Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Období dospívání může být velice komplikované, a Riley, která je vytržena ze svého starého života na americkém Středozápadu poté, co se její otec musí kvůli novému zaměstnání přestěhovat do San Francisca, není žádnou výjimkou. Stejně jako my všichni, i Riley je ovládána svými emocemi – Radostí (Amy Poehler), Strachem (Bill Hader), Hněvem (Lewis Black), Znechucením (Mindy Kaling) a Smutkem (Phyllis Smith). Emoce žijí v Řídícím centru, centrále uvnitř Rileyiny mysli, odkud jí pomáhají vypořádat se s nástrahami všedních dní. Jak se Riley se svými emocemi společně pokoušejí vyrovnat s problémy nových začátků v San Franciscu, propuká v Řídícím centru zmatek. Ačkoliv se Radost, Rileyina hlavní a nejdůležitější emoce, pokouší zachovat všem pozitivní myšlení, objevují se mezi jednotlivými emocemi neshody v tom, jak se co nejlépe vypořádat s novým městem, domovem a školou. (Falcon)

(více)

Recenze (1 159)

merigieren 

všechny recenze uživatele

postrádá to špetku vtipu, je to jen nalinkovaná cesta, kdy se ze začátku seznámíme s novým světem, pak štěstí se smutkem padnou kamsi a postupně se jim bortí mosty pod nohama až se dostanou k cíli a zachrání svět. Přitom se snaží tlačit na city vzpomínkami z rodinného života. docela nuda ()

Wargoo 

všechny recenze uživatele

Originálne, vtipné, časovo neprestrelené, a človek sa viac menej dokáže nájsť v niektorých vlastnostiach. Scénka s chlapom a hokejom TOP ! 5***** a 87,326% PS: Po tomto filme zavrhnúť Pixar môžu len ozajstní... (doplň si) ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Pixar opat boduje naplno,bol som na to v kine a nelutujem,vyborny animak s perfektnou hudbou a animaciou,k tomu fajn namet a mile postavicky,parada...:-) ()

Kulda24 

všechny recenze uživatele

Pixar se opět předvedl v plné kráse. Rozpočet tohoto filmu je 175 miliónů a na kvalitě je to poznat. Film je vtipný a může ho vidět kdokoliv. Moje emoce se u tohoto filmu vyšplhali téměř na hranu a ke konci filmu jsem myslel, že snad budu i brečet, ale naštěstí se to nestalo. Více filmů s takovými nápady. Doporučuji shlédnout. Dávám 90%. ()

jauzdu 

všechny recenze uživatele

Na rodinný film pro děti je to překvapivě až příliš vážné a smutné. Zažijete mírné zklamání pokud půjdete primárně na komedii, ale i tak Vám tento animák "V hlavě" zůstane:-) ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale stále jsem očekávala od příběhu něco víc. Že nepůjde jen o dobrodružství dvou postaviček, ale spíše o příběh Riley, který je velmi strohý. Ze začátku zábavné, pak celkem nuda, závěr takový prázdný. Pěkný filmeček, ale Pixar má prostě navíc. Asi nejlepší byla potitulková scéna. ()

Ihuj 

všechny recenze uživatele

Nejlepší film od Pixaru. Originální, moudrý, dojemný, velmi vtipný, takřka stoprocentně geniální. Bál jsem se, že film ztratí tempo jako Her nebo že se něčím shodí. Opak je pravdou, myšlenkově to neustále graduje a přitom neztrácí vtip a šarm. Zaměřením na děti film nijak neoslabuje sdělení; emoce máme koneckonců všichni stejné a v dětském podání je to jaksi upřímnější. A konečně jsem pochopil, jak funguje mozek :) ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších animáků, který u mě dojel na to, že jsem dle traileru byla naladěná na jinou notu. Jasně, nejspíš jsem si měla přečíst obsah ;) Pravda je ta, že i když do traileru dali bezkonkurenčně nejlepší scénu, tak se na tento film dalo koukat, bylo to příjemné, kapičku hrající na city a teď bych laskavě chtěla V hlavě 2, kde "vymačkáme" víc z ostatních hlav... jak bylo tak pěkně nastíněno na konci filmu. :-) /// Po osmi letech jsme koukali už a dětma. A musím jít nahoru s hodnocením. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

H: Nejlepší animák za poslední roky, tečka. Nakonec toho asi nabídne víc pro dospělé než pro děti. Amy Poehler dabující Joy byl výborný nápad, naprosto to pasuje. Ve výsledku dost smutný pixar, který má téměř geniálně a originálně promyšlený svět. Kapesníčky s sebou, 5* ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Tak skvělý pocit jako jiné Pixarovksé animáky ve mě tahle cesta hlavou malé holčičky určitě nevyvolávala. Nápad výborný, provedení velice dobré ale i tak trochu za očekáváním a možnostmi. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Skvělej nápad v podobě "zosobnění" emocí je bohužel poněkud rozmělněnej nepříliš zajímavou cestou Radosti a Smutku (s pomocí vizuálně nesympatickýho "imaginární přítele") zpět do Řídícího centra. A místo různejch personalizovanejch ostrovů nebo archivu dlouhodobý paměti by bylo efektnější soustředit se na Řídící centrum hlavní hrdinky v různejch životních situacích a hlavně víc pracovat s pohledem do hlavy dalších aktérů příběhu (tyhle scény byly fakt geniální). Čtvrtá slabá hvězda za několik fakt povedenejch gagů (úklid v dlouhodobý paměti, vysněnej "boyfriend" nebo hláškující Vztek se Strachem), anglickej dabing a patřičně emotivní finále. ()

UniqueNett 

všechny recenze uživatele

Pixar se nám vrátil a to s velkou parádou! Čekala jsem hodně a dostala jsem ještě víc! Geniální nápad, velmi zdařilé zpracování a chválím český dabing. Žádný animák mě tak nedojal jako tento. A klidně si to dám znovu. Nic mi nevadilo, nic mi nepřekáželo, spíše naopak. Jsem nadšená, takže za mě rozhodně nejlepší animák od dob, kdy se hledal Nemo. ()

salamandrr 

všechny recenze uživatele

hlavní zápletka nic moc, potenciál nevyužit... nejvíc mě bavil začátek a titulky. Kdyby celý film byl jako to, tak dávám 5* ()

Plechpetr 

všechny recenze uživatele

Nápad výborný. Zpracování taktéž. Ale dle traileru jsem čekal ještě něco více wow. Ale toho jsem se nedočkal. Střední část filmu slabá. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Pixar po rokoch sequelov prišiel s originálnym námetom a je z toho opäť emocionálna pecka ako z čias jeho najväčšej slávy. Svet "za očami" (v hlave) je skvele premyslený a príbeh "pred očami" (v skutočnom svete) zas rieši na animák nečakane hlboké a vážne témy. Miestami neskutočne zábavný (spoločná večera, running joke s reklamou, myseľ mačky) inokedy mimoriadne dojemný. Jediný problém mám s tým, že dej bol až príliš schematický (hľadáme cestu do centrály, most spadne, hľadáme inú cestu a tak stále dokola) a jedine kvôli tomu nejdem na maximum. Chcem vidieť pokračovanie z puberty! 9-/10 ()

AngelG 

všechny recenze uživatele

Naprosto fantastický nápad, který jak tady už bylo řečeno, asi ne všechny dětské věkové kategorie pochopí, ale to z toho hned nedělá špatný animák. Je to skvěle promakané, krásná animace a super dabing. ()

Související novinky

Disney oznámilo kupu animáků a taky vyhazovy

Disney oznámilo kupu animáků a taky vyhazovy

09.02.2023

…a všechny jsou pokračování starších hitů. Tak by zhruba šlo shrnout to nejdůležitější z první letošní čtvrtletní konference společnosti Disney, na které vracející se šéf Bob Iger ubezpečil akcionáře… (více)

Toy Story 4 má scenáristku

Toy Story 4 má scenáristku

20.01.2018

Čtvrtý díl Toy Story se nedává dohromady úplně snadno. Pixar ho oznámil v roce 2014 na červen 2017, jen aby se odsunul na červen 2018 a nakonec až na červen 2019. Původně ho měli napsat Rashida Jones… (více)

Startuje první ročník festivalu Na hlavu

Startuje první ročník festivalu Na hlavu

13.04.2017

V pražském kině Světozor se 20. - 23. dubna koná první ročník filmového festivalu Na hlavu. Nabídne netradiční spojení projekcí často velice známých filmů s přednáškami, jež filmy představí v novém… (více)

88. Oscary - výsledky

88. Oscary - výsledky

29.02.2016

Letošní "kontroverzní" ročník udělování Oscarů skončil. Akademie umění a věd rozdala svá každoroční ocenění. Jedním z několika překvapení večera bylo vyhlášení nejlepšího filmu, kterým se stalo drama… (více)

Reklama

Reklama