Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z malého městečka se za tajemných okolností ztrácejí lidé. Svědci tvrdí, že na vlastní oči viděli ducha žraloka, který se vždy objevuje tam, kde se nachází voda. (LIVINGDEAD)

Recenze (64)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Celkom by ma zaujímalo, kedy Syfy nechá tých úbohých žralokov na pokoji, lebo až na pár vtipných a celkom podarených výnimiek je to jeden prúser za druhým. Tentokrát je tu fosforeskujúci, priesvitný žraločí duch, aké originálne. Neviem, čo sprdnúť skôr, ale vlastne som to aj čakal. "Objektívne" by som tomu dal odpad, pretože ten film je natoľko idiotský, že ani nestojí za nejaký komentár. Ale odhryznutá hlava letiaca priamo do fľaše či utekajúce detské telíčka prehryznuté napoly (plus ešte ďalšie 2-3 scénky) mi privodili taký záchvat smiechu, že tomu tú subjektívnu jednu hviezdu dať musím. Ináč úplná kokotina, ktorú dokáže dopozerať do konca len ten, kto TOTÁLNE vypne mozog. V opačnom prípade nepozerateľné. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Furst se vrací a sním i další žralok. Ale bohužel se nejedné o překvapení jako Swamp shark, tohle je spíše naprostá blbost která ale občas dává poctu Čelistem což mě potěšilo(on už lehce začátek je taková pocta a sem tam se objevý odkaz). A taky tu je celkem dost sežraných lidí, ale to je všechno co na tomhle můžu pochválit jinak je to naprostá kravina kde vraždí duch žraloka a žene ho pomsta. Nevím kde tvůrci sehnaly tenhle nápad ale není ani moc dobrý ani nijak vtipný.Moc se mi nelíbil ten cpanej humor, ale jinak to asi nešlo.Strašná blbost a druhý nejhorší film Fursta, a při tom mám tohohle chlápka celkem rád. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No ty kráso, nestačil jsem zírat co zase SyFy vypustili do světa. „Haló rybko, rybko“… Upřímně mi už poslední dobou začali všechny ty filmy o žralocích lézt krkem, protože scénáristi začínají vymýšlet jednu větší kravinu za druhou. Ani ve snu by mě ovšem nenapadlo, že se někomu může zrodit v hlavě šílená myšlenka, že by mohl zabíjet duch (žraločí). To tu vážně ještě nebylo a myslím si, že ve stupiditě už to snad ani nic nepřekoná. No možná dvojka, která by měla spatřit světlo světa letošní rok. Proto jsem očekával další průser (a on opravdu nastal), ale kupodivu jsem tu narazil i na několik zábavných okamžiků. Sledovat všechny ty komické vraždy a digitální efekty vážně stálo za to. Jako horor to stojí za hovno, ale pro zasmání dobré. Asi nejvíc se mi ovšem líbily představitelky sesterského dua..(více na: http://solo-solosworldofhorror.blogspot.cz/2014/01/ghost-shark-2013.html ) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná věc tohhelncto. Vlastně je to agitka Svazu ochránců žraloků, aby se tyhle zvířata nezabíjely, protože pak se vrátěj jako žraločí strašidla a můžou tak bejt prakticky všude, kde je voda. Tak třeba v bazéně, ve vaně, v kýbli, v záchodě a daj se i vypít. Tohle musel vymyslet někdo, komu to hulení dává vážně zabrat. :D 10% ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Potřebujeme důkaz, že nejsme cvoci !!" - "Jo, a proto jdeme za tím největším cvokem ve městě ?? To si radši půjdu sednout na to elektrický křeslo.." ;) Nabízí se otázka, proč vlastně se dnes točí tolik žraločích hororů, přičemž pro odpověď související především s jejich minimálními výrobními náklady nemusíme chodit příliš daleko.. Žraločích hororů už by se dnes jeden snad ani nedopočítal, a nutno říci, že zejména těch špatných, mezi něž samozřejmě patří i tahle syfácká perla, s níž přišel céčkař Griff Fur(s)t(dokolatosamé), který si s ekohorory už svoje možnosti zkoušel několikrát, a tak zákonitě dřív nebo později muselo dojít i právě na žraloky.. Mohl to být pouze vůbec se vážně neberoucí průser, kdyby ovšem Furst nedostal scénář z rukou Paula Birketta, který se často tváří jako továrna na originální, leč neskutečně absurdní, nápady.. Jen mě občas v souvislosti s ním napadá, proč si vlastně v sobě nenajde kousek odvahy napsat něco seriózního.. Fosforeskující průsvitný žralok se dokáže zjevit naprosto kdekoliv, kde se vůbec vyskytuje kapka vody, a to jakékoliv, a tak útočí nejen z moře, ale i z kýble, z umyvadla či dokonce z kelímku s pitnou vodou, a požírá úplně vše, co mu přijde do cesty, od nesympatických buranů až po děcka na tobogánu.. Zní to jistě příšerně nablble, ale v reálu tahle podívaná platí ve své příšerně nablblé neumětelskosti plné koziček, vysvalených dřeváků, byť tentokrát sympaticky uvidíte i typické americké otyloně, dementních dialogů a k pláči směšnému CGI za vpravdě vesmírnou zábavičku, kterou prostě ocení jen skutečný fanoušek überbraku.. Škoda, že to finále Birkett poměrně dost odflákl, protože když už vás nenapadne na žraločího ducha volat Ghostbusters, mohl se tu zjevit alespoň do ruda rozčilený fosforeskující Steven Spielberg, aby všechny do jednoho do krve zlískal scénářem k prvním Čelistem..;) ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo fakt moc! Už jim nestačí živí žraloci zabijáci, tentokrát rovnou DUCH. Čeho se dočkáme příště? Snad už ničeho. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Toto bolo niečo nenormálne !!!! Ešte slabšie nápady, ešte horší herci, ešte viac CGi ktoré vyzerá vždy zle ale oni ho tam musia natlačiť čo najviac a až príliš zlý príbeh sa ktorým stojí opäť Syfy. Partia Redneck rybárov vážne zraní žraloka. polomŕtvy dopláva do jaskyne a tam zomrie. Jaskyňa je prekliata a tak vráti ducha žraloka späť na svet. Ten sa ocitá späť na zemi vo forme ektoplazmi ktorá sa vie dostať všade kde je voda. Takže nechýbajú brutálnosti ako sa partia detí hrá pri hydrante a s vody čo strieka ich Ghost shark rozseká na kúsky, Chlapík sa napije vody a Ghost shark ho roztrhne na polovicu. Táto snímka má najsmiešnejšie vraždy aké som zatiaľ v kinematografií videl , nával smiechu prichádza v každý moment (prepáč Braindead) Keď nechám tieto hovadiny byť celé to je jedno veľké klišé alá asylum... Drsný policajt, pijan ktorý vie o čom je reč, hrozné interiéri ešte horšie exteriéri atď... ale sranda to je to sa musí nechať. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozny horor s digitalnym zralokom. Herecke vykony tu nie su ziadne, dej nedava zmysel a postavy sa spravaju uplne stupidne. 0 % ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Ten začátek mě úplně rozsekal! Ten granát a ta Chilly omáčka! XD Žraločí duch! No to snad není možný... Taková originalita myšlená vážně! :DDD Což se bohužel nedá říci o českém překladu názvu.... -_- Jinak to není tak špatné... a tupé jak tu všichni hateři píšou. Navíc to má jedno z nejroztomilejších GORE co jsem kdy ve filmu viděl! :D Závěrečná Myšlenka... Asi mu moc nezáleželo na velikosti kaluže což? :) ()

Lachtaan odpad!

všechny recenze uživatele

Zápletka: Džina v láhvi všichni moc dobře známe, ale kdo kdy viděl žraloka v kyblíku?! Monstra: Prostě další nesmyslně nepovedený žralůček. Herci: Znáte ten pocit, kdy hodnotíte něco tak přiblblého, že se naštvete ještě při psaní komentáře a nemáte ani chuť jej dokončit... ()

Kosmik 1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nevím, jestli to měla být komedie, či co. Ale chvilkama to tak vypadalo. Pokud to však komedie není, tak jde o naprosto nehodnotitelný film, který si ani nezaslouží komentář. Jako komedii bych hodnotil za 3, ale takhle dávám odpad, protože horší horor, kde fosforeskuje žralok, jsem fakt neviděl a doufám, že už neuvidím. 5% ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Nápad o vraždiacom žraločom duchovi je dosť bláznivý sám o sebe, bláznivejšia je však ešte jeho modifikácia, kedy duch môže zaútočiť odvšadiaľ kde je len trocha vody- čiže nie ste v bezpečí na záchode, v bazéne ani pri oprave vodovodného potrubia. Stále málo? No dobre, ak neodoláte a napijete sa vody, prostredníctvom tejto vody vás žraločí duch môže posadnúť. Syfy jednoducho tentokrát nesklamalo a doručilo ultrazábavný úlet, ktorý funguje najmä kvôli vyššie spomenutým šialeným nápadom, ktoré spôsobujú že žralok útočí z tých najnepravdepodobnejších miest, a to dokonca aj na postavy ktoré by ste to nepovedali (nebude ušetrený nikto, ani deti).Plusom je i krátka dĺžka, pri ktorej sa stále niečo deje a nesmiem zabudnúť oceniť aj krvavosť a kreativitu niektorých úmrtí. V rámci možností žánru sa nemôžem sťažovať. Presne som vedel do čoho idem, a to som cca aj dostal. Ideálny párty film pre podnapitú spoločnosť/ ideálny film na druhý deň ráno, keď vytriezvujete a potrebujete pozerať niečo pri čom netreba zapájať mozog. Lepšie 2* 40%. ()

Arogant 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že je to jako film otřesné. S tím snad počítá každý, kdo Ghost sharka jde dobrovolně zhlédnout. Ale několikrát jsem se dobře pobavil, s čímž jsem počítal také. Pro podobně laděné magory, kteří mají občas rádi tyhle úlety, rozhodně fajn. ()

Reklama

Reklama