENOUT.…“ /// Příběh o Květinovém praseti, který trpělo, ale nakonec se přece jen stalo Květinovým jelenem. Krimi thriller o machrech při práci: chlápkovi, kterej se užívá složitost úkolů pro podsvětí a sledovací policejní agentuře, ve který jsou zaměstnaní jen ti nejlepší. Takový jiný pátrání. Žádnej inspektor tlačící koblihy, žádný idiotský chování, v ničem žádnej chaos – až neuvěřitelně neasijskej film. K tomu všemu (což je podstatnější) dost dobrý tempo a zajímavej, opravdu zajímavej příběh. (2x jo? Hmm, tak to tady ještě nebylo.) TEN NA 11. HODINĚ, ČERNÝ ODĚV, HNĚDÁ TAŠKA… (tak vidíš, já říkal, že tě to chytne!) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Pod dohledem? (To su furt. Su ženatej..). 2.) Zjistím, proč si do týmu v Asii nebrat špekouna. 3.) Thx za titule ,,Tuaxik“ a ,,teiko“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Galerie (63)

Reklama

Reklama