Reklama

Reklama

Spider-Man: Homecoming

  • USA Spider-Man: Homecoming (více)
Trailer 5
USA, 2017, 133 min

Režie:

Jon Watts

Předloha:

Stan Lee (komiks), Steve Ditko (komiks)

Hrají:

Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr., Marisa Tomei, Jon Favreau, Gwyneth Paltrow, Zendaya, Donald Glover, Jacob Batalon, Laura Harrier (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Mladý Peter Parker / Spider-Man (Tom Holland), který velkolepým způsobem debutoval ve filmu Captain America: Občanská válka, se ve snímku Spider-Man: Homecoming začíná více sbližovat se svou nově získanou identitou pavoučího superhrdiny. Peter, nadšený ze svých zážitků s Avengers, se vrací domů, kde žije se svou tetou May (Marisa Tomei) pod bedlivým dohledem svého nového učitele Tonyho Starka (Robert Downey Jr.). Peter se snaží vrátit ke svému běžnému životu - což mu komplikuje touha dokázat, že by Spider-Man mohl konat mnohem větší skutky, než kterých se zatím odvážil - ale když se objevuje nový padouch Vulture (Michael Keaton), ocitá se v ohrožení vše, co je pro Petera skutečně důležité. (Falcon)

(více)

Recenze (1 020)

xi.xaO 

všechny recenze uživatele

"The rich and the powerfull, like Stark, they dont care about us!" Tom Holland sa role Spider-mana zhostil tak ako sa patrí. Je lepší ako Grafield a aj ako Maguire. Toto je ten pravý Spider-man, vtipný, nerozvážný, do všetkého ide po hlave bez rozmyslu aťd, Filmí naberá obrátky každou prichádzajúcou scénou a graduje vo scéna keď sa Spider-man stretne s Vulturom v civile. Najlepšia scéna filmu. Chémia medzi Vulturom a Spider-mano funguje lepšie ako Thor-Loki, Captain America-Winter Soldier aťd. Keaton je castingová trefa do černého. Feige si može doma oblizovať prsty, lebo lepšieho záporáka nemal. Konečne to nie je záporák, ktorý chce zničiť svet, ale "len" ten kdo chce aby sa jeho rodina mala lepšie. 6 rokov trvalo Marvlu kým urobili poriadne charizmatického záporáka. 6 ROKOV! a to medzí týmito rokmi je asi 10 filmov.. :) Filmu z mojej stránky nie je čo vytknúť.. PS: Neviem či to bolo fimov, mojím zrakom, 3D okuliarmi alebo kinom, ale v 3D sa mi v niektorých momentov javil film ako rozmazaný. PS2: Stan Lee tu má asi jedno z najvtipnejších "Cameí" :D ()

bigmatko 

všechny recenze uživatele

pre mna najlepsí spider man aký do teraz bol spracovaný. prispôsobil sa samozrejme novým trendnom a príbehu, ktorý je oproti pôvodnému spidermanovi viac zábavný. Je to taká detská verzia Deadpoola, ktorá je zábavná, akčná a má aj zmysluplný príbeh. Tetička May postúpila od obstarožnej dámy na úroveň MILFky a tak sa aj vo filme tvári. nikto tu už nerozoberá pôvod a vznik spidermana a myslím, že to už ani netreba, lebo sme to už niekoľko krát videli. Nový školácky spiderman ukazuje skôr fázu sebapoznávania. ked sa na konci zamyslíte tak síce zistíte, že všetko čo bolo zničené bolo zavinené spidermanom a že každá situácia, z ktorej musel ľudí zachraňovať vznikla jeho pričinením, ale neuberie to na atraktivite filmu. Mne sa to páčilo. ()

Tranda 

všechny recenze uživatele

Na třetí pokus Sony dokázalo zrealizovat nejstarší a nejvýznamnější postavu Marvel Universe se Sony. Nový Spidey Homecoming je a možná bude ve stínu původního Spidermana s Tobiem. To se uvidí až v budoucnu, jak se povedou další díly s Tomem Hollandem, který má obrovský potenciál a má před sebou užasnou kariéru Spider-mana. Dle mého názoru ztvárnil Spider-mana perfektně. Vadilo mi to, že polovinu akcí jsem viděl v traileru a očekával jsem více laškování s Vultronem, hlavním padouchem, bohužel jsem si musel vystačit s tím co bylo a i tak mi to stačilo. Co se mi naopak líbilo byl jednoduchý příběh s překvapivým zvratem, interpretace hlavního padoucha a vtipné narážky na předchozí filmy (CA: Ciwil War apod).Baštil jsem každou sekundu filmu. Je to snad poprvé v marvelském světě, kde není záporák odfláknutý. Spider-man funguje tak jak má. Drží se středoškolské atmosféry, kde se 15-letý Parker se po celý film chová jako obyčejný geek/teen, který má problém oslovit holku, a přesně tak by to mělo být. Pohodový popcornový blockbuster pro celou rodinu nebo bandou přátel, která zabaví a netrvá příliš dlouho. PS. Mě osobně by mi nevadilo přidat pár minutek. Stálo za to čekat na potitulni scény. Hlavně být trpělivý ! 😉 8/10 ()

everything 

všechny recenze uživatele

Když jsem se zeptal kolegyně jaké to bylo, tak mi řekla že nuda a blbost.... Hned jsem věděl, že se budu neskonale bavit.. je stejně stará jako já, ale mentálně asi tak o 20let starší... A já jsem rád za to, že jsem ještě ten puberťák co se tomu smál až mi bylo v kině trapně. Je to nejreálněji zahraný superhrdinský film jaký jsem zatím viděl opravdu si myslím, že přesně tak by se mladý rádoby "avenger" choval a proto 5* za mně bomba a překvapení! Nejlepší Spiderman jaký zatím byl. A to jsem vyrůstal na trilogii s Tobey Maguire ()

Wartord 

všechny recenze uživatele

Jednou ráno vstanete, podíváte se, co hrají, koupíte lístek na Spidermana se suchou poznámkou, že z tohodle už jste vyrostli, ale co, když máte s kým jít, tak na to vyrazíte bez očekávání. No a po projekci zjistíte, že.... jste z toho sakra už vyrostli a muselo by vám být tak nadržených 15 let, abyste si to užili. Birdman Keaton, který má v hlavě piliny, protože on dělá všechny levárny pro rodinu, je nudný villain a spojovaní plovoucí lodi, rozříznuté na dvě půlky Ironmanovou svařovací technikou mě donutilo minimálně k zívání. A nikdo tam neumře. Je jasné, pro koho je film určen a to neutuchající tragikomické tlačení na pilu alá Deadpool pro mě není. P.S: Rasové kvóty splněny. ()

Sheemass 

všechny recenze uživatele

Spider-man nám dává přesně to, co jsme od něj čekali, zábavnou akční pubertální komedii pod vedením otcovského Iron mana. Tom Holland se do role Spider-mana jednoznačně hodí, předvádí ,,dětsky” zábavnou jízdu, proti poměrně zdařilému padouchovi. Micheal Keaton jako záporák je uvěřitelný, přiměřeně děsivý (scéna v autě byla skvělá) a Downey či tetička May (Marisa Tomei) si kradou většinu svých scén zcela pro sebe. Celkově je film poměrně zábavnou pubertální jízdou, která určitě neurazí a mezi spider-many patří k těm lepším variantám, a to i přesto že spiderman Tobeyho Maguira je mou srdcovkou. ()

Arany 

všechny recenze uživatele

Vždy hodnotím vilmy podle toho, jestli naplnili svůj žánr. Spiderman naplnil žánr oddechové blockbusterové superhrdinské akce pro patnáctileté kluky na 100%. ()

Kodousek 

všechny recenze uživatele

Celý rok jsem se těšila, jak do své Marvelovské sbírky přidám SpiderMan: Homecoming a jsem ráda, že mě nezklamal, ba dokonce předčil mé očekávání, Tom Holland skvěle utáhnul celý film. Michael Keaton, byl super padouch, ale pořád v něm vidím Batmana, chudák už se té nálepky asi nezbaví :-))) Celé dvě hoďky jsem se dobře bavila, rozhodně třeba vyspělejší než Thor: Temný svět. Spokojenost 100%. Musíte to vidět !!! ()

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele

Je tady další film od Marvelu a je to konečně spiderman. Spiderman byl vždycky jeden s mých nejoblíbenějších superhrdinů už od malička takže jsem se opravdu na film těšil. Celý film se soustředí hlavně na Petera, za což jsem opravdu rád. Díky přitomnosti iron mana a Happyho je zachována propojenost s ostatními avengery. Film mi přišel jako by se spojily dva filmy dohromady. Jeden je komedie ze střední a další je komiksový. Propojení těchlech dvou filmů bylo trochu nepřirozené, ale nic co by kazilo film. Jinak záporák byl opravdu super a vždy když se objevil iron man dalo to filmu super atmosféru. Jinak Tom Holland se mi v roli spidermana líbí i když mám furt v hlavě zakořeněného Tobeyho. Líbí se mi spidermanův oblek modernizace mu opravdu svědčí. Takže se jedná o povedenou komiksovku a už těším se na další působení spidermana s Avengery. ()

Gyl 

všechny recenze uživatele

Baby-Spider man. S plínkovým protokolem v obleku a bohužel asi i s plínkou vysypanou do scénáře...Samozřejmě, je to Marvelovka, takže když se tam něco děje, je na co koukat, ale ono se tam toho bohužel moc neděje...A taky mám docela problém děj filmu nějak zařadit v časové ose. Mladý Spider man je prostě mlíčňák bez trochy sexappelu. Ble. ()

Thug_Leo 

všechny recenze uživatele

Zasraný Holywood, jejich remaky a recyklace. Proč se to děje? Stále na to chodí lidi. Pěkní herci a trendy věci nahradili kvalitu a filmy jež si pustíte třeba i za 10let. Pfuj ()

Tnovakov1 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem se bála, že to bude akorát komerční hloupost, s trapnými vtipy, které každý zná už z traileru. Nakonec se mi ale moc líbil, byl to prostě jednoduchý, pohodový film s častými a trefnými vtipy. Dále se mi líbilo, že vynechaly ten klasický všemi známí začátek spidermana a jeho "proměňu". Děkuju! Jediné, a taky to, co sebralo z hodnocení hvězdu, bylo obsazení. Ach jo. Proč? Tetičce May (Marisa Tomei) má být nanejmíň 60 a má to být stařenka, když jsem ji viděla poprvé, myslela jsem si, že je to Peterova kamarádka.....Flash? Vypadá, že je tak 3x víc šikanovaný než Peter a hlavně má to být vysoký sportovní blonďák, klasický tyran z amerických střední, ale Tony Revolori..... ()

sebulba1981 

všechny recenze uživatele

Další moc pěkný kousek skládačky do Marvel Cinematic Universe.Asi nejlepší Spider man.Tom Holland ho hraje výborně.Skvělý je i Michael Keaton.Stále musím opakovat,že Marvel má štěstí na herce.Na podzim nás čeká nový Thor,tak uvidíme,jak se povede. ()

Trunks odpad!

všechny recenze uživatele

Čekal jsem po sérii Amazing nějaké zlepšení, ale ono nepřišlo. Homecoming je stejně hloupý a navíc i nebetyčně únavný film. Krása Raimiho Spider-Mana byla i v tom, že se na něj mohl podívat kdokoliv. Homecoming je více zaměřený na mladší publikum a mě jakožto staršímu divákovi nemá vůbec co nabídnout. Snad jen tu nucenou diversitu, která je stejně tak otravná. Marvel se vypracoval do podoby, kdy mu stačí jen nalepit svojí jmenovku na cokoliv a dětičky mu to zbaští i s navijákem. Homecoming se inspiroval alternativní předlohou Ultimate Spider-Man, proto zdejší výkřiky o tom pravém Spider-Manovi působí úsměvně, aneb nevědomost je blažená :) ()

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Další restart Spidermana je ve znamení Marvelovského Avengers univerza a zároveň snahy o přilákání mladší věkové skupiny. Spidermanovi je 15 let, je to šprt a školní looser a nemálo času zvažuje, jestli je větší priorita udělat dojem na vysněnou školní krásku nebo na Tonyho Starka, který ho bere jako kluka, kterým také je. Celý film je nadmíru krotký a na rozdíl od dospělejších filmů univerza neteče krev a několik málo mrtvých má na svědomí výhradně hlavní padouch osobně. Akční scény jsou podprůměrné a o napětí nemůže být ani řeč. Naštěstí film zachraňuje humor, který superhrdinskou akční stránku odsouvá až na třetí kolej za komedii a školní teenagerský film. Michael Keaton jako záporák dělá všechno "pro rodinu" a zaměstnance, protože ho Starkova firma vystrnadí z likvidace mimozemského odpadu po bitvách Avengers a něčím se živit musí. To je v podstatě jediný vážnější přesah filmu někam směrem k sociálnímu dramatu, které je však pojaté jen v náznacích. Celou dobu filmu jsem měl také pocit, že Zendaya způsobí nějaký dějový zvrat, ale ona to byla opravdu je nepodstatná vedlejší postava. Škoda, je daleko charismatičtější než většina ostatních. Pro mě jeden z nejslabších filmů univerza. ()

Související novinky

Třetí Deadpool zůstane sprostý

Třetí Deadpool zůstane sprostý

05.06.2022

Scenáristé Rhett Reese a Paul Wernick (Deadpool, 6 Underground, Zombieland) se čerstvě vyjádřili na téma třetího Deadpoola, který poprvé vznikne pod hlavičkou studia Disney, a dvojice nyní chtěla… (více)

Studio Paramount odhalilo názvy svých novinek

Studio Paramount odhalilo názvy svých novinek

29.04.2022

Tento týden probíhá ve Spojených státech akce zvaná CinemaCon, na níž jednotlivá studia prezentují novinářům a všelijakým insiderům své nadcházející snímky. Jen za posledních pár dní jsme se tak… (více)

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

17.12.2021

Jak se očekávalo, tak se děje - a vlastně v ještě větší míře, než mělo. Spider-Man: Bez domova podle odhadů v předpremiéře vydělal 50 milionů dolarů, což je třetí nejvyšší číslo v historii nezávisle… (více)

Pitt a Clooney opět pohromadě?

Pitt a Clooney opět pohromadě?

25.09.2021

Mezi velkými hollywoodskými studii právě zuří nová bitva. Sony, Lionsgate, Apple, Netflix, Amazon, Annapurna, Universal, MGM i Warner Bros. se údajně v těchto dnech přetahují o práva na nový thriller… (více)

Reklama

Reklama