Reklama

Reklama

Deník NHL

(pořad)
všechny plakáty

Obsahy(1)

V průběhu sezóny kanadsko-americké NHL přináší tento pořad každý den všechny góly a důležité situace, které se v nejlepší hokejové soutěži světa odehrají. (oficiální text distributora)

Recenze (15)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pozdě, ale přece k nám dorazily každodenní sestřihy z nejlepší, nejtvrdší a nejrychlejší hokejové ligy světa - NHL. V době, kdy naši hokejisté kralovali statistikám, bych si tento pořad užil ještě daleko víc, ale i tak se v rámci možností snažím zachytit vše zajímavé, co se v noci za oceánem zavěsilo, vyrazilo, vypíchlo, vystřelilo, objelo, chytilo či přišpendlilo. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Som vášnivým obdivovateľom zámorskej, kanadsko-americkej, profesionálnej hokejovej súťaže. N.H.L. (National Hockey Leauge) považujem za najkvalitnejšiu ligu na svete, v ktorej hrajú len tí najlepší z najlepších. Už dlhé roky som verným fanúšikom klubu zo Západnej Konferencie - Los Angeles Kings. Športová relácia "Deník NHL" poskytuje aktuálne informácie o posledných odohraných zápasoch. Stručný, prehľadný, rýchly zdroj hokejových udalostí. *** ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Říjen 1990. Milý deníčku, dneska bylo pěkně hnusně. V televizi říkali, že Jágr dal góla. Rostou mi první zuby. / Říjen 2015. Milý deníčku, dneska bylo pěkně hnusně. V televizi říkali, že Jágr dal góla. Bojím se prvních šedin. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Kdo v noci nestihl NHL má možnost na čt4 sport každé odpoledne v nepravidelný čas sledovat výsledkovou sumarizaci nočních zápasů hokejové kanadsko-americké ligy. K dispozici je sestřih všech hraných zápasů toho dne bez vynechání jediného z nich. Před diváka se dostává kompletní výsledkový servis s "highlights" momenty a situacemi. Řeč je i o aktuální formě střelců, brankářů anebo týmů, případně i o jejich postavení v tabulce. Relace je odvedena s profesionálním komentářem, ale nejraději bych osobně každé vydání nechal opatřit hlasem Roberta Záruby, který dosahuje největšího levelu mezi komentátory čt. Kdo se zajímá o hokejové hvězdy nejlepší hokejové ligy světa, má výsledkový servis v hledáčku. Jen vysílací čas by to chtělo vychytat, protože není pevně stanoven. Mé hodnocení: 90% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Společně se slovenským Magazínem jsem si nenechal ujít nejnovější informace ze zámořské NHL – v televizi moc zápasů nedávají, tak člověk rozhodně nepohrdne rychlou rekapitulací zápasů, statistikami, tabulkami atd…Pravdou však je, že co moje nejoblíbenější Chicago hraje poslední dva roky hovno, už to tak poctivě nesleduju… ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Daleko více mě zajímá naše extraliga, ale na deník NHL se občas mrknu. Tomu pro koho je tato hokejová soutěž číslo jedna tento magazín nabídne ve stručné formě vše co potřebuje vědět o dění této ligy z posledních odehraných zápasů...7/10. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Jsem nesmírně rád, že se veřejnoprávní televize rozhodla dát prostor té nejlepší hokejové lize na vždy. Miluji NHL a kdyby tento pořad přišel o pár let, byl bych naprosto nadšený. Teda jen do té doby než bych si pustil zvuk a zjistil, že komentář píší a čtou naprostí NHL analfabeti, kteří si spletou Flyers a Panters a Getzlafa s Kopitarem, že vůbec neví, že Windy City se říká Chicagu a né Winipegu a že na led při hatricku nemusí vždy padat jen čepice. Pro mě naprosto nic neříkající, neosvěžující. ()

kill-tec 

všechny recenze uživatele

Kolikrát to odsejpá tak rychle, že člověk to nemá šanci vstřebat, přesto nejlepší, byť jedinej, pořad o NHL.. ()

maty40 

všechny recenze uživatele

Dvě věci nejdou skousnout. Zaprvé nepravidelný čas, jelikož nemám čas každý ráno listovat programem a zjišťovat, kdy bude deník. Pořad navíc není v archivu ČT, takže je v podstatě nemožný ho vidět, pokud zrovna člověk nemá štěstí. Další věcí je výslovnost jmen hráčů, kupodivu i amerických. To je fakt strašný, pokud zrovna Deník určitý den dělá nějaký zkušený komentátor, tak je těch chyb minimum, ale pokud je tam mladý elév, tak ten je schopný to jméno vyslovit snad i tak, jak se píše. Suma sumárum, když si uvědomíme, že obraz dostane ČT z USA a jedinou věcí, kterou musí k tomu připravit, je komentář, který je někdy mizerný, není to až takový odvar. Ale snaha se cení, vyplnilo to díru v programu, která tady byla. ()

pan Spock 

všechny recenze uživatele

Pár minut a z každého zápasu jen několik akcí. Ale i tak mě tenhle pořad české televize baví víc, než celé zápasy třeba na nova-sport. Čím to asi bude? ()

Reklama

Reklama