Reklama

Reklama

Největší podvod v historii cyklistiky

(TV film)
  • USA Cycling’s Greatest Fraud

Obsahy(1)

Uvidíte příběh o nejhorší ztrátě oblíbenosti ve sportovní historii, ve kterém uslyšíte rozhovory s blízkými přáteli Lance Armstronga. (oficiální text distributora)

Recenze (9)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Nemám rád dokumenty, které minci nepostaví ani na hranu, natož aby nahlédly na její druhou stranu. A tady byl ten americký pěťák sakra pečlivě zadupaný ve hlíně, protože je přece tak snadné být za hrdinu a po někom plivnout. To je taky důvod, proč nemám rád ani typ lidí, co se najednou z ničeho nic ohání slovy jako pravda, čest nebo spravedlnost, aby si sami zachránili krk nebo aby mohli udělat mrk do kamery, a pak ještě se slzou v oku tvrdí "mám o něj strach, ale myslím, že mu to pomůže." Polibte si všichni prdel, hon na čarodějnice není o nic férovější než dopingová magie. ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Než sa dostanem k Armstrong Lie, "omylom" som prezrel dokument s podtitulom Kráľ Švindľov (2014) a potom už vedome tento ešte kratší športový reportážny dokument. I takýto zrýchlený mechanický report z National Geographic mi prišiel mrazivejší, než Kraľ švindľov, pretože prichádza na kosť problému a to je samotná realizácia, dokonca chronologicky usporiadaná so všetkými bočnými úmyslami čo je aj jej zrejme jej najväčšia chyba. Na takýto report treba prosto zasiať hlbšie do koreňa problematiky. Čou motiváciou to bolo? Prečo sa Armstrongov tím necítil byť sám dopingovou továrňou na trať a pred zrakmi verejnosti bol ňou asi preto, lebo práve on vyhrával? ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Jak píše Wyder, chronologická rekapitulace cyklistické epopeje amerického křiváka pro laickou veřejnost...67%. ()

tarponko 

všechny recenze uživatele

Dokument ako taký je celkom fajn. No po prečítaní knihy "Tajné preteky" od Daniela Coyle a Taylera Hamiltona musím dať 3*. Dokument ide ako z rýchlika a nepozastavuje sa nad akýmisi kľúčovými momentami z celej aféry. Mohol byť raz tak dlhší čo by celému vysvetleniu určite pomohlo. ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Jako dokument mapující průběh dopingové aféry Lance Armstronga ucházející, mrzí mě jen ten vyhraněný postoj a silný alibismus. ()

Wyder 

všechny recenze uživatele

Chronologicky shrnuje zname udalosti. Nic noveho se nedovite. Spis tedy pro lidi, kteri cyklistiku az tolik nesleduji. Kladem je rozhovor s Betsy Andreau a Tylerem Hamiltonem... ()

rekkky 

všechny recenze uživatele

Relatively short document, which mentions the most important milestones in the development of Armstrong’s lies about doping. The content is mainly focused on the facts, but it doesn’t go into the details as much as you would expect and anticipate. As a brief outline works document perfectly. To understand the case better, this material can appear as good guidance. ()

Reklama

Reklama