Reklama

Reklama

Spider-Man: Homecoming

  • USA Spider-Man: Homecoming (více)
Trailer 5
USA, 2017, 133 min

Režie:

Jon Watts

Předloha:

Stan Lee (komiks), Steve Ditko (komiks)

Hrají:

Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr., Marisa Tomei, Jon Favreau, Gwyneth Paltrow, Zendaya, Donald Glover, Jacob Batalon, Laura Harrier (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Mladý Peter Parker / Spider-Man (Tom Holland), který velkolepým způsobem debutoval ve filmu Captain America: Občanská válka, se ve snímku Spider-Man: Homecoming začíná více sbližovat se svou nově získanou identitou pavoučího superhrdiny. Peter, nadšený ze svých zážitků s Avengers, se vrací domů, kde žije se svou tetou May (Marisa Tomei) pod bedlivým dohledem svého nového učitele Tonyho Starka (Robert Downey Jr.). Peter se snaží vrátit ke svému běžnému životu - což mu komplikuje touha dokázat, že by Spider-Man mohl konat mnohem větší skutky, než kterých se zatím odvážil - ale když se objevuje nový padouch Vulture (Michael Keaton), ocitá se v ohrožení vše, co je pro Petera skutečně důležité. (Falcon)

(více)

Recenze (1 020)

matolos1 

všechny recenze uživatele

Daľšia odľahčene poňatá marvelovka, pri ktorej mi ten tínedžerský a stredoškolský tón absolútne nevadil. Osobne si myslím, že keď marvel nechce divákovi hrať moc na emócie a servírovať mu spletitejší príbeh s lepším vykreslením charakterov, tak toto je tá najlepšia podoba, ktorá môže zo všetkých rôznych verzí vzniknúť. Srandovné dialógy, hormonálna puberta, Tonyho zaúčanie, veľmi uspokojivá akcia, ako tak kvalitný záporák. Škoda, že film posledných 20 minút ťahá napätie z toho veľkolepého zvratu, namiesto toho to mohlo byť kratšie a nemuselo to tam v podstate ani byť na konci. Napriek tomu spokojnosť. ()

Cerebrum 

všechny recenze uživatele

Zábavná a rychle ubíhající jednohubka, která je vlastně hodně malý filmem, který stojí na charakterech. Zajímavý záporák a z toho vycházející situace. Jen Pete, zase se koukáš špatným směrem, když tě celkem okatě balí výrazně chytřejší a hezčí holka, než ta na kterou pořád házíš kukadla ;) ()

Luckyboy 

všechny recenze uživatele

Pro mě asi jeden z nejzdařilejších komiksových filmů, a to už hodně dlouho nepatřím mezi náctileté publikum. Civilnost a nadsázka se ke zpracování hodí, a asi nejvíc odpovídá tomu, co mě na komiksech baví. Takže vedle Deadpoola jde o nejlepší komiksové zpracování z okolí Avengers, které doopravdy baví, a nejde jen o akcí nabitou počítačovou grafiku. ()

Drozdo57 

všechny recenze uživatele

Ach, to sa tu zasa niektorí pseudorecenzenti budú hrať na to, ako sú nad vecou, pretože niekto netrafil ich vyriebený vkus, ktorí asi ani oni sami nevedia, aký vlastne je Veľmi jednoducho: Predchádzajúce filmy so Spidermanom ignorujte. Toto je prvý poriadný film. Taký, ako má byť. Mladý, naivný Peter Parker, čo má viac problémov sám so sebou ako s okolím. Sony si mohlo odpustiť tú korektnosť na každom mieste. Flash Thompson je černoch? A čo keby bol Black Panther alebo Blade biela ženská, to by bolo tiež korektné, nie? Nakoniec ide ale o veľmi zábavný film, ktorý krásne balancuje na hrane vhodného a nevhodného humoru. ()

Plaque 

všechny recenze uživatele

Spidermana odpatetizovali od všetkých tých morálnych posolstiev a veľkolepých sračiek a stavili tentokrát na jednoduchú zábavu. Vyplatilo sa. Divák, ak sa chce pri filme zamyslieť, tak asi nevolí niečo z produkcie Marvelu a táto správa konečne dorazila aj do ich tvorivého centra. A tak tu máme znesiteľného tínedžera, ktorý rieši svoje jebákové mindráky za pomerne slušných heftov a glos. Sám neverím tomu čo píšem, ale ano, tentokrát som sa skutočne bavil. ()

HellFireFery 

všechny recenze uživatele

Uff... Já stále nevím. Možná je to můj osobní problém, ale pro mě je zkrátka jediným Spider-Manem Tobi Maguire. Na druhou stranu je vidět, že Tim Holland si tuto roli neskutečně užívá. Film jako takový je spíše takovou příjemnou jednohubkou, která sice baví, ale že bych si z ní vyloženě sedl na zadek? To bohužel ne. Přitom v tom filmu všechno funguje. Zatím nemám potřebu se k němu znovu vracet a to už pro mě něco znamená. ()

jack_scott 

všechny recenze uživatele

Marvelovky se zlepšují každým dílem, a tenhle film není vyjímkou. Geniální směs humoru, akce, a všeho, co známe. super. 93%. ()

Vasyl 

všechny recenze uživatele

Garfieldi se mi asi líbili víc, ale tohle je taky pecka. Vtipný, akční a ve škole/doma u tety takový správně normální. Takhle to mám rád, to mi klidně můžete sypat 3-4 filmy ročně marveláci. A spajdyho byste měli natočit co nejdřív, dokud ten frajer nevypadá na 30, aby se nemusel zas hned hledat novej. ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Po 20 minutach som to chcel vypnúť, lebo nuda, trápne puberťácke kecy, žiadny príbeh, nič sa nedeje, nesympatický "Parker" a citujem: LIVINGDEAD ** - obsadili za hlavneho hrdinu DECKO! Potom ma zaujala scéna na lodi ale to bolo tak všetko, slabý príbeh, slabý duch, celé je to nejaké umelé a trápne. škoda času. ()

Aywes 

všechny recenze uživatele

Tedy po té chvále jsem čekal něco víc než jen tuctovou teen Marvelovku. Celé to působí odměřeně a bez osobního přístupu. Nedokážu přehlédnout, že teta May vypadá jako z nějakého milf incest porna. Kromě efektů a občasného fajn soundtracku (Ramones) se tak nějak nic nedostává na nadprůměrnou hranici. Frackovitost z toho jde cítit na míle daleko. Myslím si, že už bylo dost těch teen ztvárnění spider mana. Chtělo by to dospělejší přístup. Tohle už je ohrané a nikam se to posunout nedá po předešlé sérii s Garfieldem. Fanoušky asi potěší Downeyho arogantní výstupky. Odvařenej z toho fakt nejsem. Jde "jen" o tuctovou Marvelovku. Jestli vám to stačí si už musíte zodpovědět sami. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Bavil som sa výborne a tie dve hodinky + niečo mi zbehli ako voda. Som rád, že sa Spidey rovno neohlasil ako ďalší Avenger, ale že divákov necháva v napätí, či sa objaví, alebo neobjavi v Infinity War. Tom je skvelý Spiderman, len ten cz dabing trošku zamrzel. Btw scénka, v ktorej Spiderman zistí, že vlastne nepotrebuje svoj oblek patrí medzi to najlepšie čo sme v MCU videli. Aspoň pre mňa to tak. je. Réžia Jona Wattsa skvelá. ()

CrazymanM 

všechny recenze uživatele

Zřejmě nejlepší z posledních tří Spidermanů,odlehčenější než většina ostatních Marveláckých kousků,zábavné,rozhodně jsem spokojen! ()

asader 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný film, nechápu proč se pořád dokola remakuje něco co bylo dobré. V případě Batmana to chápu, jeho potenciál objevil, až Nolan. Ale za pár let, až se řekne Spider- Man, tak si vybavím pouze trilogii od Raimiho.6/10. ()

x_ander 

všechny recenze uživatele

Nové pojetí Spider-mana přesně odpovídá Marvelovské šabloně - fajn podívaná, která neurazí a pobaví. Nahoru to strašně táhne Tom Holland, ten kluk byl castingová trefa, stejně jako Keatonův záporák - jejich rozhovor v autě patří k tomu nejlepšímu, co Marvelovky za dlouhou dobu vyplodily. Ale jinak je Homecoming až příliš opatrné začlenění "nového" Spider-mana do univerza, přičemž nepřináší žádnou přidanou hodnotu nebo akční scénu, na kterou by člověk vzpomínal. Jako úvod fajn, ale příště prosím přitlačit na pilu. ()

MP17 

všechny recenze uživatele

Film byl fajn, bavilo mě to víc, než cokoliv z trilogie s Maguirem. Docela často jsem se zasmál, vyhovovalo mi, že se tolik netlačilo na pilu, co se násilí a bitek týká. No a závěrečné titulky (animovaná sekvence + RAMONES ), to byla dokonalost. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ja proste tento Marvel Universe môžem a ani tento snímok mi ho ničím nepokazil. Aj napriek tomu, že SpiderMan je zo všetkých pre mňa najmenej zaujímavou postavičkou, tento snímok ma bavil podobne ako ostatné, aj keď bolo o niečo menej zaujímavých akčných scén a občas to bolo detinské. Humor a akcia tu ale fungovali v tom správnom pomere. A Tony Stark potešil. Určite slušný kúsok do už tak premakaného univerza. 70 % ()

Související novinky

Třetí Deadpool zůstane sprostý

Třetí Deadpool zůstane sprostý

05.06.2022

Scenáristé Rhett Reese a Paul Wernick (Deadpool, 6 Underground, Zombieland) se čerstvě vyjádřili na téma třetího Deadpoola, který poprvé vznikne pod hlavičkou studia Disney, a dvojice nyní chtěla… (více)

Studio Paramount odhalilo názvy svých novinek

Studio Paramount odhalilo názvy svých novinek

29.04.2022

Tento týden probíhá ve Spojených státech akce zvaná CinemaCon, na níž jednotlivá studia prezentují novinářům a všelijakým insiderům své nadcházející snímky. Jen za posledních pár dní jsme se tak… (více)

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

17.12.2021

Jak se očekávalo, tak se děje - a vlastně v ještě větší míře, než mělo. Spider-Man: Bez domova podle odhadů v předpremiéře vydělal 50 milionů dolarů, což je třetí nejvyšší číslo v historii nezávisle… (více)

Pitt a Clooney opět pohromadě?

Pitt a Clooney opět pohromadě?

25.09.2021

Mezi velkými hollywoodskými studii právě zuří nová bitva. Sony, Lionsgate, Apple, Netflix, Amazon, Annapurna, Universal, MGM i Warner Bros. se údajně v těchto dnech přetahují o práva na nový thriller… (více)

Reklama

Reklama