Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Období dospívání může být velice komplikované, a Riley, která je vytržena ze svého starého života na americkém Středozápadu poté, co se její otec musí kvůli novému zaměstnání přestěhovat do San Francisca, není žádnou výjimkou. Stejně jako my všichni, i Riley je ovládána svými emocemi – Radostí (Amy Poehler), Strachem (Bill Hader), Hněvem (Lewis Black), Znechucením (Mindy Kaling) a Smutkem (Phyllis Smith). Emoce žijí v Řídícím centru, centrále uvnitř Rileyiny mysli, odkud jí pomáhají vypořádat se s nástrahami všedních dní. Jak se Riley se svými emocemi společně pokoušejí vyrovnat s problémy nových začátků v San Franciscu, propuká v Řídícím centru zmatek. Ačkoliv se Radost, Rileyina hlavní a nejdůležitější emoce, pokouší zachovat všem pozitivní myšlení, objevují se mezi jednotlivými emocemi neshody v tom, jak se co nejlépe vypořádat s novým městem, domovem a školou. (Falcon)

(více)

Recenze (1 159)

StinkingPooh 

všechny recenze uživatele

Zatím nejlepší animák, co jsem měl kdy viděl. Pobaví, vyvolá emoce, povedený příběh. Byl jsem v kině se spoustou malých dětí a zatímco, já jsem se smál, tak děti asi moc nechápaly :) ()

Vajnlich 

všechny recenze uživatele

Naprosto promarněná příležotost natočit super animák. Ze začátku to vypadá opravdu nadějně. Ten nápad není vůbec zlí a ta scénka u stolu kdy vydíte co se děje v hlavě jak rodičům tak tomu dítěti je opravdu super. Pak to bohužel už jde jen z kopce a postrádá to jakýkoli nápad. Nakonec jsem se zase zasmál až u titulků. A pokud se snažili sdělit něco opravdu hlubokého (jako že bez smutku to nejde či co?) tak opravdu nevím pro koho ten film měl být. Pochybuju, že to děti pochopí ty by se chtěli předpokládám u toho spíše bavit (asi jako já) a né hluboce hloubat nad tak otravným dějem. Nebo že by to nakonec mělo dát nějaké hlubší poselství dospělím? Tak to je opravdu k smíchu. ()

Maudi 

všechny recenze uživatele

Mam takovy pocit, ze se to mne a Romanovi libilo vic, nez Sare (10), kvuli ktere jsme primarne na tenhle bijak do spalicku(!) za velky prachy sli. Kazdopadne to byl necekany dojak a ronila jsem slzy. Go team Riley!!! ()

BrusVejn 

všechny recenze uživatele

Po nadšených ohlasoch som bol dosť sklamaný. Film chcel aby som zažíval smútok, hneď na to radosť, potom dojatie a takto dokolečka. Bol to taký mix emócii a popritom som sledoval ako sa hlavným postavičkám furt niečo pokazí, nepodarí a keď už problém vyriešia tak zas a zas. Film ma reálne zaujal v jedinej (!!!) scénke a to keď sme nazreli do hláv rodičov + potom aj pri záverečných titulkách keď sme sa pozerali do hláv ostatných ľudí a zvierat. Keby bol o tomto celý film tak super. To by mohlo byť komediálne zlato. ()

Tempest 

všechny recenze uživatele

Riley se musí kvůli novému zaměstnání svého otce přestěhovat do San Franciska. Nové prostředí moc nezvládá a má z toho docela pěkný zmatek v hlavě, o čemž nás přímo přesvědčují 5 jejích emocí. A situace se stále zhoršuje a je na emocích, aby Riley zachránily. Hodně netradiční animovaný film, kterému vévodí emoce a reálný svět je spíše jen doplňkem. Děti by tento film mohli ocenit a pro dospělé je to zajímavě pojatý animák. ()

TillCZ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla kolosalni nuuuuuddddaaaaa! Celej film bez naboje. Akorat sem ztratil dve hodiny zivota...nedoporucuji. Hvezdu davam za vizual a zvuk. ()

littleplayer 

všechny recenze uživatele

Tak úžasné trailery, tak skvelý začiatok filmy,ale čo sa z toho potom stalo.... Naozaj nepochopím tak vysoké hodnotenie filmu. Či, po novom sa hodnotí iba prvých 15 minút ? ()

hufnagel 

všechny recenze uživatele

Pixar v plnej kráse.Geniálne spracovanie nápadu a božská kreativita.Na prvý pohľad sa to nezdá,ale je to animák aj pre dospelých bez rozdielu veku.Veľká spokojnosť. ()

zazka 

všechny recenze uživatele

Super vymyslené, avšak animácie mohli byť ešte o kus lepšie (všetky animáky totiž porovnávam s chronicky známym Nemom, ktorý je pre mňa top). Okrem toho tam kľudne mohli dať viac vtipu čo sa týka hláv Rileyiných rodičov. Najlepšia scéna, pri ktorej som aj ja vyronila slzu bola smrť Rileyinho imaginárneho priateľa Bing Bonga na skládke zabudnutých spomienok. ()

PamPero 1 

všechny recenze uživatele

Když já na ty animáky moc nejsem, ale tenhle byl dost vychvalován, tak jsem tomu dal šanci. Musím uznat, že se tomu nedá upřít jasná originalita a celkové zpracovaní, ale jinak to na mě nezafungovalo. A že by se tady dalo bavit o nějakém dojetí, jak tady někteří píšou, tak to už vůbec u mě neproběhlo. Ano, jsou tam dobré momenty, ale nepřišlo mi to tak nápaditě zpracované na to, jak moc ambiciozní projekt to byl. Myslím, že tady je trošku promarněný potenciál a mohlo z toho být něco hodně dobrého. Každopádně snímek můžu doporučit, ale pro opravdu malé děti nevím, jestli tohle je zrovna ta správná volba. Mám to tak na 60%. ()

RedAntCZ 

všechny recenze uživatele

Výborná ANIMOVANÁ POHÁDKA s výborným a nápaditým příběhem! Skoro celý příběh se odehrává v hlavě mladé 11leté dívky... Film mě také zaujal svou výbornou grafikou, na poměry PIXARU za mě 80%. ()

tomino28 

všechny recenze uživatele

Zdařilý počin Pixaru, který byl chtě nechtě pod tlakem, aby se zase "konečně" vytasil s něčím geniálním. A zde je třeba uznale pokývat hlavou a stručně dodat: mise splněna. Líbil se mi originální koncept i jeho provedení tak, aby byl srozumitelný zároveň pro dětské i dospělé publikum. Snad ani nemusím dodávat, že je stále těžší přijít s něčím novým a neotřelým a proto je potřeba každou snahu tvůrců po zásluze odměnit. ()

FILMOVKA 

všechny recenze uživatele

Zdaleka není pro děti. Neskutečně smutné od začátku do konce. Pixar to s každým filmem žene do větších a větších depresí. ()

mr.twizta 

všechny recenze uživatele

Pixar je zpet, Docter ho zda se na nejaky cas vylecil. Sice se mi nepozdava design nekterych emoci, ale veskera ta imaginace kolem veskere negace spolehlive smazava. V hlave je idealni podivana pro celou rodinu a jsem tuze zvedavy, jestli se dockame pokracovani - konec filmu si o nej totiz bezostysne rika. ()

Bezejmený 

všechny recenze uživatele

Výborné nápady, úžasný design, klasicky bezchybná animace. Dojemné i hravé. Možná to chtělo více nápadů během putování pamětí, které místama trochu nudí. Ocenil bych i více náhledů do ostatních, protože večeři a titulkovou scénu považuji možná za nejvtipnější z celého filmu. Těším se na druhý díl, jestli bude, jak je naznačeno novým tlačítkem :-D ()

Foogas 

všechny recenze uživatele

Infantilnost. Klišé. Neoslňující animace. Hloupej příběh. Promarněnej potenciál. Až na geniální scénu u večeře s reakcema emocí v podstatě průměrnej animák a od Pixaru až moc velká sázka na jistotu. Rád uvidim pokračování, který už se určitě chystá. Bude o tom, jak pitvořící se cosi ovládají hlavu pitvořících se cosi ovládajících hlavu jedný malý holky. ()

Související novinky

Disney oznámilo kupu animáků a taky vyhazovy

Disney oznámilo kupu animáků a taky vyhazovy

09.02.2023

…a všechny jsou pokračování starších hitů. Tak by zhruba šlo shrnout to nejdůležitější z první letošní čtvrtletní konference společnosti Disney, na které vracející se šéf Bob Iger ubezpečil akcionáře… (více)

Toy Story 4 má scenáristku

Toy Story 4 má scenáristku

20.01.2018

Čtvrtý díl Toy Story se nedává dohromady úplně snadno. Pixar ho oznámil v roce 2014 na červen 2017, jen aby se odsunul na červen 2018 a nakonec až na červen 2019. Původně ho měli napsat Rashida Jones… (více)

Startuje první ročník festivalu Na hlavu

Startuje první ročník festivalu Na hlavu

13.04.2017

V pražském kině Světozor se 20. - 23. dubna koná první ročník filmového festivalu Na hlavu. Nabídne netradiční spojení projekcí často velice známých filmů s přednáškami, jež filmy představí v novém… (více)

88. Oscary - výsledky

88. Oscary - výsledky

29.02.2016

Letošní "kontroverzní" ročník udělování Oscarů skončil. Akademie umění a věd rozdala svá každoroční ocenění. Jedním z několika překvapení večera bylo vyhlášení nejlepšího filmu, kterým se stalo drama… (více)

Reklama

Reklama