Reklama

Reklama

VOD (1)

Boxerský veterán Sailor O'Connor (Dominic Purcell) z ringu nikdy neodcházel poražen. Tragédie, která zasáhla do jeho života, ho ale úplně zlomila. Když se mu po dlouhé době naskytne příležitost znovu se utkat v boxerském zápase, jde do toho. Jeho protivník je mladší a rychlejší. To ale Sailora, kterého podporuje jeho starý tým (Michael Ironside a James Caan), v žádném případě neodradí. Aby v brutálním zápase plném krve obstál a silného soupeře porazil, bude muset nejprve přemoci démony ve své vlastní hlavě. Ve vedlejších rolích filmu se představují Louis Gossett Jr., Kim Coates, Famke Janssen a speciální host Freddie Roach. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (25)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pro mě docela příjemné překvápko. Předně mě zaujal styl vyprávění, kdy příběh nekončí závěrečným povinným zápasem, ale de faacto jím začíná a mezi jednotlivými koly se divák dozvídá o událostech, které ke klání vedly. Bavila mě i absence záporáka, kdy se tvůrci snažili dát oboum boxerům podobný prostor a vyprávět jejich příběh. Je pravda, že se tu trošku tlačilo na pilu při hraní na city, ale dalo se to unést. No a konečně mi sedlo obsazení, kdy i můj neoblíbenec Purcell zahrál ucházejícím způsobem. Jen Kim Coates mi dělal v roli kněze trošku problémy. Pořád v něm vidím týpka, kterému zarazil Hallenbeck v Posledním skautovi frňák do mozku. Ale jinak spokojenost. 75% ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Muži v ringu nie je vôbec zlý film. Životné udalosti v retrospektíve rámcované boxerským zápasom. To je námet, ktorý sa len tak nevidí. Škoda len, že to má herecké hviezdy nižšej svietivosti a nejak mi tak celkovo chýbal taký ten dramatický feeling. Ale príbehová stavba je veľmi pekná. Krásne vykreslenie postáv ( moja srdcovka je jeho mama, tá mala podobné názory ako ja ), ukazuje to život nie profíkov, ale ľudí, čo žijú normálny život a obidvaja tento zápas berú, lebo potrebujú peniaze na vlastné účely. To dodáva ľudskosť. Nejaké momenty sa mi tam nehodili ( prepálená scéna Purcell - Janssen v kostole ) iné ako napr tie z ringu práve naopak. Každý si tam môže niečo nájsť, niečo z toho filmu odniesť. Je tam plno skrytých myšlienok a momentov na zamyslenie. A finále ani nemohlo dopadnúť inak. 3 z 5 ()

Reklama

Facerr 

všechny recenze uživatele

Zoufalství v ringu. A k tomu sympaťák Purcell, kterej svejma smutnejma očima a bezvládným tělem s boxerkama na rukách celý to zoufalství ještě umocňuje. Po Rockym asi už nejde natočit dobrej boxerskej film, aniž by se někdo neopičil. Tudíž místo klasickýho sledu událostí, kdy se prohrává, aby se vyhrálo, tady probíhaj jenom dva fighty. Jeden mezi provazama a druhej na psychologický rovině formou flashbacků, který postupně dávaj dohromady jednu velkou osobní tragédii. Na mě moc smutný, ale za ty tři hvězdy to snad stálo. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

On to vlastně není až tak špatný film. Využívá zajímavě střih a skladbu jednotlivých scén, ale práva tahle nakonec vede k tomu, že je film moc rozsekaný a je celkem těžko stravitelný. Na druhou stranu je vidět, že Dominic Purcell přece jen trochu umí hrát a že si ho ještě oblíbím, ač jsem ho nemohl dlouho vystát. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Má to být drama jako trám a místo toho je to nudná vzpomínkovka o vykoupení a bolesti plná patosu, spirituálních keců mimo mísů a zahozených hereckých es. Přitom staré pušky jako Caan a Ironside jsou bez debat plastičtí a nepřehrávající. Bohužel překvapivě Janssen a Purcell jsou pravý opak. Navíc promotaný scénář potřeboval lepšího stříhače a ne tohohle patlala. Je to škoda, protože třeba scény kdy matka řeší s knězem víru mají zajímavou výpovědní hodnotu i šmrnc. Momentky z ringu dnešní standard. Veškerou dostupnou syrovost tvoří hlavně zvuk a nascvícení - rutinna. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama