Reklama

Reklama

Spider-Man: Homecoming

  • USA Spider-Man: Homecoming (více)
Trailer 2
USA, 2017, 133 min

Režie:

Jon Watts

Předloha:

Stan Lee (komiks), Steve Ditko (komiks)

Hrají:

Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr., Marisa Tomei, Jon Favreau, Gwyneth Paltrow, Zendaya, Donald Glover, Jacob Batalon, Laura Harrier (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Mladý Peter Parker / Spider-Man (Tom Holland), který velkolepým způsobem debutoval ve filmu Captain America: Občanská válka, se ve snímku Spider-Man: Homecoming začíná více sbližovat se svou nově získanou identitou pavoučího superhrdiny. Peter, nadšený ze svých zážitků s Avengers, se vrací domů, kde žije se svou tetou May (Marisa Tomei) pod bedlivým dohledem svého nového učitele Tonyho Starka (Robert Downey Jr.). Peter se snaží vrátit ke svému běžnému životu - což mu komplikuje touha dokázat, že by Spider-Man mohl konat mnohem větší skutky, než kterých se zatím odvážil - ale když se objevuje nový padouch Vulture (Michael Keaton), ocitá se v ohrožení vše, co je pro Petera skutečně důležité. (Falcon)

(více)

Recenze (1 020)

Martin.Proko 

všechny recenze uživatele

Zatím možná nejserioznější zpracování Spydermana... ...ano on opravdu v komixové podobě byl i takové náctileté pako... ... a ikdyž je zobrazován jako teenager, kterého nikdo nemůže brát vážně je vlastně víc vážný a reálný než předchozí pokusy o jeho ztvárnění... ...vtipné zábery i komentáře, CGI se drží docela na uzdě, rozsiřuje dále lore Marvel univerza do kterého prakticky předchozí Spidermani, nebo "příšerná" čtyřka nezapadali... ...zapadající hudební podkres.... ...podle mě zábavné víc než dost a stavěl bych to i nad Venoma. ()

DeJiF 

všechny recenze uživatele

Třetí adaptace Spider-mana, PavoučÍ Muž: Hnůjcoming dokončila to, co začal Amazing Spider-man: Zničila Spider-mana. Snad úplně všechno, co jsem měl na Spider-manovi rád, dokázal tento film pohřbít. Jako třeba, že jsou tu úplně jiné postavy, viz. Peterova "vysněná holka", Peterův kamarád a nebo teta May, která má úplně jiný charakter, než v komiksech a tvůrci tuhle postavu totálně podělali. Navíc Peterův příběh tu jaksi taky chybí a to je věc která mě štve snad úplně nejvíc, jelikož já Spider-manovy komiksy nečtu kvůli nějakým akčním pasážím (samozřejmě je mám taky rád), ale kvůli tomu příběhu, kdy se vyvíjí vztahy mezi postavami a opravdu jim fandíte, navíc Spider-manovy činy vždy měly následky a tady je samozřejmě Železný muž takže si Peter může s následky vytřít pribiňáček. A nebo třeba dějová linka se smrtí jeho strýčka, ta je úplně pryč a Peter se chová, jako by strýček Ben ani neexistoval. A samozřejmě, že když je to "zMrvil StudíNos", tak museli Spider-mana taky propojit s tím svým "eM Sí Jú", takže jsou tu odkazy na Avenžry a nebo je tu kdosi jménem Hepy. Jediný klad na tomto filmu je docela slušná akce, ale jinak byl tento film vytvořen jen, aby si "zMrvil StudíNos" vydělal co nejvíc chechtáků. ()

Bogrant 

všechny recenze uživatele

Iný Spider-Man, ktorý však do bodky napĺňa marvelovské inštrukcie a je odzrkadlením trendu, ktorý nastolilo celé avengerské univerzum. Teenegerovský pohľad na vec, ktorý netreba brať príliš vážne. Holland sa predstavil už v Civil War, takže zvyknutie si bolo okamžité a očakávania v podstate žiadne. Išlo len o to, či to uspeje a bude záujem o postavu. Zrejme áno. Akcia štandardne dobrá, nové technické vymoženosti potešia, nahliadnutie do života bez masky fajn, pubertálne trapošiny sa dajú prežiť, napojenie na sériu funguje. Teatrálny a ničím extra zaujímavý záporák, to je pri týchto filmoch už na dennom poriadku. Hlavne, že to baví (aj keď by to nemuselo vnucovať tie ironické poznámky a vtípky do každej druhej vety). Dobrý Spidey, no rozhodne nie najlepší. ()

Marselus517 

všechny recenze uživatele

Tom Holland sa skvele hodí na Spider-Mana v teenegerovskom veku a celkovo film nenudí a príjemne odsýpa. Filmu ale  vytýkam nedostatok ambícii a televízni look, vďaka čomu film pôsobí ako drahý televízny film a nie ako veľkofilm do kín. Vyhrotené scény su neni až tak vyhrotené a nepôsobia dojmom epickosti čo je škoda. Najsilnejšie momenty sú keď je na scéne Iron - Man. Soundtrak je fajn, ale žiadnu pulzujúcu skladbu ktorá by pozdvihla scénu o úroveň vyššie v nej nenájdete. Záporak je priemerný, čo bol pravdepodobne zámer aby mal Spider- Man proti nemu primeranú šancu. Ak pristúpite k filmu ako k rodinnej pohodovej oddychovke bez ambíci sklamaný nebudete. 7,5/10 ()

Jaroslaw 

všechny recenze uživatele

7,5/10 Skvělý spider-man,který však funguje v rámci středoškolské komedie více než v rovině akční s třšničkou na dortě v podání excelentního Micheala Keatona. ()

Simex_ 

všechny recenze uživatele

Peter Parker (Tom Holland) jako Spider-man opět zasahuje. Oproti předchozími dvěma sériemi Spider-mana, je tento částečně originální. Jeden z mých oblíbených hollywoodských herců Tom Holland, který tu hraje Petera Parkera / Spider-mana se na tuto roli celkem hodí. Další věc co se mi líbila, byla, že sem do tohoto snímku přidali Tonyho Starka / Iron-mana (Robert Downey Jr.) ()

Thalin 

všechny recenze uživatele

Pro mě byl vždy největší klasikou ze všech Spidermanů ten kreslený. Už pro svůj humor a vystupování. Ale Hollandovi se povedlo mě v téhle roli chytit víc než předešlý představitelé. Asi je to tím, že je prostě věrnější. Má být puberťák, trošku nerd a to tady zkrátka je. I sám herec je tak trošku trdlo, ale sympatický a to promítá i do své postavy. Lehce mě tam teda vytáčelo to neustálé lezení do zadku Iron manovi, ale jinak je to fajn. ()

7Filip7 

všechny recenze uživatele

8/10. Start nové Spider-manovi trilogie se velice povedl a já jsem s tímto filmem velice spokojený. Tom Holland vůbec nezaostává za Andrew Garfieldem a Tobey Maguirem a roli Spider-Mana si dává jako pán. Záporák Vulture byl pro mě naprosto perfektní. ()

Narg79 

všechny recenze uživatele

Až na nějaké menší technické nedostatky se mě film líbil. Nejlepší je ta poslední věta před závěrečnými titulky jeho tety :) Vlastně je tam dost situací co pobaví. Dávám 85% Můj sedmiletý kluk už je na Marcelu závislý :)) ()

Michalo 

všechny recenze uživatele

Nic tomu nechybělo až na 2 věci. První věc akční scénky spiderman nepředvedl vůbec žádný pěstní souboje prostě to bylo pavučina sem a pavučina tam, což mi nevadilo ale ani jednou Vultura nepraštil nebo někoho jiného. Druhá věc podtitulkové scénky první vůbec nic nového nepřinesla a ta druhá byla úplně zbytečná. Jinak prostě dodám tohle... Více spidermana více Iron Mana a více pěstí!!!! ()

HSGID 

všechny recenze uživatele

Pre mňa dosť slabá Marvelovka, ktorá recyklovala dosť scén z predošlých spidermanov. Ak toto niekto nazýva paradnou marvelovkou tak ja vás absolútne nechápem mne to prišlo ako priemer z marveloviek. A ak na to pozerám ako na samostatného spidermana tak v tom prípade Amazing je u mňa stále top spido po príbehovej stránke a aj stránke vzťahov hlavných postáv medzi sebou. Na záver musím povedať, že Tom Holland svoju úlohu zvládol a hral spidermana parádne ale aj tak to pre mňa osobne nebude najlepší spiderman film ako ho všetci opisujú. ()

LuH 

všechny recenze uživatele

Moc jsem nečekal - jsem konzervativní a nelíbilo se mi, že mi předělají Spider Mana. No, přiznávám chybu, bylo to super! Vtipné a napínavé. ()

LosMichal 

všechny recenze uživatele

Zaslúžene získal titul najlepšieho Spider-mana. Tom Holland tú rolu doslova prežil a zahral ju geniálne. Film ma neskutočne zaujal. Mal perfektné efekty, chémiu medzi postavami a celkovo vo filme nebola chvíľa kedy by som sa nudil. Nechápem názory niektorých ľudí ktorí tvrdia že vo filme bolo cítiť veľa Iron Mana. Ja som z toho taký pocit nemal. Dokopy tam bol len pár minút a mne osobne vôbec nevadil. Každému odporúčam pozrieť a spraviť si vlastný názor. Pre mňa osobne to je jeden z najlepších filmov Marvelu. Vo filme sú aj 2 potitulkové scény a tá druhá je taká na pobavenie ( na štýl scény z Deadpoola ) ()

Související novinky

Třetí Deadpool zůstane sprostý

Třetí Deadpool zůstane sprostý

05.06.2022

Scenáristé Rhett Reese a Paul Wernick (Deadpool, 6 Underground, Zombieland) se čerstvě vyjádřili na téma třetího Deadpoola, který poprvé vznikne pod hlavičkou studia Disney, a dvojice nyní chtěla… (více)

Studio Paramount odhalilo názvy svých novinek

Studio Paramount odhalilo názvy svých novinek

29.04.2022

Tento týden probíhá ve Spojených státech akce zvaná CinemaCon, na níž jednotlivá studia prezentují novinářům a všelijakým insiderům své nadcházející snímky. Jen za posledních pár dní jsme se tak… (více)

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

17.12.2021

Jak se očekávalo, tak se děje - a vlastně v ještě větší míře, než mělo. Spider-Man: Bez domova podle odhadů v předpremiéře vydělal 50 milionů dolarů, což je třetí nejvyšší číslo v historii nezávisle… (více)

Pitt a Clooney opět pohromadě?

Pitt a Clooney opět pohromadě?

25.09.2021

Mezi velkými hollywoodskými studii právě zuří nová bitva. Sony, Lionsgate, Apple, Netflix, Amazon, Annapurna, Universal, MGM i Warner Bros. se údajně v těchto dnech přetahují o práva na nový thriller… (více)

Reklama

Reklama