Reklama

Reklama

VOD (1)

Boxerský veterán Sailor O'Connor (Dominic Purcell) z ringu nikdy neodcházel poražen. Tragédie, která zasáhla do jeho života, ho ale úplně zlomila. Když se mu po dlouhé době naskytne příležitost znovu se utkat v boxerském zápase, jde do toho. Jeho protivník je mladší a rychlejší. To ale Sailora, kterého podporuje jeho starý tým (Michael Ironside a James Caan), v žádném případě neodradí. Aby v brutálním zápase plném krve obstál a silného soupeře porazil, bude muset nejprve přemoci démony ve své vlastní hlavě. Ve vedlejších rolích filmu se představují Louis Gossett Jr., Kim Coates, Famke Janssen a speciální host Freddie Roach. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (25)

montel 

všechny recenze uživatele

Sailor O'Connor (Dominic Purcell) je bývalý boxer, který rukavice pověsil na hřebík před pár lety a teď se živí jako svářeč. Nyní má ale před sebou novou výzvu. Dvacetiletý nadějný boxer King (Izaak Smith) čekající se svou ženou rodinu, hledá soupeře a promotér zápas nabídne Sailorovi. Ten nabídku přijímá, protože chce své umírající matce splnit poslední přání. V ringu tak proti sobě stojí dva muži, rozdílní nejen generací, ale také houževnatostí, rychlosti a silou a nikdo nechce prohrát...Chvílemi vzrušující, chvílemi užvaněné, pak zase zábavné a pak zase uspávající. Celkově tedy těžký průměr s melancholicky vypadajícími herci. Jakmile jsem viděl staříka Louise, nevěřil jsem jaká doba už uplynula od jeho béčkových hitů, kde hrál s Lundgrenem nebo Norrisem. 50% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Je to taká tá jasná priemerná záležitosť. Herci dobrí, ale žiadna extra sláva, rovnako tak ich podané herecké výkony. Príbeh síce celkom kvalita, ale o dialógoch by sa už dalo polemizovať. Hudba ušla ale taká tá nemastná neslaná. Ja som sa miestami nudil, miestami sa mi to naozaj páčilo, sem tam boli hluché miesta. Ono by sa dalo povedať, že to nieje snímka pre všetkých, musíte mať naozaj tento štýl filmu radi, inak to pre vás ani nič moc nebude. Takže presne takej skupine ľudí by som to doporučil. Dej celkom odsýpa, ale čo na tom keď finále snímky je už vopred jasné. Ja som od toho až tak nečakal a to bolo podstatné, že moje očakávania boli v podstatne naplnené a nedostavilo sa ani nijaké potešujúce prekvapenie. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TO NEJLEPŠÍ CO MŮŽEME UDĚLAT, JE ODPUSTIT SOBĚ SAMÝM...“ /// Sailor O'Connor – všichni ho chtěli poslat k zemi a všichni to chtěli vidět. Teď boxuje poslední zápas. 5.kolo… STŘIH - ,,Mami?“… V druhým rohu mladej King. STŘIH - … neboj, není to žádnej střihovej pořad. Jen během jednoho mače vodvyprávěj celej příběh. 8.kolo – těhotná Peg má bolesti… Příběh těch dvou boxerů a těch, co k nim patřej. Zřejmě bych měl fandit oboum (nebo nikomu?). Zvláštně poskládaný dramatický drama, který má silnej ten boxerskej závěr, ale bacha – je to jen půlka děje. Tím vostatním je příběh, kterej to finále má udělat dramatický dvakrát, ale nějak mě to nevzalo. Asi proto, že s nima nejsu životně propojenej. Neva, k těm 3* se to dost blíží. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Fotr mě za mlada uspal. (Pěstí.) 2.) Rád sleduju příběhy o vině a odpuštění. A když se v nich boxuje… /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

On to vlastně není až tak špatný film. Využívá zajímavě střih a skladbu jednotlivých scén, ale práva tahle nakonec vede k tomu, že je film moc rozsekaný a je celkem těžko stravitelný. Na druhou stranu je vidět, že Dominic Purcell přece jen trochu umí hrát a že si ho ještě oblíbím, ač jsem ho nemohl dlouho vystát. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Muži v ringu nie je vôbec zlý film. Životné udalosti v retrospektíve rámcované boxerským zápasom. To je námet, ktorý sa len tak nevidí. Škoda len, že to má herecké hviezdy nižšej svietivosti a nejak mi tak celkovo chýbal taký ten dramatický feeling. Ale príbehová stavba je veľmi pekná. Krásne vykreslenie postáv ( moja srdcovka je jeho mama, tá mala podobné názory ako ja ), ukazuje to život nie profíkov, ale ľudí, čo žijú normálny život a obidvaja tento zápas berú, lebo potrebujú peniaze na vlastné účely. To dodáva ľudskosť. Nejaké momenty sa mi tam nehodili ( prepálená scéna Purcell - Janssen v kostole ) iné ako napr tie z ringu práve naopak. Každý si tam môže niečo nájsť, niečo z toho filmu odniesť. Je tam plno skrytých myšlienok a momentov na zamyslenie. A finále ani nemohlo dopadnúť inak. 3 z 5 ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama