Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rahul (Aditya Roy Kapoor) bol kedysi úspešným spevákom, ktorý však kvôli alkoholizmu prišiel o celú svoju kariéru. V bare v Goa stretne mladú Arohi (Shraddha Kapoor), ktorá tu pracuje, aby si zarobila na živobytie. Rahul je očarený jej spevom, a preto jej sľúbi, že ju vezme do Bombaja a urobí z nej hviezdu. Čím viac času však strávia pohromade, tým hlbšie puto medzi nimi vzniká. Aashiqui 2 je muzikálový príbeh tejto dvojice, ktorá musí vo svojom spoločnom živote prekonať lásku a nenávisť, slávu i porážku. Dokážu ostať spolu a prijať životnú cestu toho druhého, alebo zvíťazí ich ego a oni sa rozídu? (Incantator)

(více)

Recenze (5)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Celkově nudný film, ve kterém se mi líbila max. jedna písnička a to je na indi film hodně málo. Shraddha byla celkem v poho, ale jení protějšek je spíš na pěst. Za mě 30% :( ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Stará dobrá klasika A Star Is Born v indickom prevedení. Príbeh dobre známy už z minulého storočia, a napriek tomu stále aktuálny (možno ešte intenzívnejšie ako kedysi). Čo sa týka tohto indického remaku, bolo to celkom vydarené, najmä po vizuálnej a hudobnej stránke. Mimochodom, aj vám liezol ten egoista Rahul tak strašne na nervy? Komu ho bolo úprimne ľúto? Mne vôbec... Zato Arohi bola hotové zlatíčko - vrchol skromnosti a empatie. Shraddha bola výborná, a jej zjav k Arohi veľmi dobre pasoval. Ale treba samozrejme uznať, že aj Aditya zahral kvalitne (hoci ťažko si hľadať k takej hroznej postave cestu). Najviac z celého filmu mi však v pamäti určite utkvie absolútne krásny song "Tum Hi Ho" (jediná škoda je, že to nie je aranžované ako duet). ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

No neubránila som sa 5 hviezdičkám, moja obľúbená nešťastná láska, nedá sa nič robiť. A že Aditya toho "Zbabelca" zahral presvedčivo. Shraddha mi chvíľami prišla až príliš tichá a submisívna, nevedela som ktorému z nich by som radšej jednu vypálila. Ale nič to nemení na fakte, že som si pekne poplakala. Piesne sú naozaj skvelé... Celkovo keď sa na tento príbeh pozriem musím povedať, že keby bol z inej ako Indickej dielne, asi by som povedala, že je to príšerné nepozerateľné klišé, ale Bollywood to proste vie, človek im verí každú sekundu, aj to, že to tak bolo, že existujú takí ľudia a je z toho nakoniec krásny film. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Tak ti mi zase dali..., uff! Nádherná romance, i když..., však uvidíte... Právě díky tomu, že to není předem nalinkovaný a naivní příběh plný růžových poníků a srdíček si mě tento příběh získal na plné čáře. Ano, hlavní hrdina byl oním „zbabělcem“ a alkoholikem, který se choval jako ukřivděné egoistické děcko, kterému někdo vezme jeho oblíbenou hračku, ale právě díky tomu jsem celému příběhu o to více věřil, neb vycházel z reality. A ano, nafackovat a kopnout ho do zadele by bylo málo. Místo pochopení situace, za kterou si mohl jen on sám a podpory svojí lásky se rozhodl pro to nejhloupější řešení. Měl se k tomu postavit čelem, jako skutečný chlap a poprat se se svými démony. Ale přiznám se, že mi ho bylo i tak líto... Jeho milá byla vskutku nádhernou lidskou bytostí. Vždy, když vidím takovou postavu, tak se mé hodnocení a zaujetí mnohonásobně zvýší. Tací lidé dělají svět lepší a krásnější. Musím hlavně ocenit a vyzdvihnout hudbu, která provázela takřka celý příběh. Skladby samy o sobě byly moc příjemné a procítěné, ale až jako celek a nerozlučný to doprovod k právě prožívanému, se jejich splynutí na emočním základě neuvěřitelně zesílilo. Z hlavního hereckého dua jsem nadšený a bravo! Od začátku jsem se rozhodoval mezi čtyřmi a pěti hvězdami, ale čtyři hvězdy jsou za viděné příliš málo. Dávám plné hvězdné ohodnocení, možná slabší, ale tento příběh šel od srdce a ze života, a já jsem jim to celé věřil. ()

Gaja Gamini 

všechny recenze uživatele

Když už si myslíte, že není většího "lůzra" než je Devdas, tak padnete na tohohle alkoholického zpěváka a jeho naivní krásnou přítelku, která by sice udělala nejlíp, kdyby ho dostala do léčebny, než aby si ho nechávala doma. Za blbost se platí. Písničky byly pěkné, ale celkově jde o dost průměrný snímek s nedobrými hereckými výkony. ()

Reklama

Reklama