Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robert Carradine a Curtis Armstrong, které znáte z filmu Pomsta šprtů, uvádí reality show, ve které deset fakt hodně divných týpků soutěží o titul Krále šprtů a finanční odměnu 100 000 dolarů.
Věřte nám, ty peníze vyhrajou opravdu zaslouženě. My se jen modlíme, aby výhru vynaložili na něco rozumného. Třeba nové oblečení, šminky a permanentku do fitka. (AXN)

(více)

Recenze (3)

HellFire 

všechny recenze uživatele

Občas mívám pocit, že sám jsem takový menší "nerd". Po zhlédnutí dvou dílů této reality show jsem ale naprosto z obliga :). Nejsem jím ani z 1/10. S moderní dobou přichází nový typ show typu Vyvolení nebo Kdo přežije, jenom s poněkud "nudnějším" typem lidí a situací. Ale jenom trochu... Ono jsou to všichni chytří a pěkní lidé, jenom jejich koníček je poněkud výstřední a občas dovedený do extrémů. Nemůžu tvrdit, že mi něčím nejsou blízcí, ale dělat ze sebe trdlo při vytváření vlastních superhrdinů a přejímání jejich osobností bylo moc. Chudák Alana je totálně mimo realitu a Danielle totálně nezvládá prohru. ()

argo.smile 

všechny recenze uživatele

Takto by vyzerala Teória veľkého tresku v skutočnosti. Nerdi čo naozaj vyzerajú ako nerdi a spoznáte to podľa ich "krásy". ()

Azitras 

všechny recenze uživatele

"I did tell Danielle that I was going to vote for myself. But I'm going to vote for Danielle. In private." --- "There's such a thing as karma and it's gonna fucking get him" --- "I'm sorry" --- "Fuck you" --- Celeste je nevýrazná soutěžící, co sebou akorát nechává vyjebávat, proto ji nikdo nevyzval a dotáhla to tak daleko. Danielle zhrzená kráva, co neumí prohrávat. Na Alanu mi bylo těžko se vůbec dívat. Moogega z NASA je skvělá, ale asi ne moc nerdka. Líbil se mi Virgil, tomu bych to přál asi nejvíc a hned po něm Genevieve. V druhé sérii se mi nejvíc líbil Zach. Ten byl správná svině a přál bych mu to nejvíc. Ale druhá série se mi nelíbila tolik jako ta první. V té první byly lepší, ujetější, postavy. ()

Reklama

Reklama