Reklama

Reklama

Spider-Man: Homecoming

  • USA Spider-Man: Homecoming (více)
Trailer 4
USA, 2017, 133 min

Režie:

Jon Watts

Předloha:

Stan Lee (komiks), Steve Ditko (komiks)

Hrají:

Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr., Marisa Tomei, Jon Favreau, Gwyneth Paltrow, Zendaya, Donald Glover, Jacob Batalon, Laura Harrier (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Mladý Peter Parker / Spider-Man (Tom Holland), který velkolepým způsobem debutoval ve filmu Captain America: Občanská válka, se ve snímku Spider-Man: Homecoming začíná více sbližovat se svou nově získanou identitou pavoučího superhrdiny. Peter, nadšený ze svých zážitků s Avengers, se vrací domů, kde žije se svou tetou May (Marisa Tomei) pod bedlivým dohledem svého nového učitele Tonyho Starka (Robert Downey Jr.). Peter se snaží vrátit ke svému běžnému životu - což mu komplikuje touha dokázat, že by Spider-Man mohl konat mnohem větší skutky, než kterých se zatím odvážil - ale když se objevuje nový padouch Vulture (Michael Keaton), ocitá se v ohrožení vše, co je pro Petera skutečně důležité. (Falcon)

(více)

Recenze (1 018)

tybro 

všechny recenze uživatele

lepší 2,5 hvězdy. film se začíná rozjíždět až ve druhé třetině filmu. ale co čekat když tam má bojovat čtrnáctiletý spider-man s nějakým důchodcem. třeba další díl bude ("ten years later") a bude tam i nějaká akce. kdyby tam nebyla ta zbytečná vata tak to má zhruba půl hoďky. :) ()

ariari 

všechny recenze uživatele

veľkolepé nemusí byť hodnotené inými cucákmi :-) je to skrátka veľkolepé. také reči že no teeeda ale ehm pruuumer, nic víc z toho nevykouzlím - ehm, proboha, a proč to nebylo kratší , no jo,div že si v kine nesežral k popcornu taky vlastní mámu, to kto je pre boha dáky hovňous, čo sa hrá na pána profesora a poúča prísne tvorcov z Ameriky zo svojho stolového kompíka. Marvelovka je práve o tej ľahkosti. Pobavila všetkých ,čo v kine boli ,lebo ľudia maskovali dobrú náladu, ako sa len dalo. ()

Optical 

všechny recenze uživatele

Nudný a vcelku zbytečný reboot. Raimiho verze je stále z hlediska filmařiny o pořádný kus vpředu. Filmu by prospělo zkrácení stopáže o veškerou tu nicneříkající nudnou vatu, která je ubíjející. Jedna hvězda za Keatona, diky nemuž jsem tu nudu vydržel. ()

Tomy_Reardon 

všechny recenze uživatele

U mne to splnilo snad 99% vsechno.. to procento je nejspis to ze se mi zdalo ze NY bylo absolutne tabu a malo fajtu v nem, ale v DC to malej Parker celkem rozjel, byl to film SPIDERMANA a ty co psali ze byl o Starkovi asi videli jinej film, ikdyz za mne by tam mohl byt casteji, napriklad se zapojit do boje s Vulturem by nebylo spatny, ale Spidey to zvladl, ikdyz opet rozsekal Statkovi letadlo za nesmysl milionu, jeho to ale asi netrapi.. bylo to nabity humorem, opravdu.. tesil sem se na to a stalo to ta to.. ()

tyzmrde 

všechny recenze uživatele

MARVEL, SONY NATOČILI DALŠÍ REKLAMU NA STŘÍKO-MENA, TENTOKRAT U TOHO NEBYL MAJKL BEJ ALE NEJAKY JON WOTS KTEREJ MISTO FILMU NATOCIL PRES 2 HODINY DLOUHY VIDEOKLIP. FILM/VIDEOKLIP/DALŠÍ DÍL SERIÁLU MCU JE URCEN HLAVNE PRO NERDY, GEEKY, RETARDY, LIDI CO SE RADI CPOU HAMBACI A POSLOUCHAJÍ MTV. PRO LIDI CO MAJI RADI VYKOUPENI Z SHAWSENK, TENKRAT V AMERICE, TITANIK BY NA TOHLE ASI SAHAT NEMELI. PETER PARKER KONECNE NENI DOSPELY CLOVEK KTEREHO HRAJE TOBEY MAGUIRE NEBO KOCOUR GARFIELD ALE HRAJE HO ŠESŤÁK KTERÝ SE DÍVÁ NA HOLKY V PŘES DÍRKU V HOLCICICH PREVLIKARNACH, HRAJE TAM ROBERT DOWNEY KTERY DELA Z VEOUCICH STUDIA BLBCE A DAJI MU NEKOLIK MILIONU DOLARU ZA TO ZE 10 MINUT ŽVANÍ NĚCO O EVENDRS A DALSICH KOMIXOVYCH BLBOSTECH A DOSTANE URCITE JESTE VETSI VYPLATU NEZ TI CO VE FILMU HRAJOU CELOU DOBU A HRALI I V NAROCNYCH AKCNICH SCENACH, TAKOVY JE AMERICKY BYZNYS. ŠKODA ŽE NEUVIDÍME JAK IRON MAN KONECNE SBALÍ TETU MEJ JAK NAM BYLO SLÍBENO V OVČANSKÉ VÁLCE A NATOČIT SEXUALNI SCENU V POSTELI ZA TO BY SI URCITE DOWNEY ZASLOUZIL TAK VELKOU VYPLATU A MOZNA AJI OSKARA. NO TESIM SE NA DALŠÍ MARVELOVKU KDE ZASE DOWNEY SHRABNE NEJVICE PRACHU A OSTATNI HERCI SE MUZOU JIT ZAHRABAT. ()

kyrysar 

všechny recenze uživatele

Jo jo, někdo si řekne, že je to další debilní komixovka... A ona je a nebýt fantastickýho Douglase (po Michaelovi další Michael), tak by šla o level dolů. Já osobně jsem chtěl spiderchleba namazanej ironmedem a dostal jsem velkej kus spiderchleba s ucházejícím ironmedem, kterej se zdá od války s Áčákem trošku moc zodpovědnej... Spiderman od Toma (jo je to můj jmenovec) mi přijde hodně připravenej na akci (vidět na youtube jeho gymnastickou průpravu je fantastický). Hláškuje taky fajn a namakanej je umírněně své pubertě... Flash Tomson je divnej.. A Marise dali fakt divný stařecký hadry. Jo je jí po 50tce, ale nemyslím si, že by tohle moje tchýně vůbec nosila :D Ale celkovej dojem je výbornej :) ()

imaginer21 

všechny recenze uživatele

Jak jinak hodnotit Marvelovku, ve které byly opravdu trapné (pouze) TV spoty Kapitána Ameriky? S prvním Iron Manem a Občanskou válkou nejcivilnější a nejuvěřitelnější hrdinovka, a to jak u motivů klaďase tak jeho protivníka. zasazení do Marvel Universe se ukázalo celkově dobrým krokem nejen kvůli product placementu, ale hlavně pro lepší využití jinak již několikrát restartovaného a přitom stále nemastného neslaného floutka v pavoučí kombinéze. Tenhle se prostě veze po své touze být součástí nečeho smyslupeně většího (chápej "coolovějšího") jako každý puberťák a nenimrá se převyzrále ve své odstatě jako jeho předchozí verze. Plus pár humorných posunů v soukromí Tonyho Starka a navrch sexy tetička May v podání roztomilé Marisy, to všechno se rovná spokojenosti. Kéž by na stejné vlně zůstali i druzí strážci. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně pořád dokola. Tentokrát navíc se spoustou digitálních efektů a s o něco slabším příběhem. Musím přiznat, že jsem se docela často nudil. Přece jen je to určeno už pro jinou generaci. Ale vzhledem k absenci humoru, který v předchozích filmech byl, a k nanicovatému scénáři, si to mnoho nových fanoušků nezíská. Za mě nejslabší z celé série. ()

Lougle 

všechny recenze uživatele

Spider-Man bez mrakodrapů je jako Tony Stark bez vtipných hlášek.. mě tam ta pavoučí závrať chyběla. A jak jsem spokojený s mým nejoblíbenějším - nově zpracovaným superhrdinou? No, asi to bylo cíleno pro jinou věkovou kategorii.. ne, že bych se nebavil, ale bylo to pro mě takové bezduché.. chybělo mi tam všechno, co bylo v Raimiho zpracování s Tobym. Je to tak nějak vtipné, ale né moc, nejvtipnější je tam samozřejmě Tony.. teta May je kočka, bral bych jí hned. Jinak nemám moc co bych vytknul, nebo pochválil.. pro dnešní generaci asi ok. Co mě osobně chybí ve filmech od Marvelu je taková ta režisérská tvůrčí svoboda, kde by se nějak projevil jejich osobitý styl, jako tomu bylo právě u Raimiho.. jeho verze prostě nepřekonána. ()

tomino28 

všechny recenze uživatele

Pavoučí muž je v novém, rebootovaný (po kolikáte už?), mladý, neokoukaný... A snaží se spolu s Tonym Starkem vtipkovat, ale přes to všechno zapadá do jednotvárnosti posledních let v řadách Avengers. Jinými slovy jsem dostal v podstatě přesně to, co jsem očekával. Překvapení se nekonalo, ale Spider-Man se vrátí, a bude se snažit diváky oslnit znovu. Slušný pokus, ale po měsíci si toho z děje pravděpodobně moc nevybavíte. ()

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele

Roztomila blbost. Nevim proc, ale prijde mi ze se filmovym tvurcum proste Spider-Mana uchopit nedari a dopadne to vzdycky nemastne neslane. Neni to pruser jako skoro vsechno od DC posledni doby, ale pokud nekdo ceka kvalitni komiksovou adaptaci, kterou Marvel v posledni dobe produkuje, tak bohuzel. Je to takovy trochu pitomy a z mladeznickych lavic, asi jako byli prvni Transformers. Tak doufam ze nasledujici dily, ktere urcite budou, neskonci ve stejne zumpe. ()

kacer4 

všechny recenze uživatele

Spider-man v Civil war bol veľmi príjemné osvieženie a keď sa zobrazil na plátne, tak som mal veľký úsmev na tváry. Ale tuto ma až tak nepresvedčil. Mám pocit, že film bol dosť zbytočný. Dej celej série sa týmto snímkom vôbec neposunul. Nič tu nie je vyslovene pokazené, ale nič tu nie je ani extra. Miestami ma to dokonca nudilo. ()

chup44 

všechny recenze uživatele

Já ti nevím Karle, Amazing Spiderman od Weba sa mi páčil o niečo viac, aj keď treba priznať, že s týmto novým je sranda už od Civil War. Necelých 3 a pol hviezdy, uvidíme po druhom pozretí ()

Dawydov 

všechny recenze uživatele

Rozhodně osvěžující, nebyla otrava na to koukat. Ale nic extra. Na to, že jde zase o dalšího spidermana, který by mohl být vlastně už dost okoukaný, se docela podařilo udělat to zábavně, postavy jsou sympatické (samotný Spiderman/Parker působí přesně jak má) a nejsou tam ani žádné velké scénáristické faily. Jinak ale standardní dávka Marvelu s klasickou šablonou, i když kvalitně provedenou. Akční finále nijak zajímavé není. Nic zapamatováníhodného ani jinde ve filmu. Spotřební zboží. 70%. ()

Rewisheed 

všechny recenze uživatele

Po druhém zhlédnutí jsem dospěl k závěru, že mě nový spidey zas tak nenasral a dokonce v mém žebříčku překonal připosránka maguira a zařadil se na druhou pozici hned za skvělého garfielda. Inkorporace do příběhové linie všech nových filmů se Marvelu jako vždycky povedla, a tak mně nezbývá, než hodnotit film 4*. Ve filmu hraje obrovská směska minorit, což mi vůbec nevadí, ale nemohl jsem si nepoložit otázku jak moc nucené to je? Stejně tak, že jsem ani na sekundu nevěřil, že hlavní postavě a jejích vrstevníků má být kolem patnácti let. Naštěstí se díky přirozenému downeymu podařilo udržet moje 4* v plném počtu. ()

Související novinky

Třetí Deadpool zůstane sprostý

Třetí Deadpool zůstane sprostý

05.06.2022

Scenáristé Rhett Reese a Paul Wernick (Deadpool, 6 Underground, Zombieland) se čerstvě vyjádřili na téma třetího Deadpoola, který poprvé vznikne pod hlavičkou studia Disney, a dvojice nyní chtěla… (více)

Studio Paramount odhalilo názvy svých novinek

Studio Paramount odhalilo názvy svých novinek

29.04.2022

Tento týden probíhá ve Spojených státech akce zvaná CinemaCon, na níž jednotlivá studia prezentují novinářům a všelijakým insiderům své nadcházející snímky. Jen za posledních pár dní jsme se tak… (více)

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

17.12.2021

Jak se očekávalo, tak se děje - a vlastně v ještě větší míře, než mělo. Spider-Man: Bez domova podle odhadů v předpremiéře vydělal 50 milionů dolarů, což je třetí nejvyšší číslo v historii nezávisle… (více)

Pitt a Clooney opět pohromadě?

Pitt a Clooney opět pohromadě?

25.09.2021

Mezi velkými hollywoodskými studii právě zuří nová bitva. Sony, Lionsgate, Apple, Netflix, Amazon, Annapurna, Universal, MGM i Warner Bros. se údajně v těchto dnech přetahují o práva na nový thriller… (více)

Reklama

Reklama