Reklama

Reklama

Poker Night

  • USA Poker Night
Trailer

Obsahy(1)

Stan Jeter (Beau Mirchoff) sa stal novým detektívom v mestečku Warsaw v Indiane. Práve sa mu skončila poučná pokerová noc, v spoločnosti svojho veliteľa Calabresa (Ron Perlman) a ďalších špičkových kriminalistov pôsobiacich v tomto mestečku. Stačilo však malé zaváhanie a on sa stáva bezmocnou hračkou v rukách psychopata v maske, zatvorený v akejsi pivnici. Aby si zachránil život, musí si spomenúť na všetko, čo sa počas onej noci od svojich oveľa skúsenejších kolegoch naučil, zopakovať všetky ich finty, ktoré by mu mohli pomôcť, a zároveň sa vyhnúť chybám, ktoré takmer zahubili jeho mentorov. Ak bude chytrejší ako jeho väzniteľ, má šancu vyslobodiť nielen seba, ale aj ešte niekoho, na kom mu nemenej záleží... (beso74)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (75)

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Plno minipovídek lemujících hlavní příběh, sympatické obsazení a nevšední představení z pohledu "psychopata" dělá z Poker Night dost originální příspěvek do thrillerového žánru. Logika sice někdy skřípe a ke konci těch scénaristických fintiček bylo možná až zbytečně moc, ale jinak dost dobrý. Na debut rozhodně. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

"Víš kolik vteřinových lepidel je potřeba k tomu, abys přilepil chlapa na zeďˇ ? 34. " Co na to říct a nelhat? Poker night není úplně špatnej film, jen jsem se občas ztrácel v tom vyprávění, který se nám rejža snaží naservírovat. Strašně překombinovaný, v podstatě kdyby se z toho vystříhal jen opravdovej děj hlavní postavy, tak je z toho solidní studentskej kraťas. Ale ono to nakonec do sebe hodně hodně ztěžka zapadlo. Na to jak je celej film nataženej příhodama policajtů, tak dvacetivteřinový vysvětlení u konce mě opravdu nasralo. Jedna za hellboye, druhá za "collectora" a třetí za to, že jsem byl přinucenej fandit frajerovi v masce, protože přeslazenej Beau Mirchoff mě neskutečně vadil. 45% ()

Reklama

peiton 

všechny recenze uživatele

Poker v spolupráci so šachom patria k najnudnejším spoločenským hrám - samozrejme pre nezainteresovaného pozorovateľa,ale o to viac sa stávajú vzrušujúcejšími pre hráča.Snímok s názvom Poker Night sa u mňa zase stal najnudnejšou záležitosťou posledných dní.Trpela som pri tom ako zviera uviazané na reťazi,vlastne očakávala som niečo celkom iné a inak namiešané,alebo som to len nepochopila v tak pozitívnom slova zmysle ako mali tvorcovia so mnou v pláne.A preto nepoteším ich a nebudem plávať s prúdom,keď tomuto zavesím hviezdu + 1 naviac za super odstrašujúcu masku a napíšem len dodatočne,že čas sa pri tomto vliekol asi tak pomaly ako čas strávený práci. Ďakujem neprosím! Ďalšiu pokrovú noc by som neprebdela. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Na prvý pohľad to vypadá na zamotanú hatlaninu, ale to je len prvý dojem. Prakticky okamžite ma dej strhol a potom sa už stačilo len nechať unášať na vlne výborných hereckých výkonov v postavách drsných policajtov (hlavne Ron Perlman bol super), slušnej thrillerovej atmosféry a umne vyskladaného, mozaikového krimi príbehu. Pokerová noc rozhodne vie zabaviť, aj keď tam teda moc toho pokeru nebolo :). 75/100 ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Obrovský, až šokující překvapení ..!! Tentokrát u mne způsobený kupodivu trailerem, kterej sem shlídl hned, jak to vyšlo, jen tak z "nudy" ... A řekl jsem si, že na ten film mám dost času ... Jenže tady výýýýýjimečně je film asi tak "stomilionkrát" lepší než trailer, protože film je fakt parádní masakr!!! Děj bych nějak neprozrazoval, spíš vymenoval pár základních premis, podle kterých by mělo být asi jasněc, o co jde. Těžkej, temnej, sick thriller, kterej si nebere absolutně žádný servítky s žádnou z postav. Spousta sympatických postav umře nečekaně a drsně. Celkově krutej film, plnej věznění, násilí, torture, vlhka, beznaděje ... naprosto nevypočitatelnej děj a to celý zapečený v jedný obrovský porci napětí... Hlavní záporák má jednu z nejlepších-nejvíc sick masek, co jsem vůbec ve filmech viděl a člověk mu nepřeje nic, než největší utrpení nebo okamžitou smrt. Všechny postavy zde dostávaj drsně do těla a celý mi to trochu připomínalo původní SAW, asi tím prostředím a celou tou nevyhnutelností tragickýho děje, kdy střet se sadistickým věznitelem se zdá být naprosto předem prohraný ... 4,5*****, skoro plnej počet ... tohle mi slušně vyrazilo dech ... ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama