Reklama

Reklama

Spider-Man: Homecoming

  • USA Spider-Man: Homecoming (více)
Trailer 1
USA, 2017, 133 min

Režie:

Jon Watts

Předloha:

Stan Lee (komiks), Steve Ditko (komiks)

Hrají:

Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr., Marisa Tomei, Jon Favreau, Gwyneth Paltrow, Zendaya, Donald Glover, Jacob Batalon, Laura Harrier (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Mladý Peter Parker / Spider-Man (Tom Holland), který velkolepým způsobem debutoval ve filmu Captain America: Občanská válka, se ve snímku Spider-Man: Homecoming začíná více sbližovat se svou nově získanou identitou pavoučího superhrdiny. Peter, nadšený ze svých zážitků s Avengers, se vrací domů, kde žije se svou tetou May (Marisa Tomei) pod bedlivým dohledem svého nového učitele Tonyho Starka (Robert Downey Jr.). Peter se snaží vrátit ke svému běžnému životu - což mu komplikuje touha dokázat, že by Spider-Man mohl konat mnohem větší skutky, než kterých se zatím odvážil - ale když se objevuje nový padouch Vulture (Michael Keaton), ocitá se v ohrožení vše, co je pro Petera skutečně důležité. (Falcon)

(více)

Recenze (1 020)

kombajn 

všechny recenze uživatele

Po třech rebootech (nebo byly 4?) konecne nasli herce, kteremu jeho pubertackou ztrestenost verite. Ano, už me unavuje sledovat porad dokola to, jak se Peter Parker stal Spidermanem. Ale jo, priznavam, cekal jsem to daleko horsi a pritom jsem se po dlouhe dobe u Spidermana BAVIL. I díky záporákovi. ()

Lischai 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo super! Wow. Osvěžující superhrdinský film, kde nejsou žádné paprsky z nebe a velké pózy, záporňák je uvěřitelný chlapík co dělá záporňáctví jen protože musí, a celé je to hravé a plné roztomilých fórků o klucích, co chtějí být superhrdiny ale nejsou. A zhruba ve 3/4 je zvrat všech zvratů, za který by se nemusel stydět ani Night Shyamalan! ()

Giggo 

všechny recenze uživatele

Ano je to film spíše zaměřený na mládež, ale co :) Pokud v sobě máte ještě kousek středoškoláka nebo se chcete odprostit od všech dramat a vážností všedního života dokáže skvěle bavit i vás. Po dlouhé době konečně Spiderman u kterého jsem se bavil a né jen nadával. S klasickou lehkostí Marvelího vyprávění příběh plyne a my se docela snadno dokážeme vcítit jak do role mladého Petera Parkera tak dokážeme pochopit proč Vulture jedná jak jedná. Není to jen tupý záporák, který si chce všechny podrobit. Ne tento člověk má hloubku a jeho pohnutky sou vlastně dosti logické. PS: Bonus za všechny Tony Stark a Happy ()

Figu 

všechny recenze uživatele

I když mě to je proti srtsti, chápu a rozumím, že akční stár mého dětství jsou už dávno ve věku, kdy se ani nehodí točit nějaký akční pecky (i přes to, že se o to všichni i nadále pokouší - hodně štěstí), ale jestli mi je má nahrazovat nová mladá krev v podání třeba právě Hollanda, tak to sorry, ale nee! Chci zabijáky, chci charisma, chci borce s respektem! Děcka opravdu ne! Toto je Spider-man pro dospělé? Nejhorší Marvelovka poslední doby! 50% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Taxom si myslel, ze so Spajdr menom je amen, teda konec. No ale tu ho aspon nehra American Tobey Maguire, ktory fakt - ako pise Verbal v komentari vyzeral ako " občerstvení pro pedofily vracející se z homokarnevalu". Proste som Maguire -mu neveril tu jeho rolu, nepresvedcil ma. Co sa nepodarilo Maguire- mu, to sa podarilo mlademu Anglicanovi Tomovi Hollandovi - ono Spider man je sam o sebe ostry a drsny komix ...... pozeram, ze aj zarobok bol fajny, nuz a tentokrat zas plavam s prudom, obcas sa to oplati, aspon sa necham unasat . 85 % ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Po pár Amazing Fails přišel opět slušný Spider-man. Na to, že hlavní postava byl 15 letý ťunťa, tak snímek je vyvážený vážností, téměř hodná dospělejšímu publiku. ... Hezké představení mladého skoro Avangera. .... HODNOCENÍ: 75% (4*) ()

William_ 

všechny recenze uživatele

Po amazing spiderman je tohle další průser, který je naštěstí ojedinělý a další díl už je v pohodě, nakonec se z toho stane docela fajn trilogie. Ale tento film je z nových "Hollandovek" určitě nejslabší. Keaton se mi absolutně nelíbil, byl příšerný, postavy byly vykresleny pořádně až ve 2. díle. Prostě se začalo špatně. ()

joker.george 

všechny recenze uživatele

Poprvé mi při sledování filmu spadla čelist, doslova. A než jsem ji stihl sebrat, tak následovala nejhutnější scéna celého snímku. Jsem vděčný za Keatonova záporáka, který strká většinu MARVELovské konkurence do kapsy a konečně nemá v plánu ovládnout nebo zničit svět. Jinak film splňuje vše, co se v kampani slibovalo a já jsem s tím nadmíru spokojen. A jedná se už o třetí blockbusterovou verzi Spider-Mana, ale ještě jsem se nedočkal pořádného využití Spider-Sense. 4,5* (Třebíč, kino Pasáž) ()

ProNotor 

všechny recenze uživatele

Opět parádní marvelovka, plná akce, humoru, bohužel se našlo pár míst, kde bylo vlažnější tempo, ale jinak spokojenost. Dokonce i jedna překvapivá scéna, kterou jsem vůbec nečekal, což u klasického marvelu nebývá zvykem. Hudba dávala ději správný náboj. Mladíček Tom Holland mě velice potěšil a doufám, že se v dalších filmech předvede ještě daleko více, ale jako rozjezd to bylo víc než dobré. Hodně pěkné 4*. ()

DA_NO 

všechny recenze uživatele

Kdybyste zprůměrovali všechny Marvelovky, vyjde vám tohle. Typický blockbuster dnešní doby, se sympatickým hlavním hrdinou a spoustou docela inteligentních vtipů. Ale, rozhodně to není dokonalý film. Flash je místo vysokého blonďáka malý Ind, tetě May je sice 50, ale vypadá na 30 atd. Dále je tu sice příjemná, ale šíleně předvídatelná dějová linka s Tonym Starkem a nesympatická (nebo spíš - bez charakteru) holka hlavního hrdiny, která je tam podle mě jen kvůli tomu, aby tam nějaká byla (samozřejmě až na linku se zaporákem, ale nebudu spoilovat). Tak proč 5*? Z toho filmu jsem byl i přesto neskutečně nadšen. Marvel, po dlouhé době, konečně vytvořil padoucha, který stojí zato (i když by mohl dostat ještě trochu více prostoru) a ta hudba, to byla na marvelovský snímek uplná slast pro uši. Takže, jakožto fanoušek Marvelu doopravdy nemůžu dát nic jiného než 5*. 90% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Pro mně to bylo malinko delší než by bylo potřeba. Ze Spider-mana se stal puberťácký fracek, který touží po tom, aby se dostal do zadku Starkovi. Michael Keaton si zase střihl roli Birdmana, tentokrát ale v akčnějším stylu a v daleko zábavnějším. Že by to byla až moc ostrá kritika? Takhle to prostě cítím. Koukat se na to dalo, občas jsem se zasmála, naprosto skvělé efekty a nejvíce mně těšila přítomnost Roberta Downeyho Jr. Jinak jde podle mého názoru Spider-man kvalitně dolů. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Tak jsem nakonec dal novému Spider-Manovi šanci. A kupodivu zde před Marvelem musím smeknout. Orientace primárně na komedii byla trefou do černého. Kladné postavy jsou charismatické, nikoli ale pitomé. Záporák (konečně) je zde vykreslen i zahrán na výbornou a Michael Keaton si ho fakt vychutnal. Navíc konečně nejde o antihrdinu, co chce zničit svět, ale o osobnost, která jedná logicky, racionálně a dokáži se s jeho motivacemi ztotožnit. Dle mého nadbytečně zde působí propojování Spider-Mana a Tonyho Starka. Příběhu jejich vzájemná interakce nic zásadního nepřináší ale díky Bohu ani neubírá. Takže tímto u mě dávám větší palec nahoru. Ač marvelovské omalovánky nemusím, uznávám že tato se skutečně povedla. A ano, rád si projekci někdy zopakuji. 80% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Protože komiksů je moc,tak už spíš očekávám jen ty filmy s novejma hrdinama.Ale budou nějaký.Spíš moc ne.Podle dalších projektů,co čekáme je to samej Avengerskej svět.Spider man neni špatnej,ale prakticky do půlky z něj rejža dělá debila.No a v druhý půlce všechno ztřeštěně a krkolomně zvládne,a je to hrdina.Nevim,rád se na to kouknu,a hned zapomenu.60%P.S.Verbale ,neni škoda čumět na něco,co tě vyloženě sere.Nebo je to tim,že si prostě chachar. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Nutná sólovka, takže nezáživné, bez výraznější akce či většího přesahu v rámci navazujících filmů. A opět bez záporáka, i když je Míša Birdman Kítn borec. Zbytečnost. ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Spidermana jsem dlouho odkládal a teď lituju že jsem čekal tak dlouho. Moc fajn zpestření a uvolnění od "dospěláckých" válek a problémů marvel světa. Je obdivuhodné jak maj zmáklý výběr herců a opět se ukázalo že studio v tomhle směru snad nikdy nešáhne vedle. ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Je v tom vztahu Spider-Mana a Iron Mana skutečně paralela vztahu Sony a Marvelu? Protože tenhle pavoučí muž je tak lapený v marvelovské síti, že se sotva může hýbat. Vsazení do rámce středoškolské komedie by možná fungovalo lépe, kdyby se v tomto rámci skutečně něco dělo, ale film je spíš o tom, jak Peter nestíhá (viz. vlastně jenom jedna necelá scéna z plesu), což se ale dělo i předchozím Spider-Manům, takže inovace nula celá nula. A ještě mu pozornost krade padouch, byť skvělý. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Atmosféra Raimiho Spider-Manů tu fakt není, zato se člověk docela dobře baví, Tom Holland je zdaleka nejblíž Leeho původní postavě a i přes dlouhou stopáž to není nuda. 6 scenáristů sice nenapsalo nic převratného, ale mě tyhle pohádky pro dospělé asi nikdy nepřestanou bavit. 70% ()

cubajz 

všechny recenze uživatele

Puberťácky pojatá marvelovka, která je oproti ostatním tak trochu trhlým crossoverem. Michael Keaton hraje padoucha, se kterým je snadné sympatizovat. ()

Související novinky

Třetí Deadpool zůstane sprostý

Třetí Deadpool zůstane sprostý

05.06.2022

Scenáristé Rhett Reese a Paul Wernick (Deadpool, 6 Underground, Zombieland) se čerstvě vyjádřili na téma třetího Deadpoola, který poprvé vznikne pod hlavičkou studia Disney, a dvojice nyní chtěla… (více)

Studio Paramount odhalilo názvy svých novinek

Studio Paramount odhalilo názvy svých novinek

29.04.2022

Tento týden probíhá ve Spojených státech akce zvaná CinemaCon, na níž jednotlivá studia prezentují novinářům a všelijakým insiderům své nadcházející snímky. Jen za posledních pár dní jsme se tak… (více)

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

17.12.2021

Jak se očekávalo, tak se děje - a vlastně v ještě větší míře, než mělo. Spider-Man: Bez domova podle odhadů v předpremiéře vydělal 50 milionů dolarů, což je třetí nejvyšší číslo v historii nezávisle… (více)

Pitt a Clooney opět pohromadě?

Pitt a Clooney opět pohromadě?

25.09.2021

Mezi velkými hollywoodskými studii právě zuří nová bitva. Sony, Lionsgate, Apple, Netflix, Amazon, Annapurna, Universal, MGM i Warner Bros. se údajně v těchto dnech přetahují o práva na nový thriller… (více)

Reklama

Reklama