Reklama

Reklama

Kuiba III

  • Čína Kui ba Ⅲ zhan shen jue qi (více)
Čína, 2014, 90 min

Režie:

Wang Chuan

Scénář:

Wang Chuan

Hrají:

Carrey Wang
(další profese)

Obsahy(1)

Každých 333 let se znovu probouzí strašlivé zlo známé jako Kuiba, které každým svým příchodem přináší strašlivou destrukci. Stalo se tak pětkrát, ovšem pošesté to již bohové nechtěli dovolit. Rozhodli se proto zničit celé místo, kde se měl Kuiba znovuzrodit, ale nevědomky neuspěli. Tak na svět přišel Manji, mladý chlapec, kterého se ujal mladý bojovník a znalec pulsového boje Man Xiaoman. Mistr Man se rozhodl svého chráněnce učit svému bojovému umění, čímž však pouze v chlapci probudil moc samotného Kuiby, což zaregistrovali jak bohové, tak i kuibovi přisluhovači. Válka mezi dobrem a zlem a jeho poskoky je tak v plném proudu. Místem konfliktu se stal odlehlý ostrov, kde byl Kuiba naposledy poražen a kde je zapečetěna jeho strašlivá zbraň.
Hrdinové z celého světa v čele s vyslankyní a vůdkyní bohů Jing Xin se sem vydali, aby se zúčastnili tohoto epického střetu. Takovou příležitost, jak získat slávu a uznání, si však nemohl nechat ujít ani Man Xiaoman a jeho učedník. Tak se tato dvojice nejprve přes nejrůznější úskalí dostala na válečnou loď mířící na ostrov a nakonec i vedla první úspěšný útok na pobřeží, během kterého byli poraženi hned dva kuibovi služebníci. Nyní jsou však mistr Man, Manji, Jing Xi a Hseuh-Iun uvězněni na nepřátelském území. Loď, která je sem dovezla, se vzdaluje a její další zastávkou má být část ostrova označovaná jako Arcane Valley. Velice brzy tak tato skupina naráží na nové nepřátele, ale i překvapivé spojence... (Jeoffrey)

(více)

Recenze (1)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Tak ona je na Youtube i třetí Kuiba... A po pravdě je to zase pro mě minimálně o stupeň horší zážitek, než předchozí film. Další konfrontace a souboje, docela zajímavý konflikt mezi pojmem přítel/nepřítel a občas vizuálně hodně zajímavá podívaná, ale jinak spíš zklamání. Příběh je opět takový hodně roztahaný, některé okamžiky a zápletky na mě působí spíš zvláštně než zajímavě a pořád víc se u animace používá mnou neoblíbený počítač, což občas vypadá docela dobře (některé pasáže z cesty mořskými hlubinami), ale jindy dost otřesně, hlavně pohyb postav, kdy ty počítačem vygenerované vůbec nezapadají do kresleného pozadí. Z pulsových monster jsem tu měl skoro pocit, jak když se dívám na Strážce vesmíru a jejich dinozordy... Jestli to takhle půjde dál, tak s tím po dalším filmu, který má letos vyjít dost možná praštím. Tohle je už jen lepší průměr... 5,5/10 ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama