Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Starnúci kráľ Henrich II. (Malcolm McDowell) si zvolil svojho syna Richarda (Gregory Chandler), aby viedol Anglicko v nadchádzajúcej vojne proti Francúzsku. Aby si otestoval Richardovu vernosť, česť a zručnosti, pošle ho do temného väzenia, v ktorom musí bojovať proti zajatcom, aby prežil. Tým, že Richard prekonáva rôzne prekážky a nástrahy väzenia, jeho sila, vynaliezavosť a charakter sa osvedčia a umožňujú vznik legendy Richarda Levie srdce. (misterz)

(více)

Recenze (3)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Asi pocit jako jít na veřejný hajzly, kde zrovna sral nějakej posranej dobytek, kterej neumí po sobě ani spláchnout a před nim byl ještě nejakej inteligent co se neumí chcankou trefit do mísy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

No, je vidět, že peněz na rozdávání mnoho nebylo, ale chlapci a děvčata se trochu snažili. Asi se přece jen jedná o amatérský pokus, anebo to má minimálně ten look. To, že zde neuvidíme nahotu je místy až nereálné (když už vidíme bradavku, tak je to jako oslava nanebevzetí), násilí je spíš také takové provinční. Samotný příběh nemá moc velkou sílu, je úplně jedno, jestli se odehrává historickým postavám, anebo by to celé byla fikce. Tohle prostě není velké umění, je to jen snaha točit. Snaha se počítá, ale ani na průměr to nedotáhne. Kolik asi dostal Malcolm? Nebo že by podpořil filmaře zdarma? ()

Reklama

Reklama