Reklama

Reklama

VOD (1)

Boxerský veterán Sailor O'Connor (Dominic Purcell) z ringu nikdy neodcházel poražen. Tragédie, která zasáhla do jeho života, ho ale úplně zlomila. Když se mu po dlouhé době naskytne příležitost znovu se utkat v boxerském zápase, jde do toho. Jeho protivník je mladší a rychlejší. To ale Sailora, kterého podporuje jeho starý tým (Michael Ironside a James Caan), v žádném případě neodradí. Aby v brutálním zápase plném krve obstál a silného soupeře porazil, bude muset nejprve přemoci démony ve své vlastní hlavě. Ve vedlejších rolích filmu se představují Louis Gossett Jr., Kim Coates, Famke Janssen a speciální host Freddie Roach. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (25)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Má to být drama jako trám a místo toho je to nudná vzpomínkovka o vykoupení a bolesti plná patosu, spirituálních keců mimo mísů a zahozených hereckých es. Přitom staré pušky jako Caan a Ironside jsou bez debat plastičtí a nepřehrávající. Bohužel překvapivě Janssen a Purcell jsou pravý opak. Navíc promotaný scénář potřeboval lepšího stříhače a ne tohohle patlala. Je to škoda, protože třeba scény kdy matka řeší s knězem víru mají zajímavou výpovědní hodnotu i šmrnc. Momentky z ringu dnešní standard. Veškerou dostupnou syrovost tvoří hlavně zvuk a nascvícení - rutinna. ()

T2 

všechny recenze uživatele

určite v rámci poňatia to má čo to ponúknuť a hlavne na boxerskú drámu, ktorých už neúrekom, plus veľmi zaujímavé obsadenie /60%/ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TO NEJLEPŠÍ CO MŮŽEME UDĚLAT, JE ODPUSTIT SOBĚ SAMÝM...“ /// Sailor O'Connor – všichni ho chtěli poslat k zemi a všichni to chtěli vidět. Teď boxuje poslední zápas. 5.kolo… STŘIH - ,,Mami?“… V druhým rohu mladej King. STŘIH - … neboj, není to žádnej střihovej pořad. Jen během jednoho mače vodvyprávěj celej příběh. 8.kolo – těhotná Peg má bolesti… Příběh těch dvou boxerů a těch, co k nim patřej. Zřejmě bych měl fandit oboum (nebo nikomu?). Zvláštně poskládaný dramatický drama, který má silnej ten boxerskej závěr, ale bacha – je to jen půlka děje. Tím vostatním je příběh, kterej to finále má udělat dramatický dvakrát, ale nějak mě to nevzalo. Asi proto, že s nima nejsu životně propojenej. Neva, k těm 3* se to dost blíží. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Fotr mě za mlada uspal. (Pěstí.) 2.) Rád sleduju příběhy o vině a odpuštění. A když se v nich boxuje… /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Je to taká tá jasná priemerná záležitosť. Herci dobrí, ale žiadna extra sláva, rovnako tak ich podané herecké výkony. Príbeh síce celkom kvalita, ale o dialógoch by sa už dalo polemizovať. Hudba ušla ale taká tá nemastná neslaná. Ja som sa miestami nudil, miestami sa mi to naozaj páčilo, sem tam boli hluché miesta. Ono by sa dalo povedať, že to nieje snímka pre všetkých, musíte mať naozaj tento štýl filmu radi, inak to pre vás ani nič moc nebude. Takže presne takej skupine ľudí by som to doporučil. Dej celkom odsýpa, ale čo na tom keď finále snímky je už vopred jasné. Ja som od toho až tak nečakal a to bolo podstatné, že moje očakávania boli v podstatne naplnené a nedostavilo sa ani nijaké potešujúce prekvapenie. ()

liskam odpad!

všechny recenze uživatele

Plochá sračka která využívá každé vteřiny, všeho a všech, jen aby mohla záměrně zaútočit na city diváka v co největším množství. Tfuj Tfuj řikrát Tfuj. Film (zejména scénář byl opravdu podporůměrný) tak kolem 40-50% ale za to záměrné útočení na divákovy slzné kanálky hodnotím mnohem přísněji. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Taká tichá snímka. Všetci sa zdali byť nejako podozrivo v kľude, akoby žrali valium počas nakrúcania. A na konci už možno dali i ''po kolese''. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pro mě docela příjemné překvápko. Předně mě zaujal styl vyprávění, kdy příběh nekončí závěrečným povinným zápasem, ale de faacto jím začíná a mezi jednotlivými koly se divák dozvídá o událostech, které ke klání vedly. Bavila mě i absence záporáka, kdy se tvůrci snažili dát oboum boxerům podobný prostor a vyprávět jejich příběh. Je pravda, že se tu trošku tlačilo na pilu při hraní na city, ale dalo se to unést. No a konečně mi sedlo obsazení, kdy i můj neoblíbenec Purcell zahrál ucházejícím způsobem. Jen Kim Coates mi dělal v roli kněze trošku problémy. Pořád v něm vidím týpka, kterému zarazil Hallenbeck v Posledním skautovi frňák do mozku. Ale jinak spokojenost. 75% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

On to vlastně není až tak špatný film. Využívá zajímavě střih a skladbu jednotlivých scén, ale práva tahle nakonec vede k tomu, že je film moc rozsekaný a je celkem těžko stravitelný. Na druhou stranu je vidět, že Dominic Purcell přece jen trochu umí hrát a že si ho ještě oblíbím, ač jsem ho nemohl dlouho vystát. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Sailor je chlápek tvrdý jako zimní mrazy a jeho soupeř King je hustej jak krupicová kaše. Sailor má místo hlavy žulu a rány se nebojí, King se rány bál, protože jeho vedlejšák byl modeling, ale časy se mění a i on se rozhodne smířit s tím, že v boxu ho mohou trefit do hlavy a zkazit mu tak zítřejší focení. Sailor nikdy nedostal KO a King se může strhat, aby byl tím jediným komu se povede Sailora poslat do hajan. O tom by byl vlastně celej film, ale aby to tvůrci okořenili, tak se rozhodli nám během kol zápasu hodit ještě dějové linky, které ukazují něco málo ze života obou borců. Jako například kdo z nich v životě trpěl víc (za mě osobně v trpění vyhrál Sailor KO v prvním kole) . Takže tu máme boxerské drama, které se až moc násilně snaží tlačit na city. No a znáte to...občas když na něco tlačíte až moc, tak to nefunguje a ,,Muži v ringu" jsou toho krásným příkladem. Až na tu citovou tlačenku je to ale v pohodě koukatelné. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Boxerskych filmov tu uz bolo neurekom, u mna to zcalo Rokym Brambora, pardon, Rockym Balboa. Nudny dej a dokopy nic sa tam nedeje, nudna boxerska zivacka . 40 % ()

bourec 

všechny recenze uživatele

P.aradoxně víc fungoval film při vzpomínkovejch scénách,než při záběrech z ringu.Jinak jen průměr.50%. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Muži v ringu nie je vôbec zlý film. Životné udalosti v retrospektíve rámcované boxerským zápasom. To je námet, ktorý sa len tak nevidí. Škoda len, že to má herecké hviezdy nižšej svietivosti a nejak mi tak celkovo chýbal taký ten dramatický feeling. Ale príbehová stavba je veľmi pekná. Krásne vykreslenie postáv ( moja srdcovka je jeho mama, tá mala podobné názory ako ja ), ukazuje to život nie profíkov, ale ľudí, čo žijú normálny život a obidvaja tento zápas berú, lebo potrebujú peniaze na vlastné účely. To dodáva ľudskosť. Nejaké momenty sa mi tam nehodili ( prepálená scéna Purcell - Janssen v kostole ) iné ako napr tie z ringu práve naopak. Každý si tam môže niečo nájsť, niečo z toho filmu odniesť. Je tam plno skrytých myšlienok a momentov na zamyslenie. A finále ani nemohlo dopadnúť inak. 3 z 5 ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Takový film o jednom zápase, propletený vzpomínkami a osudy všech aktérů. Snímek je neskutečně pěkně obsazený, ale je dost nudný a nezajímavý. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Veľmi, ale veľmi slušná dráma plná ľudských osudov prepletená boxérskym zápasom. Čo je pre mňa najväčším prekvapím, že Dominic Purcell sa vôbec nestratil v žiari hereckých výkonov Jamesa Caana alebo Famke Janssen. On normálne hral a ja som mu to celé uveril. Keby to tu miestny filmový odborníci hodnotili trochu vyššie, asi by som dal len trojku, ale keď vidím to nezaslúžené nízke hodnotenie tak dávam 4 nech nežerem. Je to naozaj dobrá športová dráma. ()

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Tieto kanadské filmy ma niekedy skutočne odrovnajú. Je to tak poskladané, že vás vlastne nezaujíma, čo sa vlastne stalo a ani to čo sa deje v ringu. ()

Facerr 

všechny recenze uživatele

Zoufalství v ringu. A k tomu sympaťák Purcell, kterej svejma smutnejma očima a bezvládným tělem s boxerkama na rukách celý to zoufalství ještě umocňuje. Po Rockym asi už nejde natočit dobrej boxerskej film, aniž by se někdo neopičil. Tudíž místo klasickýho sledu událostí, kdy se prohrává, aby se vyhrálo, tady probíhaj jenom dva fighty. Jeden mezi provazama a druhej na psychologický rovině formou flashbacků, který postupně dávaj dohromady jednu velkou osobní tragédii. Na mě moc smutný, ale za ty tři hvězdy to snad stálo. ()

Reklama

Reklama