Reklama

Reklama

VOD (1)

Boxerský veterán Sailor O'Connor (Dominic Purcell) z ringu nikdy neodcházel poražen. Tragédie, která zasáhla do jeho života, ho ale úplně zlomila. Když se mu po dlouhé době naskytne příležitost znovu se utkat v boxerském zápase, jde do toho. Jeho protivník je mladší a rychlejší. To ale Sailora, kterého podporuje jeho starý tým (Michael Ironside a James Caan), v žádném případě neodradí. Aby v brutálním zápase plném krve obstál a silného soupeře porazil, bude muset nejprve přemoci démony ve své vlastní hlavě. Ve vedlejších rolích filmu se představují Louis Gossett Jr., Kim Coates, Famke Janssen a speciální host Freddie Roach. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (25)

kaylin 

všechny recenze uživatele

On to vlastně není až tak špatný film. Využívá zajímavě střih a skladbu jednotlivých scén, ale práva tahle nakonec vede k tomu, že je film moc rozsekaný a je celkem těžko stravitelný. Na druhou stranu je vidět, že Dominic Purcell přece jen trochu umí hrát a že si ho ještě oblíbím, ač jsem ho nemohl dlouho vystát. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Veľmi, ale veľmi slušná dráma plná ľudských osudov prepletená boxérskym zápasom. Čo je pre mňa najväčším prekvapím, že Dominic Purcell sa vôbec nestratil v žiari hereckých výkonov Jamesa Caana alebo Famke Janssen. On normálne hral a ja som mu to celé uveril. Keby to tu miestny filmový odborníci hodnotili trochu vyššie, asi by som dal len trojku, ale keď vidím to nezaslúžené nízke hodnotenie tak dávam 4 nech nežerem. Je to naozaj dobrá športová dráma. ()

Reklama

montel 

všechny recenze uživatele

Sailor O'Connor (Dominic Purcell) je bývalý boxer, který rukavice pověsil na hřebík před pár lety a teď se živí jako svářeč. Nyní má ale před sebou novou výzvu. Dvacetiletý nadějný boxer King (Izaak Smith) čekající se svou ženou rodinu, hledá soupeře a promotér zápas nabídne Sailorovi. Ten nabídku přijímá, protože chce své umírající matce splnit poslední přání. V ringu tak proti sobě stojí dva muži, rozdílní nejen generací, ale také houževnatostí, rychlosti a silou a nikdo nechce prohrát...Chvílemi vzrušující, chvílemi užvaněné, pak zase zábavné a pak zase uspávající. Celkově tedy těžký průměr s melancholicky vypadajícími herci. Jakmile jsem viděl staříka Louise, nevěřil jsem jaká doba už uplynula od jeho béčkových hitů, kde hrál s Lundgrenem nebo Norrisem. 50% ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Má to být drama jako trám a místo toho je to nudná vzpomínkovka o vykoupení a bolesti plná patosu, spirituálních keců mimo mísů a zahozených hereckých es. Přitom staré pušky jako Caan a Ironside jsou bez debat plastičtí a nepřehrávající. Bohužel překvapivě Janssen a Purcell jsou pravý opak. Navíc promotaný scénář potřeboval lepšího stříhače a ne tohohle patlala. Je to škoda, protože třeba scény kdy matka řeší s knězem víru mají zajímavou výpovědní hodnotu i šmrnc. Momentky z ringu dnešní standard. Veškerou dostupnou syrovost tvoří hlavně zvuk a nascvícení - rutinna. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Muži v ringu nie je vôbec zlý film. Životné udalosti v retrospektíve rámcované boxerským zápasom. To je námet, ktorý sa len tak nevidí. Škoda len, že to má herecké hviezdy nižšej svietivosti a nejak mi tak celkovo chýbal taký ten dramatický feeling. Ale príbehová stavba je veľmi pekná. Krásne vykreslenie postáv ( moja srdcovka je jeho mama, tá mala podobné názory ako ja ), ukazuje to život nie profíkov, ale ľudí, čo žijú normálny život a obidvaja tento zápas berú, lebo potrebujú peniaze na vlastné účely. To dodáva ľudskosť. Nejaké momenty sa mi tam nehodili ( prepálená scéna Purcell - Janssen v kostole ) iné ako napr tie z ringu práve naopak. Každý si tam môže niečo nájsť, niečo z toho filmu odniesť. Je tam plno skrytých myšlienok a momentov na zamyslenie. A finále ani nemohlo dopadnúť inak. 3 z 5 ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama