Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Radek Ryba má za sebou řadu veřejně prospěšných aktivit, získal si respekt i ocenění, nebojí se prosazovat své názory. Politickým oponentům je solí v očích, z řad komunistů zaznívají hlasy, které jeho minulost očerňují. Skrývá totalitní minulost kořeny dnešní vraždy? Holina si tím není jistý. Hledá motiv v Rybově manželství s krásnou modelkou (V. Erbová), v jeho zhoršující se finanční situaci, v utajeném vydírání. Navštíví Sabinin kurs astrologie, aby s ní a jejími studenty domnělé motivy vraždy konzultoval. Číslo na Rybově paži však nedává smysl. Proč si vrah svou oběť před smrtí označil jako kus dobytka určený pro porážku? Odpověď zná možná reportérka Televize Vize (A. Gondíková), kterou pachatel nečekaně osloví a začne před ní odkrývat karty. Karty, se kterými nikdo nemůže vyhrát. (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

carl.oesch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Filmařsky to není zázrak, scénář je průměrný, některé herce přímo nesnáším (s výjimkou Adély Petřekové a Marka Němce), ale to téma je zcela nezvyklé. Ano, kolik těch úžasných "odbojářů ze třetího odboje" na čele se tím "nejsvatějším" byly ve skutečnosti estébácké mrchy? V tom je tahle jinak dost obskurní řada detektivek zajímavá. Tohle není zdaleka jediný případ "nekorektních" témat, jaká nám servírují ostatní televize a jejich tvůrci... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Je to rak!" Tato věta k závěru úplně shodila do té doby jinak celkem zajímavý kriminální případ. Vadila mi mnohem více, než Hana Vagnerová, obhajující pavědu zvanou astrologie (byť to souvisí) a Vlaďka Erbová jako krásná modelka... ()

Reklama

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mŕvola vo vode na nebi mrak - disidenta zrejme zabil rak! K odporu voči režimu u nás však často patrí - hoc ideš proti boľšánovi zároveň mu poslúž a kohosi natri. Motívy sa rôznia, ktorý je ten echtový? Pravda nie je hrozná, no já Vám vopravdu nic nepovím. Hádam len toľko, že varilo sa z vody a preto dielu tomuto dávam len slabé dva body. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama