Reklama

Reklama

Smrtící jízda

(neoficiální název)
  • Velká Británie Death Run
Velká Británie, 1987, 70 min

Recenze (5)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu jak si může někdo až tak věřit a natočit takovouhle mrdku. Když jsem na to koukal, myslel sem že se jedná o diskopříběh. ()

vegetol.mp odpad!

všechny recenze uživatele

Film, pro který je adekvátní hodnocení jen 0 nebo 100% a obě hodnocení budou mít pravdu. Naprosto strašný a amatérský brak, který jde stěží dokoukat i přes milosrdnou délku 70 minut. Režisér Michael J. Murphy má totálně na háku, že je v jeho filmu plno technických chyb a hustí to do diváka hlava nehlava. Mizerná kamera, chaotický střih přes osu, strašní herci... Jak napsal trefně jeden kritik, Murphyho filmy jsou jednoduché v zápletce a chaotické ve zpracování. Je fér říct, že Murphy, který byl ročník 1950 a tenhle rok zemřel, si všechny své filmy platil sám a o jejich úrovni si nedělal iluze a naprosto věděl, jaké "zázraky" točil. Death Run je tedy jen v podstatě starý mizerný amatérský film. Hodně mizerný. V 80. letech vzniklo plno záměrně brakových filmů, jako Nájezdníci z Atlantidy nebo Paco - stroj smrti. Jejich tvůrci byli nicméně obstojní režiséři a ve filmech hráli zkušení profi herci. Death Run bohužel nic z toho neobsahuje. ()

G04T odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle snad není ani možný. Je potřeba tenhle trash komentovat? V porovnání s timhle je Pohlův Beer story Oscarovej snímek. Tohle je snad nejhorší film kterej jsem kdy viděl a to jsem viděl už plno sraček a trashů. Do žánrů ještě chybí "Komedie". Snad i já bych to podle toho sračkovýho scénáře natočil líp. Od člověka, kterej natočil svůj první film už v patnácti letech bych čekal za tu dobu nějakej posun ale ne ne neee! Takovýhle my nejsme! ()

Reklama

Reklama