Reklama

Reklama

Poker Night

  • USA Poker Night
Trailer

Obsahy(1)

Stan Jeter (Beau Mirchoff) sa stal novým detektívom v mestečku Warsaw v Indiane. Práve sa mu skončila poučná pokerová noc, v spoločnosti svojho veliteľa Calabresa (Ron Perlman) a ďalších špičkových kriminalistov pôsobiacich v tomto mestečku. Stačilo však malé zaváhanie a on sa stáva bezmocnou hračkou v rukách psychopata v maske, zatvorený v akejsi pivnici. Aby si zachránil život, musí si spomenúť na všetko, čo sa počas onej noci od svojich oveľa skúsenejších kolegoch naučil, zopakovať všetky ich finty, ktoré by mu mohli pomôcť, a zároveň sa vyhnúť chybám, ktoré takmer zahubili jeho mentorov. Ak bude chytrejší ako jeho väzniteľ, má šancu vyslobodiť nielen seba, ale aj ešte niekoho, na kom mu nemenej záleží... (beso74)

(více)

Recenze (75)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tak tahle Pokerová noc mě bavila. Inspiraci sice nepopře v jiných příbuzných krimi thrillerech, důležité však je, že se mu svými prostředky daří diváka překvapovat a mezitím si tvořit i vlastní ksicht. Na to, že budget nebyl příliš vysoký, tak se debutujícímu Francisovi nemůže upřít snaha. Má to celkem fajn casting (veterána Perlmana a hlavně Eklunda, jenž opět dokazuje, že...), příjemný look, efektivní flashbacky a nelineární vyprávění, které dost podporuje tuhle zajímavou hru s divákem. Její rádoby rafinovanosti podtrhne nohy až samotný závěr, kde bohužel vyplavou na povrch citelné trhliny, obzvláště v rovině logiky a chování některých vedlejších postav (scéna se snipery totální mindfuck). I přes ne úplně zvládnuté ukončení je Poker Night rozhodně neurážející žánrovkou, která dokáže jak napínat, tak i nečekaně pobavit. Třeba ono premiérové představení záporáka v masce je lahůdkové - skvělý a osvěžující nápad. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„TO JSOU DLOUHOLETÝ ZKUŠENOSTI. TO SE NEMŮŽEŠ NAUČIT. TO JE CELÁ POINTA POKEROVÝ NOCI, MLADEJ. POSLOUCHÁŠ, POUČÍŠ SE, PŮJDEŠ A UDĚLÁŠ TO STEJNĚ.…“ /// Zajímavě vyprávěný dobrodružství o pilným a pracovitým zločincovi, kterej trápí místní policejní oddělení. Fajnový to je hlavně v pasážích, ve kterejch si to udržuje nadhled a nebo v místech, který jsou zvráceně úsměvný. Oproti tomu je ten vážnej zbytek nic moc. Navíc se v něm vobčas nějaká postava chová jako idiot. Myslím, že v úvodu to s těma historkama, který maj mladýmu ptákovi pomoc přežít ve sračkách, vypadalo líp, než to mezi všemožnejma vražednejma kombinacema končilo. Nejedná se o průser. Taková pohodovka, u který není radno moc přemejšlet. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že s vteřináčem můžu zahrát solidní divadlo. 2.) Jsem náčelník a začali se mi ztrácet podřízení. (policejní. Žádnej Inčučúna…) 3.) Thx za titule ,,AnkhasCZ“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Byť první půlka mi byla poměrně nesympatická a lehce jsem se ztrácel, v té druhé mě film slušně přikoval k židli a bavil jsem se slušně až do konce. Perfektní maska( Sorry Collector), slušné dialogy, fajn historky, po dlouhé době neotravné flashbacky, násilí, temnota, poker a dokonce i lehce zvrácené. 70% ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Obrovský, až šokující překvapení ..!! Tentokrát u mne způsobený kupodivu trailerem, kterej sem shlídl hned, jak to vyšlo, jen tak z "nudy" ... A řekl jsem si, že na ten film mám dost času ... Jenže tady výýýýýjimečně je film asi tak "stomilionkrát" lepší než trailer, protože film je fakt parádní masakr!!! Děj bych nějak neprozrazoval, spíš vymenoval pár základních premis, podle kterých by mělo být asi jasněc, o co jde. Těžkej, temnej, sick thriller, kterej si nebere absolutně žádný servítky s žádnou z postav. Spousta sympatických postav umře nečekaně a drsně. Celkově krutej film, plnej věznění, násilí, torture, vlhka, beznaděje ... naprosto nevypočitatelnej děj a to celý zapečený v jedný obrovský porci napětí... Hlavní záporák má jednu z nejlepších-nejvíc sick masek, co jsem vůbec ve filmech viděl a člověk mu nepřeje nic, než největší utrpení nebo okamžitou smrt. Všechny postavy zde dostávaj drsně do těla a celý mi to trochu připomínalo původní SAW, asi tím prostředím a celou tou nevyhnutelností tragickýho děje, kdy střet se sadistickým věznitelem se zdá být naprosto předem prohraný ... 4,5*****, skoro plnej počet ... tohle mi slušně vyrazilo dech ... ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný bizár, který umí pracovat s divákem. Pokud odmyslím, že je to zvláště ke konci mírně překombinovaný a postavy se občas chovají přinejmenším divně, drží si to svůj standart po celou stopáž, kdy tvůrci divákovi nahazují udičky a nutí ho si hrát na podělaného detektiva, aby to vzápětí úplně zbořili, což se opakuje hned několikrát. Ústřední příběh, který sám o sobě není nijak originální a samotný by nestál za výraznější pozornost, je vhodně ředěn flashbacky na hráčský stůl pokeru, kde fízlovští veteráni vypráví své nejzajímavější historky z práce, kdy to nejenom slyšíme, ale i vidíme s podivným nádechem noiru. Nejdůležitější ale je ta citelná nadsázka, kdy se to nebere smrtelně vážně, ačkoliv to vážně podané je, což krásně deklaruje např. představení hlavního záporáka, kdy jsem se alespoň já řechtal jak idiot. Skvěle se na to kouká a je v tom vidět tvůrčí nadšení, kdy Francis měl v hlavě nápadů na tři filmy, které vypsal do jednoho scénáře, a kupodivu vzniklý guláš nechutnal špatně. Pokud by všechna béčka byla takováhle, nechal bych si to líbit! 70% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Niekoľko najchytrejších, najbystrejších vyšetrovateľov zo širokého okolia zaúča perspektívneho nováčika, pričom na dôkaz svojich znalostí, prezentujú svoje skúsenosti z praxe. Počkať, počkať. Takto to predsa ale vôbec nebolo ;) Niekoľko premúdrelých žandárov vo výslužbe, ktorí sa tvária ako prezidenti zemegule, poučujú počas hrania pokra, pomocou komiksových rozprávok, tupého "mestského policajta", ktorý by mal problém zdokumentovať aj "klasickú 50 tku". Čo ma pri sledovaní týchto snímkov "uráža" najviac, je fakt, že divák na konci primitívneho príbehu (aj, keď sa tento film nepozeral zle), tlieska s obrovským nadšením jeho tvorcom napriek tomu, že by sa vôbec zamyslel čo vlastne sledoval. Je smutné a mojou chybou, že sa nedokážem pri týchto filmoch odosobniť, no nepotrebujem dosahovať úroveň IQ 124, alebo byť skutočne intelektuálom (ako to tu niektorí občas uvedú), aby mi bolo nad svetlo sveta jasné, že "Poker Night" je LEN slušne, "zábavne zaujímavo" spracovaný námet, ktorý bohužiaľ vraždí všetky thrillery o "murderoch". Do kategórie prepísknutých, nelogických, priam pritiahnutých filmov za vlasy spadá vďaka svojej nikdy nekončiacej debilite, ktorá sa šíri od úvodnej minúty až do prezieravého konca, ktorý (ako inak) veští svoje druhé pokračovanie (PRE BOHA, DO BOHA!). ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Blbější krimi jsem hodně dlouho neviděl. Debilní policista - mě fakt sral - dělal všechno špatně, styl vyprávění připomíná rozbitý kaleidoskop (i když bych ho nakonec akceptoval, ale vadil mi) a k tomu pomatenec v neskutečně trapné masce (fakt mu nic lepšího na palici navléknout nemohli?). Zkušenější kolegové radí Stanovi, co můžou, jenže ten blb dělá stejně všechno naopak. Není mi líto ani jedné mrtvoly ve filmu, ba co dím, klidně by jich mohlo být více a navrch bych přihodil scénáristu s režisérem v jedné osobě. Jedna hvězda je z milosti... ()

chezush 

všechny recenze uživatele

Ale jo, ono je to celkem fajn. Tak fajn, že jsem i uvažovala o čtvrté hvězdě, kdyby příběh pořád nepřicházel s něčím novým, čím by diváka rádoby šokoval. Ta překombinovanost mi ke konci lezla na nervy. Ale jinak je to svižná jízda se super záporákem, která je doplněna úsměvnými flashbacky. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Docela obstojný dvojník Joshe Hutchersona v roli policejního greenhorna vypráví svůj kidnapping-torture příběh, který je ale bohužel ze začátku podáván dost nepřehledným způsobem, jež výrazně kazí celkový dojem z Pokrové noci. Ona je totiž tato prvotina Grega Francise dobře vymyšlená, obsahuje spoustu různorodých nápadů, které samy o sobě dokáží fajnově pobavit, takže, i když závěr filmu celkový dojem z filmu napravuje, což zvedá mé hodnocení na 70%, musím přiznat pachuť nikoliv zklamání, ale promrhání plnopalbovýho potenciálu. Možná by to napravila druhá projekce, ale k tomu se asi nedokopu. Pan Francis bude stát za pozornost, protože se asi dozvíme víc, než jen"Kolik vteřinových lepidel je potřeba l přilepení chlapa ke zdi..." ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Na prvý pohľad to vypadá na zamotanú hatlaninu, ale to je len prvý dojem. Prakticky okamžite ma dej strhol a potom sa už stačilo len nechať unášať na vlne výborných hereckých výkonov v postavách drsných policajtov (hlavne Ron Perlman bol super), slušnej thrillerovej atmosféry a umne vyskladaného, mozaikového krimi príbehu. Pokerová noc rozhodne vie zabaviť, aj keď tam teda moc toho pokeru nebolo :). 75/100 ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Překvapivě mnohem lepší, než jsem si troufl očekávat. Jedna pokerová noc policejního sboru plná vtipných a výživných historek z minulosti, které jsou mnohem lepší, než situace odehrávající se v přítomnosti. Občas celkový dojem naruší narušené chování hlavního hrdiny i jeho božských kolegů v akci. Snímek funguje zejména v té vtipné rovině. Na vážnou notu mu hrát příliš nejde. Příběh je podán celkem chytlavě stylem vyprávění hlavního borce. Líbilo se mi to. Nenudil jsem se snad vůbec. Viděl bych to snad i na takové ošklivější 4 hvězdy, protože jsem zkrátka čekal něco mnohem debilnějšího a zhlédnutí dlouho odkládal. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Začátek me nejak extra nebavil, ale pak si film ziskal mou pozornost zajimavym psychopatem a dobrým rozuzlenim. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Policajti v tomhle filmu se chovaj tak idiotsky, že si prostě někteří zasloužili umřít, jak řikal Pumpkin v Pulp Fiction: ''co s takovym kriplem, toho můžeš leda tak oddělat''.Amy je unesená a oni tam v klidu sedí a hrajou poker, poručík najde místo činu a počíná si jako úplný amatér (otáčí se k podezřelému zády, jede po zjištění místa hovoru na pozici až za týden, nejede s posilama a povolením..no děs) a to nemluvim o otci Amy....jako by někdo chtěl z těch poldů prostě udělat totálně retardované kriply.Když pominu tyhle příšerný kiksy ve scénáři korunované tím, že na maloměstě policisté neznají svého kolegu (hrdinu) a v klidu po něm začnou pálit....no, režisér a scénárista si chtěl hrát s divákem a natočit strašně napínavej a inteligentní film, ale povedlo se mu to jen na půl, protože místy si z těch děr ve scénáři prostě budete jen klepat na čelo a pointa vám dojde dřív než ''detektívům'' ve filmu, ale vrah je charismatickej a skvělě zahranej, místy to bylo napínavý a to prolínání příběhů s historkama poldů bylo taky fajn.Ke konci těch rádoby zvratů už bylo nějak moc a konec se mi moc nezdál.Mělo to potenciál jako prase a námět skvělěj, ale zůstal na půl cesty, snad příště Francisi.60%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Bizarní a zamotaný úlet s originální formou vyprávění, který stojí na hraně temného, místy zatraceně děsivého thrilleru a hodně černé komedie. Překvapí nepříliš známý Beau Mirchoff v titulní roli, potěší Ron Perlman v tradiční póze drsňáka. Možná, že by filmu prospěla kratší stopáž, ale i tak se jedná o víc než solidní debut. 70% ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu jiné přízvisko než geniální nesedne lépe. Poker Night disponuje skvěle vypointovaným příběhem, parádním zápornou postavou a dech beroucími momenty které dodávají filmu hororový nádech. Když ve filmu vyprávějí detektivové své příběhy z vyšetřování, nějak moc nechápete, jakou to má souvislost s hlavním nosníkem příběhu. Nicméně na konci filmu se všechno krásně spojí dohromady v komplexní a skvěle napsané finále, které mi naprosto vyrazilo dech. Poker Night je filmem od kterého jsem nic nečekal a ve finále mě zcela překvapilo a uchvátilo. Doufám jen, že se někdy v budoucnu dočkáme druhého dílu kde "padouch s maskou a v obleku" dostane více prostoru. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Greg Francis by toho měl točit víc, pač je šikovnej. Ale radši bych se obešel bez zdejší nepřehledné akce. Od filmu jsem si sliboval inteligentní, psychologickou a zábavnou hru se psychopatem. A jediný co mě skutečně bavilo, tak flashbacky s tim psychoušem a jeho místy vtipné monology. Audiovizuálně je to parádní, herecké osazenstvo slibovalo hodně. Ke konci mi to přišlo celé už absurdní a překombinované. A ani mě nebavila žádná historka těch policajtů, ještě když se tam všichni chovaj jak dementi a né jako někdo, kdo má nespočet zkušeností. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Ze začátku docela zmatečné, než přijdete, že ta slova "Přestavuj si v našich historkách sebe" se mají brát doslova. Ale bacha, protože ten jeden příběh JE hlavního hrdiny. A ještě jedna slova by se měla u filmu brát pevně na zřetel, přičemž plusem je, že mě tohle překvapilo a čekal jsem trochu jiné rozuzlení :) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Možná už je to ke konci tak zamotané, až je to jednoduché, ale celkový nápad s tím, jak je to vyprávěno a jak jsou zde úchylné a zajímavé postavy, tohle se mi celkově líbilo. Navíc ten hlavní záporák má skvělou masku, i když je přece jen trochu okopírovaná z hororu "The Collector". Na thriller je to velmi dobré, místy hodně děsivé. ()

Reklama

Reklama