Reklama

Reklama

Robot Overlords

  • Velká Británie Our Robot Overlords (neoficiální název)
Trailer 1

Recenze (22)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dřív bych řekl, že tenhle film je klasický dětský dobrodrůžo. Dneska se tomu říká young adults, tudíž film pro mladý o mladých. V tomto případě hodně blbej film o mladých pro mladý. ()

PetrPan odpad!

všechny recenze uživatele

Výplach pro týnejdžry. Kingsley už je ve výběru filmů lepší než Cage a se Scullyovou evidentně mlátí menopauza. Po zhlédnutí téhle britské sračky uznávám, že brexit je naprostou nutností! ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Když nemáte velký rozpočet, tak pouštět se do sci-fi plné robotů je téměř sebevražda a přesně jak někdo psal, pokud jsou v hlavní roli děti, je to spíše kontraproduktivní, na druhou stránku Jon Wright je slušný režisér a né žádný Anthony C. Ferrante, Leigh Scott a jim podobní zoufalci, takže dokáže natočit i za menší rozpočet vizualně ucházející dobrodružnou podívanou, která nevypadá jako Transmorphers nebo tyhle mrdky od Asylum a upřímně, 31% je totálně ubohé hodnocení a každému případnému divákovi bych chtěl vzkázat, že pokud od toho nečeká další Avengers bude se úplně v klidu a průměrně bavit.Akce moc není a finále je i docela naivní, hloupoučké a místy komické, na druhou stránku je to pořád jen film hlavně pro mládež, navíc má Wright k ruce dobré dětské herce a esa jako Kingsley, Mackintosh či nepochopitelně čím dál víc sexy Gillian Anderson.Nečekejte od Robot Overloads nabušené sci-fi plné monumentální akce, ale příjemný dobrodružný film s nádechem parodie a to chtěné.31% je komedie a zase bych mohl uživatelskou žumpu jedině naposílat tam, kam patří a to do prdele, kde je nezaslouženě kvůli nim už tuna slušných filmů.59%. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Dospělí prohráli válku a nyní musí děti zachránit svět. Na ulicích vládnou roboti a lidi jsou uvězněny ve svých domovech. Kdo jde ven riskuje, že bude valorizován nebo být nabrán smrtelným Sniperem. V ruinách Británie se skupina dětí vydá připojit se k Resistance. V patách jim je jejich starý učitel změněný robot kolaborátor Mr Smythe. Nad průměr snímek od podobných nízkorozpočtových snímků povyšuje živé žertování a energická akce.. Připomíná to kulisama Doctor Who, ale pro děti je to asi zábavnější a má to pro ně srdce. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Roboti ovládli svět, ale hnutí odporu nikdy neumírá. Jen to chce nějak přechcat kontrolní čip. Jon Wright se po dvou poměrně vydařených komediálních hororech pustil do sci-fi pro děti a to neměl dělat. Kor když mu k jeho robotímu pojetí evidentně chyběly finance. Mizerné triky, protivné děti v hlavních rolích a celé je to vlastně o hovně. Jen ten dospělácký casting má úroveň. Že Kingsleymu jednou za čas rupne v bedně a upíše se něčemu strašnému, na to už jsem si zvyknul, ale Gillian Anderson snad tohle nemá zapotřebí. Za ní, mého oblíbence Tamera Hassana a Mediátora, který mě bavil, si to těch 10% zaslouží a doufám, že se Wright zase vrátí k tomu, co mu jde nejlépe. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Srandovní béčkové sci-fíčko s velice obstojnými efekty a stylovým robo-záporákem. Je to takové naivní, neambiciózní, ale překvapivě zábavné a obstojně zahrané. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Zase tak hrozné mi to nepřišlo. Velká podívaná to není, ale některé scény jsou dobré. I když nevím, proč to nemohlo být trochu drsnější. Když už se bere takové téma, možná je přítomnost dětí přece jen trochu kontraproduktivní a sci-fi pak vyzní prostě jako pohádka pro děti. A tím tenhle film je, ničím jiným. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

I kategorie mladších diváků 7 - 13 let si zaslouží mít své hrdiny velkého plátna / obrazovky .. ne, že ne .. tak jim to přejme ... ()

fefee 

všechny recenze uživatele

Veľmi obstojné britské sci-fi Béčko kde hlavní hrdinovia sú síce detskí trápni adolescenti a múdri jak motyka ale roboti a B.Kingsley to vyvážili to príčetného pozerateľného stavu takže celkom dalo sa. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Tedy i na spotřební dětské dobrodružství byla tohle hodně velká blbina. Ale trošku se tím dějová prázdnota a pitomost daly omluvit, protože považovat film třeba už za "young adult" scifárnu, šel bych s hodnocením snad ještě níže. Jako kdybych viděl druhé Bojiště Země z anglického venkova ve formě seriálového pilotu. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Kde se tady vzala Gillian nebo kde se tady vzal Kingsley, to mi zustane asi navzdy zahadou... Trapny film plny nesympatickych detskych postav a spatnych hereckych vykonu. Primarne zrejme urceny detem/mladezi. Ale uprimne pochybuju, ze by na to nekdo z nich se zajmem koukal. Tak jednu hvezdu pro moji oblibenou Gillian... ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

TV srajda s uchádzajúcimi efektami na pomery TV zábavy, ale preboha, odkiaľ sa tam vzali pán Kingsley, Andersonka či Tamer Hassan? WTF? ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem vkládala naději, že Overlords nebude taková hovadina, jak ukazuje hodnocení, ale bohužel s docela dobrým startem se ukazuje, že po druhé polovině opravdu nevíte, jak víc kroutit hlavou a chytat se za čelo. Možná pro děti a moji babičku zajimavé, ale objektivně řečeno, není to film pro dospělé. ()

tuwanakha 

všechny recenze uživatele

Obstojný film na jedno shlédnutí, který ničím neurazí. Blonďatá Gillian Anderson v roli matky hlavní postavy předvádí svůj standart, stejně jako Ben Kingsley v roli jednoho z mnoha svých nejednoznačných zloduchů. Dětští herci ničím výrazně nepřekvapí, ale také nic zvlášť nezkazí. Největším problémem je bohužel odbytý scénář Jona Wrighta, který působí, jako kdyby ho Jon napsal v 80. letech a nyní ho vytáhl s šuplíku a jen lehce oprášil. Ale i tak stojí za tři hvězdyr. ()

mac000 

všechny recenze uživatele

Je to film, určený především pro dětské diváky. A jako k takovému je třeba k němu přistupovat. Dobro zde je dobro a zlo je zlo, obojí lze naprosto jednoznačně rozlišit. A děti st stávají zachránci. Celkový dojem je však dosti slabý a nepomůže tomu ani Andersonová s Kingsleyem i když dělají co mohou. Škoda... ()

DJMaroko 

všechny recenze uživatele

Po přečtení komentářů jsem hodně zvažoval zda se na film vůbec kouknout. Vzhledem k tomu, že zbožňuji jakékoliv sci-fi nakonec jsem neodolal a jsem za to rád. Myslím, že film vůbec není tak špatný a ani herecké výkony ubohé. Točí se daleko stupidnější formáty ...tento film si určitě zaslouží více pozornosti. Vůbec se toho nebojte. Den nezávislosti mi přijde velice podobný v obou filmech je spousta přitažených věcí. Prostě Den nezávislosti po anglicku. ()

eaglestar odpad!

všechny recenze uživatele

První myšlenka ohledně tohoto snímku byla: ááá kurva Kinxli, tak to bude řádná pičovina. Druhá, po přečtení několika málo recenzí (bohužel od dementů): sakra dám tomu šanci, bude to sice blbost, bude to tupé, ale taková ta zábavná hovězina neuškodí. Třetí, někde na začátku filmu: no je to sice B mínus, ale Endrsoňová nevypadá věru zle, uvidíme, jak se to rozjede, třeba ukáže frndu (neukázala, sviňa jedna). Čtvrtá, už ani nevím ve které minutě tohoto zkurveného nepodarku: nemůžu to úplně zatratit, sice nejsem v kategorii "vykastrované, nemakačenko náctileté publikum", ale dát odpad, jen kvůli tomu, že nejsem cílová skupina, to by bylo ošklivé. Pátá, šestá..... mám dát aspoň tři hvězdy, ať se neztrapním, že tomu nerozumím? Třeba mi pak nějaká týnejčka podrží. Dvacátá a půltá, po spekfuckulárním finále: jděte do prdele s takovou sračkou. Díry v logice jak prase, sračkové efekty (ne však všechny), banda debilů, hrajících si na herce, a prostě celková vylízanost tohoto filmu = odpad. ()

Reklama

Reklama